malgos2 19.08.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No nieeee, nie wstalam, ale zaraz zaczeli z jakas kopara pod oknem mi szalec i tyle pospalam... A nie mozesz do tego pokoju pacjenta isc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No nieeee, nie wstalam, ale zaraz zaczeli z jakas kopara pod oknem mi szalec i tyle pospalam... A nie mozesz do tego pokoju pacjenta isc? dzis sa zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Czesc Ja Anja, mogę sie z Tobą zamienić. mam dwie pod opieką, nie znoszą sie i drą na całego. A ja tylko biegam góra- dół za nimi...DLa Ciebie to praktyka się przyda a mi pół Twojej pensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Czesc Ja Anja, mogę sie z Tobą zamienić. mam dwie pod opieką, nie znoszą sie i drą na całego. A ja tylko biegam góra- dół za nimi...DLa Ciebie to praktyka się przyda a mi pół Twojej pensji to chodz tu a ja juz jade do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ty nie wiesz na co się piszesz my tu we dwie oszaleć mozemy przy nich...aż mi Cię szkoda na zaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jestem padnieta, ale juz wiem, co KRS robi z moja kasa... Pierdykneli sobie temide na granicie i zajesliski gres przy wejsciu, ze sie zabic mozna. A na dole uwaga, uwaga... pala kadzidelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jestem padnieta, ale juz wiem, co KRS robi z moja kasa... Pierdykneli sobie temide na granicie i zajesliski gres przy wejsciu, ze sie zabic mozna. A na dole uwaga, uwaga... pala kadzidelka. a po co ?? Feng Shui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jestem padnieta, ale juz wiem, co KRS robi z moja kasa... Pierdykneli sobie temide na granicie i zajesliski gres przy wejsciu, ze sie zabic mozna. A na dole uwaga, uwaga... pala kadzidelka. a po co ?? Feng Shui No nie mam pojecia. A moze ktos mi powie... Po co elektroniczna wokanda? To juz normalnie nie mozna wydrukowac i powiesic? Ktos tu chyba za duzo kasy ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 u nas tez papieru nie używaja na wokande....no wiesz...Europa nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A te kadzidelka to pewnie na uspokojenie. Czy ktos sie orientuje, ile moze kosztowac stol Forte? Zachorowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 to niezle z tymi kadzidlami, zaraz zaryje broda w biurka, ale trwam jeszcze chwile w robocie i splywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anja, a badali Ci tarczyce tak dokladnie, nie tylko TSH, ale ft3, ft4? Bo przy niedoczynnosci sie spac chce baaaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A te kadzidelka to pewnie na uspokojenie. Czy ktos sie orientuje, ile moze kosztowac stol Forte? Zachorowalam... Googlarka się kłania http://www.ceneo.pl/Stoly_z_krzeslami%3B017Forte_P0-37932.htm zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A te kadzidelka to pewnie na uspokojenie. Czy ktos sie orientuje, ile moze kosztowac stol Forte? Zachorowalam... Gogllarka się kłania http://www.ceneo.pl/Stoly_z_krzeslami%3B017Forte_P0-37932.htm zawsze do usług No tez juz to znalazlam, ale dzieki. Wprawdzie nie ma tego, na ktory zachorowalam, ale cena nie zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 to znajdź ten co to wirusa rozsiewa i pokaż go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anja, a badali Ci tarczyce tak dokladnie, nie tylko TSH, ale ft3, ft4? Bo przy niedoczynnosci sie spac chce baaaardzo. nie, nigdy nie maialm badanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anja, a badali Ci tarczyce tak dokladnie, nie tylko TSH, ale ft3, ft4? Bo przy niedoczynnosci sie spac chce baaaardzo. nie, nigdy nie maialm badanej No kuuuuurde, Anja... To jest podstawowe badanie w ciazy, czesto kobietom sie ujawnia niedoczynnosc wtedy a to bardzo latwo sie leczy, tylko trzeba wiedziec, ze cos jest nie tak. Zreszta ciaze mozna stracic przez to, wiec zrob koniecznie TSH, ft3, ft3 i mow, co Ci wyszlo, bo norma norma, a mozna potrzebowac leczenia nawet jesli wyniki sa w normie. TSH powinno byc jak najblizej 1, zeby sie dobrze czuc, a norma w wiekszoci laboratoriow to 4. Cie nie strasze, ale wiesz... Po co masz sie denerwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anja, rób badania, ale się nie stresuj, noworodkowi rutynowo robi się badanie TSH i w razie czego podaje hormony. Ino bez paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 to musze zapytac doktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.08.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anja, a badali Ci tarczyce tak dokladnie, nie tylko TSH, ale ft3, ft4? Bo przy niedoczynnosci sie spac chce baaaardzo. nie, nigdy nie maialm badanej No kuuuuurde, Anja... To jest podstawowe badanie w ciazy, czesto kobietom sie ujawnia niedoczynnosc wtedy a to bardzo latwo sie leczy, tylko trzeba wiedziec, ze cos jest nie tak. Zreszta ciaze mozna stracic przez to, wiec zrob koniecznie TSH, ft3, ft3 i mow, co Ci wyszlo, bo norma norma, a mozna potrzebowac leczenia nawet jesli wyniki sa w normie. TSH powinno byc jak najblizej 1, zeby sie dobrze czuc, a norma w wiekszoci laboratoriow to 4. Cie nie strasze, ale wiesz... Po co masz sie denerwowac. ja to samego dna chyba dotknęłam znowu dopiero się ubrałam...ledwo zipie tak mi się chce spać.... robiłam wczoraj badania ..ciekawa jestem A Ania się nie przejmuj bo to normalne , też spałam w ciąży baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts