Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem padnieta, ale juz wiem, co KRS robi z moja kasa... Pierdykneli sobie temide na granicie i zajesliski gres przy wejsciu, ze sie zabic mozna. A na dole uwaga, uwaga... pala kadzidelka. :lol: :lol: :lol:

:o :o :o a po co ?? Feng Shui

Jestem padnieta, ale juz wiem, co KRS robi z moja kasa... Pierdykneli sobie temide na granicie i zajesliski gres przy wejsciu, ze sie zabic mozna. A na dole uwaga, uwaga... pala kadzidelka. :lol: :lol: :lol:

:o :o :o a po co ?? Feng Shui

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No nie mam pojecia. A moze ktos mi powie... Po co elektroniczna wokanda? To juz normalnie nie mozna wydrukowac i powiesic? :roll: :roll: :roll: Ktos tu chyba za duzo kasy ma. :-?

A te kadzidelka to pewnie na uspokojenie. :lol: :lol: :lol:

Czy ktos sie orientuje, ile moze kosztowac stol Forte? Zachorowalam... :-?

Googlarka się kłania

http://www.ceneo.pl/Stoly_z_krzeslami%3B017Forte_P0-37932.htm

zawsze do usług :)

A te kadzidelka to pewnie na uspokojenie. :lol: :lol: :lol:

Czy ktos sie orientuje, ile moze kosztowac stol Forte? Zachorowalam... :-?

Gogllarka się kłania

http://www.ceneo.pl/Stoly_z_krzeslami%3B017Forte_P0-37932.htm

zawsze do usług :)

No tez juz to znalazlam, ale dzieki. :) :wink:

Wprawdzie nie ma tego, na ktory zachorowalam, ale cena nie zabija. :) :) :)

Anja, a badali Ci tarczyce tak dokladnie, nie tylko TSH, ale ft3, ft4? :roll: :roll: :roll: Bo przy niedoczynnosci sie spac chce baaaardzo. :-?

nie, nigdy nie maialm badanej

No kuuuuurde, Anja... To jest podstawowe badanie w ciazy, czesto kobietom sie ujawnia niedoczynnosc wtedy a to bardzo latwo sie leczy, tylko trzeba wiedziec, ze cos jest nie tak. Zreszta ciaze mozna stracic przez to, wiec zrob koniecznie TSH, ft3, ft3 i mow, co Ci wyszlo, bo norma norma, a mozna potrzebowac leczenia nawet jesli wyniki sa w normie. TSH powinno byc jak najblizej 1, zeby sie dobrze czuc, a norma w wiekszoci laboratoriow to 4. :roll:

Cie nie strasze, ale wiesz... Po co masz sie denerwowac. :roll:

Anja, a badali Ci tarczyce tak dokladnie, nie tylko TSH, ale ft3, ft4? :roll: :roll: :roll: Bo przy niedoczynnosci sie spac chce baaaardzo. :-?

nie, nigdy nie maialm badanej

No kuuuuurde, Anja... To jest podstawowe badanie w ciazy, czesto kobietom sie ujawnia niedoczynnosc wtedy a to bardzo latwo sie leczy, tylko trzeba wiedziec, ze cos jest nie tak. Zreszta ciaze mozna stracic przez to, wiec zrob koniecznie TSH, ft3, ft3 i mow, co Ci wyszlo, bo norma norma, a mozna potrzebowac leczenia nawet jesli wyniki sa w normie. TSH powinno byc jak najblizej 1, zeby sie dobrze czuc, a norma w wiekszoci laboratoriow to 4. :roll:

Cie nie strasze, ale wiesz... Po co masz sie denerwowac. :roll:

ja to samego dna chyba dotknęłam znowu :roll: dopiero się ubrałam...ledwo zipie tak mi się chce spać.... :-? robiłam wczoraj badania ..ciekawa jestem :roll:

A Ania się nie przejmuj bo to normalne , też spałam w ciąży baaardzo 8)