malka 19.08.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Miko - też tak miałam..... głównie na poczatku ... kiedyś w autobusie na stojąco przysnęłam czyli więcej nas śpiących zaciążonych było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Noooo miko, ale Ty masz japonczyka i wiesz o tym... Panika nie jest wskazana, ale strasznie sie dziwie, ze lekarze zapominaja o takim prostym badaniu. Zapotrzebowanie na tyroksyne w ciazy rosnie, nie zaszkodzi zbadac... To chyba z 7 zlotych kosztuje. Miko, zycze powodzenia z wynikami... Mnie przestala zwiekszac dawke dopiero jak osiagnelam 1,40 i dobrze mi z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ale jaka jest największa dawka? Ja mam 100/125... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A sa jakies limity? Ja mysle, ze daja dopoki nie masz efektow ubocznych, jakichs problemow z cisnieniem, sercem itp. Ja mam 100. A niby na poczatku niedoczynnosc nieduza - schodzilam z 8 z czyms... Na GW dziewczyny pisaly o jakims innym leku niz euthyrox, ktory z Niemiec sprowadzaja, bo u nas nie ma a ktory wlasnie moga brac te laski, ktore nie toleruja E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Noooo miko, ale Ty masz japonczyka i wiesz o tym... Panika nie jest wskazana, ale strasznie sie dziwie, ze lekarze zapominaja o takim prostym badaniu. Zapotrzebowanie na tyroksyne w ciazy rosnie, nie zaszkodzi zbadac... To chyba z 7 zlotych kosztuje. Miko, zycze powodzenia z wynikami... Mnie przestala zwiekszac dawke dopiero jak osiagnelam 1,40 i dobrze mi z tym. Małgoś , nie robią standardowo tych badań, tylko jak sa jakieś zaburzenia. Choc ja przez dwa lata to z każdej strony zostałam przebadana, tarczyce badali dopiero gdzieś po roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Noooo miko, ale Ty masz japonczyka i wiesz o tym... Panika nie jest wskazana, ale strasznie sie dziwie, ze lekarze zapominaja o takim prostym badaniu. Zapotrzebowanie na tyroksyne w ciazy rosnie, nie zaszkodzi zbadac... To chyba z 7 zlotych kosztuje. Miko, zycze powodzenia z wynikami... Mnie przestala zwiekszac dawke dopiero jak osiagnelam 1,40 i dobrze mi z tym. Małgoś , nie robią standardowo tych badań, tylko jak sa jakieś zaburzenia. Choc ja przez dwa lata to z każdej strony zostałam przebadana, tarczyce badali dopiero gdzieś po roku Noooo mi tez, mimo, ze objawy klasyczne. Ale wiesz, zaczelo sie od fibrynogenu i sie uparli, ze to przez antyki. Ja kuuuurde akurat mialam do Stanow leciec, a kazali mi odstawic. Po 3 miesiacach oprocz tego, ze bylam porzadnie zestresowana, fibrynogen ani nie drgnal, ja mdlalam na kazdym kroku, hiperglikemia, no cuda panie, juz mi sie zaczynalo na mozg rzucac, balam sie sama z domu wyjsc... I w koncu zmienilam gina, ktory na pierwszej wizycie spojrzal mi w oczy i powiedzial: pani to mi na tarczyce wyglada. I rozwiazala sie zagadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja całkiem niedawno zasnęłam na stojąco w kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No w kosciele, to ja bym zasnela w kazdej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.08.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tsien dobhry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzien dobry, idziesz sleepowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie ale mami srobila losolek wienc idhem na losolek saros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Taki to pozyje. A ja sobie spritzera pociagam i dobrze mi z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Taki to pozyje. na rosołku?? tez mi życie...chude troche.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Taki to pozyje. na rosołku?? tez mi życie...chude troche.. Chude? Mnie zawsze po rosolku 0,5 kg przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cały gar zjadasz na raz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Guuupia, po jednym talerzu tak mam. Jak nie rozumiesz, to patrz wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie wiesz, ze na salacie sie mozna tez utuczyc? Dobry rosolek nie jest zly, niedawno mialam. Ale wole spritzerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a ja w tej ciazy zupy polubilam, nigdy nie lubilam rosolu i innych takich, ale teraz czemu nie wlasnie zjadlam barszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anja, wlasnie nowe okularki zalozylam, normalnie tak ostro juz dawno nie widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts