Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anja, wlasnie nowe okularki zalozylam, normalnie tak ostro juz dawno nie widzialam... :o :o :o

to super, a stosujesz te kropelki?

jakos nie potrafie sobie Ciebie wyobrazic w okularach, tylko w soczewkach Cie widywalam

Stosuje. Dopiero niedawno mi sie udalo w ogole kupic te drugie - na recepte. Cos nie mieli tego stezenia w aptekach. :roll:

W okularach jestem jeszcze grozniejsza. :lol: :lol: :lol:

Nic mi nie mów, bo ja właśnie dostałam po pensji :( Minus 15% do odwołania :cry:

Właśnie liczę, czy mi się w ogóle pracować opłaca, bo kredyt mam ubezpieczony od utraty pracy, a nie od, [piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip], "działań naprawczych" :-?

:( :( :( Podatek, ZUS, to wszystko kosztuje jak cholera, pracodawcom sie nie dziwie tylko dlaczego akurat Ciebie to musialo spotkac? :-?

Wiesz, ja też się nie dziwię... ja tylko muszę się zastanowić, czy bardziej mi się nie opłaca iść w tej sytuacji na bezrobocie... :-?

Po opłaceniu wszystkich rachunków zostanie mi jakieś ~500 na życie, a i tak średnią mam za wysoką, żeby się starać o jakieś bonifikaty, czy dofinansowanie :roll: Aaaa, jeszcze powinnam do marca 1100 odłożyć na wieczyste :-?

:( :( :( Podatek, ZUS, to wszystko kosztuje jak cholera, pracodawcom sie nie dziwie tylko dlaczego akurat Ciebie to musialo spotkac? :-?

Wiesz, ja też się nie dziwię... ja tylko muszę się zastanowić, czy bardziej mi się nie opłaca iść w tej sytuacji na bezrobocie... :-?

Po opłaceniu wszystkich rachunków zostanie mi jakieś ~500 na życie, a i tak średnią mam za wysoką, żeby się starać o jakieś bonifikaty, czy dofinansowanie :roll: Aaaa, jeszcze powinnam do marca 1100 odłożyć na wieczyste :-?

No tak, ale zeby Ci ubezpieczenie kredyt objelo, to pewnie musisz spelnic 100 tys. warunkow... :roll: :roll: :roll: Inna robota by sie przydala, ale sytuacja jest niepewna - nigdy nie wiesz, czy gorzej nie trafisz... :roll: