anjamen 19.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anja, wlasnie nowe okularki zalozylam, normalnie tak ostro juz dawno nie widzialam... to super, a stosujesz te kropelki? jakos nie potrafie sobie Ciebie wyobrazic w okularach, tylko w soczewkach Cie widywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Anja, wlasnie nowe okularki zalozylam, normalnie tak ostro juz dawno nie widzialam... to super, a stosujesz te kropelki? jakos nie potrafie sobie Ciebie wyobrazic w okularach, tylko w soczewkach Cie widywalam Stosuje. Dopiero niedawno mi sie udalo w ogole kupic te drugie - na recepte. Cos nie mieli tego stezenia w aptekach. W okularach jestem jeszcze grozniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 to teraz prawdziwa profesorka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Okularki super som, w ogole ich nie czuje. I malz lubi dziewczyny w okularach, chyba zaczne nosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Czesc Ciekawe jak wyglada Twój maż.. Bo ja okularki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Hello ja też jestem ciekawa jak w tych okularkach wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cze Małgoś....zaczynam do siebie dochodzić....po trzeciej kawie i 10 fajeczkach.. Ty mnie kiedyś zabijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Hejka. Zagadke mam... Dlaczego nienawidze 20-ego? Malka, gdzies to juz slyszalam... Wiola, mojego meza bardzo latwo mozesz zobaczyc, ale nie powiem Ci gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 US? Wygraną na konto poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wygralas oczywiscie. Ale juz nie mam na wygrana, bo mi ostatnie pieniadze wydarly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nic mi nie mów, bo ja właśnie dostałam po pensji Minus 15% do odwołania Właśnie liczę, czy mi się w ogóle pracować opłaca, bo kredyt mam ubezpieczony od utraty pracy, a nie od, [piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip], "działań naprawczych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Podatek, ZUS, to wszystko kosztuje jak cholera, pracodawcom sie nie dziwie tylko dlaczego akurat Ciebie to musialo spotkac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nie mówcie o podatkach, bo nie kurwica łapie. Przepisy takie wymyślają by przedsiębiorą dać po dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Noooo, cale szczescie, ze mnie chociaz ZUS nie dotyczy, bo kanal normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Podatek, ZUS, to wszystko kosztuje jak cholera, pracodawcom sie nie dziwie tylko dlaczego akurat Ciebie to musialo spotkac? Wiesz, ja też się nie dziwię... ja tylko muszę się zastanowić, czy bardziej mi się nie opłaca iść w tej sytuacji na bezrobocie... Po opłaceniu wszystkich rachunków zostanie mi jakieś ~500 na życie, a i tak średnią mam za wysoką, żeby się starać o jakieś bonifikaty, czy dofinansowanie Aaaa, jeszcze powinnam do marca 1100 odłożyć na wieczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Podatek, ZUS, to wszystko kosztuje jak cholera, pracodawcom sie nie dziwie tylko dlaczego akurat Ciebie to musialo spotkac? Wiesz, ja też się nie dziwię... ja tylko muszę się zastanowić, czy bardziej mi się nie opłaca iść w tej sytuacji na bezrobocie... Po opłaceniu wszystkich rachunków zostanie mi jakieś ~500 na życie, a i tak średnią mam za wysoką, żeby się starać o jakieś bonifikaty, czy dofinansowanie Aaaa, jeszcze powinnam do marca 1100 odłożyć na wieczyste No tak, ale zeby Ci ubezpieczenie kredyt objelo, to pewnie musisz spelnic 100 tys. warunkow... Inna robota by sie przydala, ale sytuacja jest niepewna - nigdy nie wiesz, czy gorzej nie trafisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dodatkowa by się przydała Warunki ubezpieczenia mam takie, że na wypowiedzeniu muszę mieć 'redukcję stanowiska' lub coś w tym stylu i zarejestrować się jako bezrobotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tylko co Ty z tym zasilkiem zrobisz? 575 zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mogę się przynajmniej starać o bonifikatę w wieczystym I kredyt mam w dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dopoki nie przyjdzie pare propozycji pracy za 800... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts