magi 12.07.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 U mnie jak się umawiamy na picie ze znajomymi to mówimy, że "poczytamy" najlepiej coś wielotomowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.07.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 U mnie jak się umawiamy na picie ze znajomymi to mówimy, że "poczytamy" najlepiej coś wielotomowego no to wszystko jasne! bo już myłlałam, że nasza malgos zwariowała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 No to musze Was zmarwtic, bo chyba zwariowalam, ale w bibliotece nie pilam nic... Zglebiam temat swietych kobiet ok. V - VIII w. i dorwalam swietne artykuly na temat ich mozliwosci posiadania wlasnosci. Biedne kobitki... Tez kiedys mowilysmy z kumpelami, ze idziemy poczytac slowniki, powiesci i takie male nowelki... To juz nie te czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 No to musze Was zmarwtic, bo chyba zwariowalam, ale w bibliotece nie pilam nic... Zglebiam temat swietych kobiet ok. V - VIII w. i dorwalam swietne artykuly na temat ich mozliwosci posiadania wlasnosci. Biedne kobitki... Ty lepiej wracaj do kraju i zajmij się remontem... chyba Ci nie służy ten pobyt u męża... a swoją drogą, to chyba betonu miałaś szukać... i tą moja roślinkę to też kcem i to aż dwie, coby w razie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 No to musze Was zmarwtic, bo chyba zwariowalam, ale w bibliotece nie pilam nic... Zglebiam temat swietych kobiet ok. V - VIII w. i dorwalam swietne artykuly na temat ich mozliwosci posiadania wlasnosci. Biedne kobitki... Tez kiedys mowilysmy z kumpelami, ze idziemy poczytac slowniki, powiesci i takie male nowelki... To juz nie te czasy. Ty se lepiej poczytaj Żywoty Świętych Np. Żywot Świętej Olgi Będziesz mogła zgłębić temat możliwości kobiet w średniowieczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 No to musze Was zmarwtic, bo chyba zwariowalam, ale w bibliotece nie pilam nic... Zglebiam temat swietych kobiet ok. V - VIII w. i dorwalam swietne artykuly na temat ich mozliwosci posiadania wlasnosci. Biedne kobitki... Tez kiedys mowilysmy z kumpelami, ze idziemy poczytac slowniki, powiesci i takie male nowelki... To juz nie te czasy. Ty se lepiej poczytaj Żywoty Świętych Np. Żywot Świętej Olgi a była takowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 No to musze Was zmarwtic, bo chyba zwariowalam, ale w bibliotece nie pilam nic... Zglebiam temat swietych kobiet ok. V - VIII w. i dorwalam swietne artykuly na temat ich mozliwosci posiadania wlasnosci. Biedne kobitki... Tez kiedys mowilysmy z kumpelami, ze idziemy poczytac slowniki, powiesci i takie male nowelki... To juz nie te czasy. Ty se lepiej poczytaj Żywoty Świętych Np. Żywot Świętej Olgi a była takowa?? No, siur że była Nawet wczoraj piłam na tę okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 aaa.... to sama poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2008 01:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No to musze Was zmarwtic, bo chyba zwariowalam, ale w bibliotece nie pilam nic... Zglebiam temat swietych kobiet ok. V - VIII w. i dorwalam swietne artykuly na temat ich mozliwosci posiadania wlasnosci. Biedne kobitki... Tez kiedys mowilysmy z kumpelami, ze idziemy poczytac slowniki, powiesci i takie male nowelki... To juz nie te czasy. Ty se lepiej poczytaj Żywoty Świętych Np. Żywot Świętej Olgi Będziesz mogła zgłębić temat możliwości kobiet w średniowieczu Eeech, a Ty myslisz, ze sa jakies inne zrodla ze sredniowiecza oprocz zywotow swietych? A sw. Olga OK, ale to X wiek i Rus, a ja robie V-VIII i zachodnia Europa + Irlandia, wiec zupelnie nie pasi. Tam mialy lepsze imiona - Burgundofara, Sadalberga, Ryktruda. Nie tam, Olga... Za proste by bylo... Ania, ja Ci moge kupic roslinke, ale sa tylko takie jak mowilam - malutkie i wcale nie wychodza duzo taniej. Chyba, ze myslisz o innych. Poza tym poszukaj na ebayu, bo moze do PL tez wysylaja ze Stanow czy z Anglii. Wystarczy miec konto na PayPalu, jak bys cos znalazla to Ci wszystko wytlumacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No, siur że była Nawet wczoraj piłam na tę okazję Czy Ty wczoraj miałaś imieniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No, siur że była Nawet wczoraj piłam na tę okazję Czy Ty wczoraj miałaś imieniny? Przedwczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Kobieto -no to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! (sorry, że z takim opóźnieniem.....)http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/4/5/5456_55645456_83.jpghttp://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1176989638_1011790881_moet_chandon_dom_perignon_450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dzięki, dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No to... bania za zdrowie pieknych Olg. Tych z Rusi i tych z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.07.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No moze Ciebie tam wrzucimy? Bedzie Sandomierz-drink? Wracam do tego posta -bo chcę wam udowodnić, iż Sandomierz słynie z lokalnych win, oto one : http://www.winka.net/image/etykiety/sandomierskie_mocne_dwikozy.jpg http://www.winka.net/image/etykiety/jabluszko_sandomierskie_dwikozy.jpg Jak przyjedziecie urządzę degustację To jabłuszko jest ponoć słynne na całą Polskę -bukiet ma przebogaty (zdaniem lokalnych kiperów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 skoro tak twierdzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No to musze Was zmarwtic, bo chyba zwariowalam, ale w bibliotece nie pilam nic... Zglebiam temat swietych kobiet ok. V - VIII w. i dorwalam swietne artykuly na temat ich mozliwosci posiadania wlasnosci. Biedne kobitki... Tez kiedys mowilysmy z kumpelami, ze idziemy poczytac slowniki, powiesci i takie male nowelki... To juz nie te czasy. Ty se lepiej poczytaj Żywoty Świętych Np. Żywot Świętej Olgi Będziesz mogła zgłębić temat możliwości kobiet w średniowieczu Eeech, a Ty myslisz, ze sa jakies inne zrodla ze sredniowiecza oprocz zywotow swietych? A sw. Olga OK, ale to X wiek i Rus, a ja robie V-VIII i zachodnia Europa + Irlandia, wiec zupelnie nie pasi. Tam mialy lepsze imiona - Burgundofara, Sadalberga, Ryktruda. Nie tam, Olga... Za proste by bylo... Ania, ja Ci moge kupic roslinke, ale sa tylko takie jak mowilam - malutkie i wcale nie wychodza duzo taniej. Chyba, ze myslisz o innych. Poza tym poszukaj na ebayu, bo moze do PL tez wysylaja ze Stanow czy z Anglii. Wystarczy miec konto na PayPalu, jak bys cos znalazla to Ci wszystko wytlumacze. zobaczę i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.07.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 a tu jak zawsze imprezka OK wszystkiego najlepszego z okazji imienin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2008 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Czesc Editta, musisz czesciej wpadac... Ania, ja nie wiem, ile to ma sensu, zeby kupowac 10 cm roslinke za 20 zlotych, skoro ja w PL mozesz kupic 50 cm za 29... Widzialam na ebayu za okolo 24 zlote 60 cm + wysylka z Niemiec (nie podaja ile biora do PL), wiec to chyba taka standardowa cena to, co biora na allegro. Cos tak czuje, ze jesli mialabym tego poszukac, to predzej gdzies w Krakowie. I jeszcze cos a'propos ksiazek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Chciałam powiedzieć, że wstałam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts