ghost34 20.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 w poniedzilek sie przypomnij podzwonie obacze co sie da..ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 OK. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 To jak pobędziesz...to ja skromniej....mam tylko jedno pytanie gdzie moge kupić parkiet dębowy w dobrej cenie ? dość duża ilość wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep Ja bym tam doplacila, zeby miec zrobione dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.08.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep Ja bym tam doplacila, zeby miec zrobione dobrze. jeśli by chodziło o zrobienie dobrze to pewnie tez bym dopłaciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.08.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 rzekl jez schodzac ze szczotki ryzowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cos Ci sluzy ta Warszawka widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. no a mnie każe dopłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. no a mnie każe dopłacać Ale ja bym wolala, zeby mi ktos zrobil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. no a mnie każe dopłacać Ale ja bym wolala, zeby mi ktos zrobil... no ja tez bym wolała nie płacić, a tu widzisz...kazdy robotę skończy i łapkę po kasę wyciaga...kurna czasem dużą kasę i co ja mam biedusia zrobic, odesłać ich do pana P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. no a mnie każe dopłacać Ale ja bym wolala, zeby mi ktos zrobil... no ja tez bym wolała nie płacić, a tu widzisz...kazdy robotę skończy i łapkę po kasę wyciaga...kurna czasem dużą kasę i co ja mam biedusia zrobic, odesłać ich do pana P. Zalatwic rabacik dla ulubionych kolezanek u pana L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. no a mnie każe dopłacać Ale ja bym wolala, zeby mi ktos zrobil... no ja tez bym wolała nie płacić, a tu widzisz...kazdy robotę skończy i łapkę po kasę wyciaga...kurna czasem dużą kasę i co ja mam biedusia zrobic, odesłać ich do pana P. Zalatwic rabacik dla ulubionych kolezanek u pana L. Ł się znaczy się dogadamy - luzik...do drewna to u mnie jeszcze kawał drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. no a mnie każe dopłacać Ale ja bym wolala, zeby mi ktos zrobil... no ja tez bym wolała nie płacić, a tu widzisz...kazdy robotę skończy i łapkę po kasę wyciaga...kurna czasem dużą kasę i co ja mam biedusia zrobic, odesłać ich do pana P. Zalatwic rabacik dla ulubionych kolezanek u pana L. Ł się znaczy się dogadamy - luzik...do drewna to u mnie jeszcze kawał drogi [/quote:ee685f0414] Z Lyzwinskim? Ale ja mialam wiecej pytan, a on sie szlaja po innych watkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. no a mnie każe dopłacać Ale ja bym wolala, zeby mi ktos zrobil... no ja tez bym wolała nie płacić, a tu widzisz...kazdy robotę skończy i łapkę po kasę wyciaga...kurna czasem dużą kasę i co ja mam biedusia zrobic, odesłać ich do pana P. Zalatwic rabacik dla ulubionych kolezanek u pana L. Ł się znaczy się dogadamy - luzik...do drewna to u mnie jeszcze kawał drogi [/quote:84a794e37d] Z Lyzwinskim? Ale ja mialam wiecej pytan, a on sie szlaja po innych watkach. [/quote:84a794e37d] no może Ty z łyżwińskim...cóż każdy ma swoich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts