Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. :lol: :lol: :lol:

nie stać mnie na ten sklep :roll:

nic bardziej mylnego..

Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. :wink:

cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu :roll:

Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. :lol: :lol: :lol:

no a mnie każe dopłacać :evil: :wink:

Ale ja bym wolala, zeby mi ktos zrobil... :roll: :roll: :roll:

no ja tez bym wolała nie płacić, a tu widzisz...kazdy robotę skończy i łapkę po kasę wyciaga...kurna czasem dużą kasę i co ja mam biedusia zrobic, odesłać ich do pana P. :roll:

Zalatwic rabacik dla ulubionych kolezanek u pana L. :lol: :lol: :lol:

Ł się znaczy :D

się dogadamy - luzik...do drewna to u mnie jeszcze kawał drogi :roll:[/quote:10a39efbcf]

Z Lyzwinskim? :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Ale ja mialam wiecej pytan, a on sie szlaja po innych watkach. :roll: :roll: :roll:[/quote:10a39efbcf]

no może Ty z łyżwińskim...cóż każdy ma swoich znajomych :lol:[/quote:10a39efbcf]

A wiesz, ze ja bylam w Piotrkowie jak byl jego proces i jego adwokat mieszkal w tym samym hotelu co ja? Jedynym w Piotrkowie zreszta... :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam caly czas te sama beherovke, ale latem slabo wchodzi. :roll:

beherovki to ja mam nietkniętej z litr...ale po tonic mi nigdy nie po drodze :roll:

ostatnio nawet za tequilę się chwyciłam, bo nie miała się czym dopić :roll: :oops:

Ja mam caly czas te sama beherovke, ale latem slabo wchodzi. :roll:

beherovki to ja mam nietkniętej z litr...ale po tonic mi nigdy nie po drodze :roll:

ostatnio nawet za tequilę się chwyciłam, bo nie miała się czym dopić :roll: :oops:

Z tonikiem jakos nie bardzo, czysta dobrze zmrozona, popijana kawa...

no , spiochu wstawaj .....

ja chyba sie franca stanę i jak rano mnie młode z łóżka wywlecze, to będę do Ciebie dzwonić....do upadłego, aż wstaniesz....jakaś sprawiedliwość musi być, co nie ?

no , spiochu wstawaj .....

ja chyba sie franca stanę i jak rano mnie młode z łóżka wywlecze, to będę do Ciebie dzwonić....do upadłego, aż wstaniesz....jakaś sprawiedliwość musi być, co nie ?

musi :x

Malka Ty nawet nie wiesz ja ja Cie dobrze rozumiem :roll: przyjechałam do dziadków i miało być super... ciut oddechu i w ogóle ......... i co?

moim Bakom się coś poprzestawiało i wstają codziennie o 6 rano... O 6 RANO !!!!!!! :o

Nitka, moje aż tak zboczone nie jest...6 to środek nocy :o

wstake koło 8.30 i pewnie gdybym mu pozwoliła korzystać z noży bez mojej kontroli, to by sobie chłopak zrobił śniedanie i czytał do 11, albo tv oglądał...a ja bym spokojnie spała, ale ,że koło 9 robi się głodny , to mamusia się wywleka i robi dziecku jeść...ale nie kryję się z tym, że czasem wydam dyspozycje" Bułka w chlebaku, danonek i sok w lidówce - weź sobie sam" i odwracam się na drugi bok :oops:

Małgoś jak moje zacznie nea randki chodzić....to yym bardziej nie będę spała :lol: :wink: