malgos2 20.08.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze sie pytasz? Cos slyszalam, ze w Rybniku na Woronicza jest zajefajny sklep. nie stać mnie na ten sklep nic bardziej mylnego.. Pozory myla Malka, pisalam Ci wczoraj. cos pominełas milczeniem dobrzerobienie...ciekawe czemu Chwilowo mnie nie stac na placenie, sama sobie zrobie. no a mnie każe dopłacać Ale ja bym wolala, zeby mi ktos zrobil... no ja tez bym wolała nie płacić, a tu widzisz...kazdy robotę skończy i łapkę po kasę wyciaga...kurna czasem dużą kasę i co ja mam biedusia zrobic, odesłać ich do pana P. Zalatwic rabacik dla ulubionych kolezanek u pana L. Ł się znaczy się dogadamy - luzik...do drewna to u mnie jeszcze kawał drogi [/quote:10a39efbcf] Z Lyzwinskim? Ale ja mialam wiecej pytan, a on sie szlaja po innych watkach. [/quote:10a39efbcf] no może Ty z łyżwińskim...cóż każdy ma swoich znajomych [/quote:10a39efbcf] A wiesz, ze ja bylam w Piotrkowie jak byl jego proces i jego adwokat mieszkal w tym samym hotelu co ja? Jedynym w Piotrkowie zreszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 no nie mówiłam...znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No dobra, to ja zapraszam do baru... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/bellandepeter-bartender.jpg 2.09 - 12.40. Nie czekajcie na mnie z kolacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 nie chce mi sie do nocnego lecieć, a ślubny na wieczorek poszedł ...butelczyna już prawie pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja oblewam woda mineralna, jutro wszystkie polki w Tesco oproznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a ja znalazlam jeszcze jakąś półlitróweczkę....bosz..ja juz jak alkoholik, po kątach chowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja mam caly czas te sama beherovke, ale latem slabo wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja mam caly czas te sama beherovke, ale latem slabo wchodzi. beherovki to ja mam nietkniętej z litr...ale po tonic mi nigdy nie po drodze ostatnio nawet za tequilę się chwyciłam, bo nie miała się czym dopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja mam caly czas te sama beherovke, ale latem slabo wchodzi. beherovki to ja mam nietkniętej z litr...ale po tonic mi nigdy nie po drodze ostatnio nawet za tequilę się chwyciłam, bo nie miała się czym dopić Z tonikiem jakos nie bardzo, czysta dobrze zmrozona, popijana kawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a ja tylko z tonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.08.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dobranoc lajzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dobranoc lajzy cze łajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A juz mialam przytyk zrobic, ze tak bez pozegnania mnie zostawil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 czesc Malgos pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 cześć nocne marki a ja jestem wyposzczona ale niedługo wracam i już będzie dobsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 no , spiochu wstawaj ..... ja chyba sie franca stanę i jak rano mnie młode z łóżka wywlecze, to będę do Ciebie dzwonić....do upadłego, aż wstaniesz....jakaś sprawiedliwość musi być, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.08.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 no , spiochu wstawaj ..... ja chyba sie franca stanę i jak rano mnie młode z łóżka wywlecze, to będę do Ciebie dzwonić....do upadłego, aż wstaniesz....jakaś sprawiedliwość musi być, co nie ? musi Malka Ty nawet nie wiesz ja ja Cie dobrze rozumiem przyjechałam do dziadków i miało być super... ciut oddechu i w ogóle ......... i co? moim Bakom się coś poprzestawiało i wstają codziennie o 6 rano... O 6 RANO !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dzien dobry. Malka, nie przejmuj sie, bede miec swoje to mnie tez bedzie wyciagalo z lozka. A Twoj juz wtedy na randki zacznie chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nitka, moje aż tak zboczone nie jest...6 to środek nocy wstake koło 8.30 i pewnie gdybym mu pozwoliła korzystać z noży bez mojej kontroli, to by sobie chłopak zrobił śniedanie i czytał do 11, albo tv oglądał...a ja bym spokojnie spała, ale ,że koło 9 robi się głodny , to mamusia się wywleka i robi dziecku jeść...ale nie kryję się z tym, że czasem wydam dyspozycje" Bułka w chlebaku, danonek i sok w lidówce - weź sobie sam" i odwracam się na drugi bok Małgoś jak moje zacznie nea randki chodzić....to yym bardziej nie będę spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja mam nadzieje wtedy zachowac spokoj jak moja mama, ktora mi sie zawsze na drugi dzien po imprezie pytala o ktorej wrocilam, bo w ogole nie slyszala kiedy weszlam. Nie byla z tych, co w oknie staly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts