malgos2 21.08.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Od razu wsiadacie w intercity, czy przyjeżdżacie do mnie na śniadanie? Nieeeee, P. za 2 h przesiada sie na samolot do KRK. Przez wawe, a nie do wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Od razu wsiadacie w intercity, czy przyjeżdżacie do mnie na śniadanie? Nieeeee, P. za 2 h przesiada sie na samolot do KRK. Przez wawe, a nie do wawy. No to buuuu... Ale co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Od razu wsiadacie w intercity, czy przyjeżdżacie do mnie na śniadanie? Nieeeee, P. za 2 h przesiada sie na samolot do KRK. Przez wawe, a nie do wawy. No to buuuu... Ale co się odwlecze... No jaaaaasne. Jeszcze sie skujemy nie raz i nie dwa. A czy Ty zalapalas, ze wstepnie 3.10 jest planowana betonowa u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Od razu wsiadacie w intercity, czy przyjeżdżacie do mnie na śniadanie? Nieeeee, P. za 2 h przesiada sie na samolot do KRK. Przez wawe, a nie do wawy. No to buuuu... Ale co się odwlecze... No jaaaaasne. Jeszcze sie skujemy nie raz i nie dwa. A czy Ty zalapalas, ze wstepnie 3.10 jest planowana betonowa u mnie? jeszcze nie złapałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Od razu wsiadacie w intercity, czy przyjeżdżacie do mnie na śniadanie? Nieeeee, P. za 2 h przesiada sie na samolot do KRK. Przez wawe, a nie do wawy. No to buuuu... Ale co się odwlecze... No jaaaaasne. Jeszcze sie skujemy nie raz i nie dwa. A czy Ty zalapalas, ze wstepnie 3.10 jest planowana betonowa u mnie? jeszcze nie złapałam... To juz zalapalas. Jeszcze nie na 100%, ale mam nadzieje, ze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dzieki Rasiu. Cos tak czuje, ze bedziemy czesto w Warszawce bywac, co by P. za szybko wracac nie musial. To baardzo słodka i pachnąca margaritą wiadomość! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3f/Margarita.jpg/200px-Margarita.jpg jesssso, tu margarity dajom, a ja nic nie wiem Ja jutro będę piła , tylko muszę kupić cointreau, bo jakoś wyszło Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Margarity superowe som, zwlaszcza mrozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Margarity superowe som, zwlaszcza mrozone. ja z pokruszonym lodem podajem normalnie niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Margarity superowe som, zwlaszcza mrozone. ja z pokruszonym lodem podajem normalnie niebo w gębie Dawaj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Margarity superowe som, zwlaszcza mrozone. ja z pokruszonym lodem podajem normalnie niebo w gębie Dawaj adres. Przyjeżdzaj, będziemy pić z koleżanką co w reklamie pracuje, a Ci jak wiadomo normalni nie są i jej mężem byłym Gromowcem - to też nie brzmi lepiej On to niedawno z Iraku wrócił i w prezencie mi przywiózł "nóż do cięcia żył, od wewnętrznej strony uda" - cokolwiek nie miałoby to oznaczać, i już jest tępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Margarity superowe som, zwlaszcza mrozone. ja z pokruszonym lodem podajem normalnie niebo w gębie Dawaj adres. Przyjeżdzaj, będziemy pić z koleżanką co w reklamie pracuje, a Ci jak wiadomo normalni nie są i jej mężem byłym Gromowcem - to też nie brzmi lepiej On to niedawno z Iraku wrócił i w prezencie mi przywiózł "nóż do cięcia żył, od wewnętrznej strony uda" - cokolwiek nie miałoby to oznaczać, i już jest tępy Lomatko, kiedys pilam z jednym obecnym gromowcem, sam sie w knajpie Albo Tak przysiadl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ten mój znajomy, to jeszcze za Petelickiego służył, jak P odwołali, to wszyscy Gromowcy honorowo odeszli - teraz wojska amerykańskie szkolą w Iraku (na zlecenie amerykanów oczywiście). Ten znajomy mówi, że teraz to nie Gromowcy tylko siusiumajtki, bo Oni to na ćwiczeniach z ostrej strzelali, a teraz to ślepakami - piaskownica normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Margarity superowe som, zwlaszcza mrozone. i do tego rasiowe Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 phi...u mnie na osiedlu to dzieciaki z ostrą biegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ale se smaku narobiłam no nie wiem, czy wyczymam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 phi...u mnie na osiedlu to dzieciaki z ostrą biegają Na Pradze mieszkasz, czy co stolycę mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No i co Małgoś, pasi Ci ten mix reklamy z gromem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 phi...u mnie na osiedlu to dzieciaki z ostrą biegają Na Pradze mieszkasz, czy co stolycę mam na myśli Praga przy moim osiedlu to żłobek.... jakam ja szczęśliwa,że sie wyniosłam stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Praga przy moim osiedlu to żłobek.... nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A ja mam winko na wieczor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts