Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no łyk end się zaczyna,

cza by jakiegoś mamrota wypić faktycznie :roll:

Przecież nie będę siedziała o suchym pysku do jutra, chyba :roll:

Mój kolega, kiedyś rzucił taki tekst:

- wiesz, tak mi się wczoraj nie chciało na to piwo iść i poszedłem spać, a rano włączam radio, a tam mówią, że browary odnotowały spadek sprzedaży piwa o 2 % :o :o :o

:lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol:

Kraj chce zrujnowac. :roll:

bez obaw...mój ślubny wczoraj podniósł sprzedaz dość mocno :lol:

a widziały Korkociąg to jest dopiero , kurde nie wiem co....ale PMS (nie mylic z tym pms-em :lol: :lol: ) nadal świetnie się trzyma i pewnie bedzie tak przez wiele kolejnych lat

Za wysokie TSH... niby w normie, ale za wysokie, zeby sie dobrze poczuc... :roll: Moze powinnas zazywac 125 caly czas. :roll: Nie bierzesz jakichs innych lekow, ktore zwiekszalyby zapotrzebowanie na tyroksyne? Mnie dlugo nie chcialo zejsc, a jak na chwile doslownie 2 miesiace przestalam brac antyki to nagle mi polecialo TSH i potem juz sie utrzymalo na nizszym poziomie. :roll:

Ooo... mam go https://www.kraeuterhaus.de/content.php?Produkte%2FSelenium+Mono+Capsules+180+Caps&seite=shop/produkte.php&details=1189&hauptrubrik=36&keyword=selen

Nie wiem, czy sie po nim lepiej czulam, ale nie zaszkodzi troche polykac... :roll: :roll: :roll:

Generalnie wyniki masz niezle, ale ja bym sprobowala brac 125, skoro mowisz, ze jestes spiaca itd. Chyba, ze musisz dluzej pozazywac jeszcze... :roll: