malka 21.08.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja to myślę, ze one mnie obrażają :) ja odetchnęłam z ulga jak biochemia mi się skończyła, a One mi tu znów życie zatruwają Ludzie dzielą sie na chorych i nie zdiagnozowanych źle zdiagnozowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nikomu sie piosenka nie podoba? taka se ...słodkie toto..troche nie moje, ale da się posluchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nikomu sie piosenka nie podoba? taka se ...słodkie toto..troche nie moje, ale da się posluchać Nie lubie Cie. Jak sie slucha, a nie oglada to juz nie jest az takie slodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja to myślę, ze one mnie obrażają :) ja odetchnęłam z ulga jak biochemia mi się skończyła, a One mi tu znów życie zatruwają Ludzie dzielą sie na chorych i nie zdiagnozowanych źle zdiagnozowanych To ja jestem z tych nie zdiagnozowanych wcale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nikomu sie piosenka nie podoba? taka se ...słodkie toto..troche nie moje, ale da się posluchać Nie lubie Cie. Jak sie slucha, a nie oglada to juz nie jest az takie slodkie. było mówić, że mam wizję wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja to myślę, ze one mnie obrażają :) ja odetchnęłam z ulga jak biochemia mi się skończyła, a One mi tu znów życie zatruwają Ludzie dzielą sie na chorych i nie zdiagnozowanych źle zdiagnozowanych To ja jestem z tych nie zdiagnozowanych wcale :) Ty jestes z tych niediagnozowalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nikomu sie piosenka nie podoba? taka se ...słodkie toto..troche nie moje, ale da się posluchać Nie lubie Cie. Jak sie slucha, a nie oglada to juz nie jest az takie slodkie. było mówić, że mam wizję wyłączyć Tekst mi pasuje, bo przelaczam sie na tryb "zakochana nastolatka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a to pasuje Ci do obecnego klimatu tylko na serce uwazaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Bije mi jak beben w dzungli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dlatego uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Eeee, nie zejde. To sobie puszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 juz nie czytam tego forum, bo mi cycki całkiem obwisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 od tych bzdur,które tu czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Jeszcze za krotko tu jestes, przyzwyczaisz sie. Ja juz dawno na to wpadlam, ze jest kilka osob, na ktorych wiedze i pomoc mozna liczyc, a jak oni nie pomoga to trzeba sie zdac na siebie... Szperanie po watkach moze Cie tylko do rozpaczy doprowadzic. Chodzi Ci konkretnie o to ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 weteranka się odezwała konkretnie głupoty marketingowe na temat folii mnie rozbawiły nieco ale o ocieplenie chodzi ciągle i niezmiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Nie przejmuj sie. U mnie przelom nastapil jak sie Anja wk.rwila na deski wolnoopadajace, zmienilam troche wtedy podejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 a co z tymi deskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No jak laski rozwazaly, ktory kibel kupic, czy v&b czy ego z kola, bo niby podobne, ale jednak nie to samo, no ale cena zgola inna, ale DESKI maja rozne no i jedne opadaja fajnie, a inne bleee, no i co w zwiazku z tym i tak kuzwa przez 10 stron. I Anja sie wkurzyla i napisala, ze zawiesza dziennik, bo ja to wku.wia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 to ja muszę mieć taką co opada fajnie, co by Młodemu nie przycisnęło tego i owego bo wzrost ten,że tak centralnie nad miską trzyma o w dupę....ja nie musze mieć wolnoopdającej, bo nim się przeprowadzę to Młody będzie miał 170 cm wzrostu Małgoś, mnie też takie gadki wkurwiają, ale totalna padaka jest, jak ktoś twierdzi,że folia z warstwą aluminium mu promieniowanie uv zatrzyma i inne bzdety. Albo inna pani udowadnia, że czarna budowlana folia to nie to folia paroizolacja. Kurwa, to tak jakby czerwony kubek nie nadawał się do picia kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts