malgos2 22.08.2009 01:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Eeeee, wrzuc na luz. Nie ma nikogo rozsadnego na FM kto by to robil sam albo wiedzial o co chodzi? Tak z blizszych nam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 niewielu, albo jeśli robili to po cichu ...kurne nie pojmuję dlaczego kupa ludzi wstydzi się tego,że we własnej chałupie coś sami zrobili To naprawdę jakiś obciach jest ? Faceci sie zasadniczo chwalą takimi akcjami (jeszcze jak wykonuje z drogich materiałów to milion fotek dają), ale kobieta, to juz co...ma leżeć i pachnieć noo nie, ja nie z tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No nie wiem, na pewno gdzies sa tacy, tylko tez duzo zdjec ludziom poznikalo przez jaja z fotosikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No nie wiem, na pewno gdzies sa tacy, tylko tez duzo zdjec ludziom poznikalo przez jaja z fotosikiem... a tak....fotosik do d jest. nie ,zle nie jest , kilka sensownych wątków znalazlam...tylko wiesz jak to się czyta....prawie jak nasze komenty , co post to inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 01:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No nie wiem, na pewno gdzies sa tacy, tylko tez duzo zdjec ludziom poznikalo przez jaja z fotosikiem... a tak....fotosik do d jest. nie ,zle nie jest , kilka sensownych wątków znalazlam...tylko wiesz jak to się czyta....prawie jak nasze komenty , co post to inny temat Noooo, ale nasze komenty przynajmniej sa ekscytujace, nie to co jakies pieprzenie o welnie i folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Noooo, ale nasze komenty przynajmniej sa ekscytujace, nie to co jakies pieprzenie o welnie i folii. otóż to ...trzeba rozróżnać ziarna od plew jutro (dziś) bladym świtem, musze wstać , spakować Młodego, jechać po mamę , zgarnąć ją i wywieżć ich do lasu Wrócić, zrobić się na bóstwo, pojechcać po prezent (kur...nawet pomysłu jeszcze nie mam), zameldować się na imprezie. Jak natychmiast nie wrzucę się do łóżka to z imprezy zapamiętam pierwszy toast, potem mordą wpadnę w tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Noooo, ale nasze komenty przynajmniej sa ekscytujace, nie to co jakies pieprzenie o welnie i folii. otóż to ...trzeba rozróżnać ziarna od plew jutro (dziś) bladym świtem, musze wstać , spakować Młodego, jechać po mamę , zgarnąć ją i wywieżć ich do lasu Wrócić, zrobić się na bóstwo, pojechcać po prezent (kur...nawet pomysłu jeszcze nie mam), zameldować się na imprezie. Jak natychmiast nie wrzucę się do łóżka to z imprezy zapamiętam pierwszy toast, potem mordą wpadnę w tort No nieeee, nie mozesz wpasc w tort, bo jak Ty bedziesz potem wygladac? To juz lepiej spadaj. I wywiez ich daleko, zeby na pewno nie wrocili przed czwartkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2009 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 spokojnie, mają wykupione wczasy do soboty, czy niedzieli ...a sami nie wrócą, bo to zadupie jest jak cholera czas na kapiel...bo przed 5 muszę być w łóżku, co by rano choc trochę myśleć i stringów młodemu nie spakowac bo miałam juz podobna akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 02:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Albo tamponow. Paaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 czesc Dziewuszki, spac nie mozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ooo... mam go https://www.kraeuterhaus.de/content.php?Produkte%2FSelenium+Mono+Capsules+180+Caps&seite=shop/produkte.php&details=1189&hauptrubrik=36&keyword=selen Nie wiem, czy sie po nim lepiej czulam, ale nie zaszkodzi troche polykac... Generalnie wyniki masz niezle, ale ja bym sprobowala brac 125, skoro mowisz, ze jestes spiaca itd. Chyba, ze musisz dluzej pozazywac jeszcze... mam to zamówiłam to w tamtym roku i właśnie zaczynam od nowa interpretacje skończone aż do następnych idę prasować chyba do wieczora nie skończę poprawka tylko gdzie ja te wszystkie ciuchy uprasowane włożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 niewielu, albo jeśli robili to po cichu ...kurne nie pojmuję dlaczego kupa ludzi wstydzi się tego,że we własnej chałupie coś sami zrobili To naprawdę jakiś obciach jest ? Faceci sie zasadniczo chwalą takimi akcjami (jeszcze jak wykonuje z drogich materiałów to milion fotek dają), ale kobieta, to juz co...ma leżeć i pachnieć noo nie, ja nie z tych ja się mogę pochwalić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A ja nie mam czym. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A Ty co porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Obecnie to sie wk.rwiam, bo wyglada na to, ze klientke stracilismy, a nowych cos nie widac. Juz mi sie pomysly koncza, co z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzien dobry. Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 no na ten przykład jeszcze ja ale juz nie długo bo jadę do teściówki a potem to juz prościuteńko do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Przywracasz mi wiare w czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Przywracasz mi wiare w czlowieka. oj dzięki już dawno nikt tak ślicnie do mnie nie przemawiał mój Pan i Władca się tylko pyta: ' na coś wydała tyle pieniędzy' ? i nie pomyśli, ze to wszystkom z myślą o nim - by czuł się potrzebny słyszałam o dobrej nowinie.... ciesze się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzieki Nitu, weselej sie tu zrobilo od razu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts