Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niewielu, albo jeśli robili to po cichu ...kurne nie pojmuję dlaczego kupa ludzi wstydzi się tego,że we własnej chałupie coś sami zrobili :roll:

To naprawdę jakiś obciach jest ?

Faceci sie zasadniczo chwalą takimi akcjami (jeszcze jak wykonuje z drogich materiałów to milion fotek dają), ale kobieta, to juz co...ma leżeć i pachnieć :roll: noo nie, ja nie z tych

No nie wiem, na pewno gdzies sa tacy, tylko tez duzo zdjec ludziom poznikalo przez jaja z fotosikiem... :roll: :roll: :roll:

a tak....fotosik do d jest.

nie ,zle nie jest , kilka sensownych wątków znalazlam...tylko wiesz jak to się czyta....prawie jak nasze komenty , co post to inny temat :lol:

No nie wiem, na pewno gdzies sa tacy, tylko tez duzo zdjec ludziom poznikalo przez jaja z fotosikiem... :roll: :roll: :roll:

a tak....fotosik do d jest.

nie ,zle nie jest , kilka sensownych wątków znalazlam...tylko wiesz jak to się czyta....prawie jak nasze komenty , co post to inny temat :lol:

Noooo, ale nasze komenty przynajmniej sa ekscytujace, nie to co jakies pieprzenie o welnie i folii. :lol: :lol: :lol:

Noooo, ale nasze komenty przynajmniej sa ekscytujace, nie to co jakies pieprzenie o welnie i folii. :lol: :lol: :lol:

otóż to ...trzeba rozróżnać ziarna od plew :lol: :lol: :lol:

jutro (dziś) bladym świtem, musze wstać , spakować Młodego, jechać po mamę , zgarnąć ją i wywieżć ich do lasu :wink:

Wrócić, zrobić się na bóstwo, pojechcać po prezent (kur...nawet pomysłu jeszcze nie mam), zameldować się na imprezie.

Jak natychmiast nie wrzucę się do łóżka to z imprezy zapamiętam pierwszy toast, potem mordą wpadnę w tort :roll:

otóż to ...trzeba rozróżnać ziarna od plew :lol: :lol: :lol:

jutro (dziś) bladym świtem, musze wstać , spakować Młodego, jechać po mamę , zgarnąć ją i wywieżć ich do lasu :wink:

Wrócić, zrobić się na bóstwo, pojechcać po prezent (kur...nawet pomysłu jeszcze nie mam), zameldować się na imprezie.

Jak natychmiast nie wrzucę się do łóżka to z imprezy zapamiętam pierwszy toast, potem mordą wpadnę w tort :roll:

No nieeee, nie mozesz wpasc w tort, bo jak Ty bedziesz potem wygladac? :o :o :o To juz lepiej spadaj. I wywiez ich daleko, zeby na pewno nie wrocili przed czwartkiem. :lol: :lol: :lol:

spokojnie, mają wykupione wczasy do soboty, czy niedzieli ...a sami nie wrócą, bo to zadupie jest jak cholera :lol:

czas na kapiel...bo przed 5 muszę być w łóżku, co by rano choc trochę myśleć i stringów młodemu nie spakowac :wink:

bo miałam juz podobna akcję :oops:

Ooo... mam go https://www.kraeuterhaus.de/content.php?Produkte%2FSelenium+Mono+Capsules+180+Caps&seite=shop/produkte.php&details=1189&hauptrubrik=36&keyword=selen

Nie wiem, czy sie po nim lepiej czulam, ale nie zaszkodzi troche polykac... :roll: :roll: :roll:

Generalnie wyniki masz niezle, ale ja bym sprobowala brac 125, skoro mowisz, ze jestes spiaca itd. Chyba, ze musisz dluzej pozazywac jeszcze... :roll:

mam to zamówiłam to w tamtym roku i właśnie zaczynam od nowa :lol:

interpretacje skończone aż do następnych :oops: :lol:

idę prasować :roll: chyba do wieczora nie skończę :roll: poprawka :wink:

tylko gdzie ja te wszystkie ciuchy uprasowane włożę :o

niewielu, albo jeśli robili to po cichu ...kurne nie pojmuję dlaczego kupa ludzi wstydzi się tego,że we własnej chałupie coś sami zrobili :roll: To naprawdę jakiś obciach jest ?

Faceci sie zasadniczo chwalą takimi akcjami (jeszcze jak wykonuje z drogich materiałów to milion fotek dają), ale kobieta, to juz co...ma leżeć i pachnieć :roll: noo nie, ja nie z tych

ja się mogę pochwalić :lol: ...

Przywracasz mi wiare w czlowieka. :wink:

oj dzięki :) już dawno nikt tak ślicnie do mnie nie przemawiał :p

mój Pan i Władca się tylko pyta: ' na coś wydała tyle pieniędzy' ? :o :x i nie pomyśli, ze to wszystkom z myślą o nim - by czuł się potrzebny :lol:

słyszałam o dobrej nowinie.... ciesze się bardzo :)