OK 14.07.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dobry Też wstałam Już nawet do roboty dotarłam Dzięki wielkie Wam wszystkim za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Olga wszystkiego najlepszego Małgoś nie wiem czy śmiać sie czy płakać dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No moze Ciebie tam wrzucimy? Bedzie Sandomierz-drink? Wracam do tego posta -bo chcę wam udowodnić, iż Sandomierz słynie z lokalnych win, oto one : http://www.winka.net/image/etykiety/sandomierskie_mocne_dwikozy.jpg http://www.winka.net/image/etykiety/jabluszko_sandomierskie_dwikozy.jpg Jak przyjedziecie urządzę degustację To jabłuszko jest ponoć słynne na całą Polskę -bukiet ma przebogaty (zdaniem lokalnych kiperów ). jako rodowita tarnobrzeżanka potwierdzam istnienie takowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 I jeszcze cos a'propos ksiazek: no jak dla mnie to wywiad tygodnia a najbardziej fragment, gdzie pan na pytanie czy częściej książki kupuje czy wypożycza odpowiada - średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no dużo zależy... w sumie to najbardziej tylko to słowo zapamiętałam z tego wywiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam z rana. Tak myslalam, ze sie Wam wywiad spodoba... Zbieram sie do roboty jakowejs, a deszcz pada i najchetniej przespalabym caly dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ty mi tu nie... gdzie kaktus???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ty mi tu nie... gdzie kaktus???? Jest zrobiony i juz 10 razy prosilam malzona, co by go sciagnal ze swojego aparatu. Powiem mu dzisiaj, ze jak dzisiaj nie sciagnie, to bedzie mial z Toba do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no.... nie tylko ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kaktuska jeszcze nie podlewalam. Mam nadzieje, ze nie zdechnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 to kaktusów się nie podlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 to kaktusów się nie podlewa Jak go kupilam to byl podlany i wygladalo, ze ma dosc mokro, wiec nie chcialam przesadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 to kaktusów się nie podlewa Jak go kupilam to byl podlany i wygladalo, ze ma dosc mokro, wiec nie chcialam przesadzic. no, tylko go znów nie przesusz.. ja swoje podlewam tak jak i inne kwiatki, tylko, że po troszku i mają sie dobrze póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 to kaktusów się nie podlewa Jak go kupilam to byl podlany i wygladalo, ze ma dosc mokro, wiec nie chcialam przesadzic. no, tylko go znów nie przesusz.. ja swoje podlewam tak jak i inne kwiatki, tylko, że po troszku i mają sie dobrze póki co Musze go przede wszystkim przesadzic do wiekszej doniczki, bo ta to chyba cos za mala jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 mienszacie mi we łbie bo ja też podlewam ... czasami ... jak mnie się przypomni ... właśnie mnie się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 mienszacie mi we łbie bo ja też podlewam ... czasami ... jak mnie się przypomni ... właśnie mnie się przypomniało Jak zdechnie to bedziesz wiedziala, ze zle robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 mienszacie mi we łbie bo ja też podlewam ... czasami ... jak mnie się przypomni ... właśnie mnie się przypomniało Jak zdechnie to bedziesz wiedziala, ze zle robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 mienszacie mi we łbie bo ja też podlewam ... czasami ... jak mnie się przypomni ... właśnie mnie się przypomniało Jak zdechnie to bedziesz wiedziala, ze zle robisz... Jak sie nie psewrocis, to sie nie naucys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.07.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 mienszacie mi we łbie bo ja też podlewam ... czasami ... jak mnie się przypomni ... właśnie mnie się przypomniało Jak zdechnie to bedziesz wiedziala, ze zle robisz... Jak sie nie psewrocis, to sie nie naucys... tak na marginesie trzy żyją a ten jeden to nie specjalnie zdrowo wygląda i przestałam o podlewać zieloność z niego uszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam panie, z kaktusami i bez... Ja na razie bez, chyba menza zamorduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts