Magda 34 23.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Hejka dziewczyny Mój mąż od kilku dni mówi do mnie "moja droga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzieki Nitu, weselej sie tu zrobilo od razu, co? noooooo Hejka dziewczyny Mój mąż od kilku dni mówi do mnie "moja droga" eeeeeeee tyz piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Magda czemu tak? czesc Malgos mi katar wzrok przyslonil i nie moglam znalezc Twych komentow, ale teraz juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 nituś, ale to nie bez powodu kupiłam sobie ciuchy na to wesele i pierwsze jego pytanie: ile to kosztowało?? Ja: .... Ile Od dzisiaj jesteś "moja droga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A jednak ktos tu sie rusza. Anja, przeganiaj katar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a co sobie kupilas? ja kupilam suknie do pllydki bez ramiaczek odcinana pod biustem, czarna i fioletowy szal, a co no i jest problem bo tak pieknie mi uwidacznia brzuszek, a tam wszyscy z mojej roboty beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a co sobie kupilas? ja kupilam suknie do pllydki bez ramiaczek odcinana pod biustem, czarna i fioletowy szal, a co no i jest problem bo tak pieknie mi uwidacznia brzuszek, a tam wszyscy z mojej roboty beda Ja też myślałam o sukience, ale w końcu padło na spodnie czarne z mankietami. Do tego bluzka z aksamitu w kolorze takiego zimnego beżu No Ania, prędzej czy później się zorientują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A ja juz nie pamietam, kiedy ostatnio jakis ciuch kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja też rzadko sobie coś kupuję, ale teraz siła wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja bym sie nie przyznala ile ciuchy kosztowaly. Mimo, ze kupuje za swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja z powodu galopujacych rozmarow ciagle sobie cos kupuje. wczoraj znow musialam sobie spodnie kupic ale to sie skonczy w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 W marcu zaczniesz kupowac ciuszki w zupelnie malutkim rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja bym sie nie przyznala ile ciuchy kosztowaly. Mimo, ze kupuje za swoje. Gosia, no wiesz kto tu mówi o realnych cenach Ale dla Niego zawsze jest drogo, nawet jak zaniżę cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja z powodu galopujacych rozmarow ciagle sobie cos kupuje. wczoraj znow musialam sobie spodnie kupic ale to sie skonczy w marcu Ania zaglądnij do sklepów ciążowych, mają fajne ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja bym sie nie przyznala ile ciuchy kosztowaly. Mimo, ze kupuje za swoje. Gosia, no wiesz kto tu mówi o realnych cenach Ale dla Niego zawsze jest drogo, nawet jak zaniżę cenę Ja zawsze mowie: taniutko. Jak sie da to: trzy dychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dla mojego męża to dobrze brzmi końcówka 9. I tak na ten przykład. A: Ile za to dałaś? Ja: 219. A: A może 299? Ja: Nie, no co ty, (oburzenie) 219. A poza tym ja zawsze trafiam na niesamowite okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 219 to by bylo duzo za duzo za wszystko oprocz kamery, aparatu, komputera itp. Ja malza zawsze namawiam na drozsze, ale ja lubie wydawac szczegolnie nieswoje pieniedze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 219 to by bylo duzo za duzo za wszystko oprocz kamery, aparatu, komputera itp. Ja malza zawsze namawiam na drozsze, ale ja lubie wydawac szczegolnie nieswoje pieniedze... Cudze lepiej się wydaje. Jak pracowałam to zawsze mi na coś było szkoda Gosia, czytałaś Zmierzch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 219 to by bylo duzo za duzo za wszystko oprocz kamery, aparatu, komputera itp. Ja malza zawsze namawiam na drozsze, ale ja lubie wydawac szczegolnie nieswoje pieniedze... Cudze lepiej się wydaje. Jak pracowałam to zawsze mi na coś było szkoda Gosia, czytałaś Zmierzch? Nie czytalam i ciagle o nim slysze, wiec chyba w koncu powinnam... A Ty czytalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie i pytam się Ciebie, bo też wszędzie o tym Zmierzchu Więc może powinnyśmy przeczytać. Wczoraj szperałam w muratorowym dziale książek, ale nic na ten temat (albo ja tak szukam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts