malgos2 23.08.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie i pytam się Ciebie, bo też wszędzie o tym Zmierzchu Więc może powinnyśmy przeczytać. Wczoraj szperałam w muratorowym dziale książek, ale nic na ten temat (albo ja tak szukam ) Zapytam sie baranka jak wroci, albo Maluszka jak sie pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A co chcecie wiedzieć o Zmierzchu? Znaczy o ksiażce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Czy jest warty przeczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 o wlasnie, jak juz bede na zwolnieniu to bede ksiazki czytala Helence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja z powodu galopujacych rozmarow ciagle sobie cos kupuje. wczoraj znow musialam sobie spodnie kupic ale to sie skonczy w marcu a ja prawie cała ciąże w normalnych ciuchach przechodziłam dopiero na końcówke kupiłam "ciążowy komplecik" i spodnie zmieniajace rozmiar które rosły razem ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Wczoraj kumpel malza zaczal namawiac go na dziecko (znaczy sie to dziecko to ze mna mialoby byc zrobione), zbierajcie te ciuchy, moze mi sie kiedys przydadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja z powodu galopujacych rozmarow ciagle sobie cos kupuje. wczoraj znow musialam sobie spodnie kupic ale to sie skonczy w marcu a ja prawie cała ciąże w normalnych ciuchach przechodziłam dopiero na końcówke kupiłam "ciążowy komplecik" i spodnie zmieniajace rozmiar które rosły razem ze mna pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja z powodu galopujacych rozmarow ciagle sobie cos kupuje. wczoraj znow musialam sobie spodnie kupic ale to sie skonczy w marcu a ja prawie cała ciąże w normalnych ciuchach przechodziłam dopiero na końcówke kupiłam "ciążowy komplecik" i spodnie zmieniajace rozmiar które rosły razem ze mna pozazdroscic Ania to co podesłać Tobie komplecik i spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ullercia ja sie tak spaslam przed ciaza jak rzucilam fajki, ze pewnie bym sie w komplecik nie zmiescila, serio serio tak wogole to byla najgorsza rzecz ze rzucilam w styczniu fajki przytylam 12 kilo, potem i tak mnie odrzucilo od fajek mialabym teraz 12 kilo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ullercia ja sie tak spaslam przed ciaza jak rzucilam fajki, ze pewnie bym sie w komplecik nie zmiescila, serio serio tak wogole to byla najgorsza rzecz ze rzucilam w styczniu fajki przytylam 12 kilo, potem i tak mnie odrzucilo od fajek mialabym teraz 12 kilo mniej nie martw się zgubisz a duzy wybór róznych ciążowych mają w H&M, ja tam przynajmniej potrafiłam cos wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 na to licze a do hm musze sie wybrac, choc to nie jest moj ulubiony sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Przeczytalam, ze jest i sie przestraszylam w pierwszej chwili. Mnie sie tam wszystko podoba do momentu, w ktorym widze 10 lasek w promieniu kilometra w tym samym co ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dziewczęta potrzebuję pomocy!!!! Która miała organizowany wieczór panieński??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Na mnie nie licz. A co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nic wielkiego. Kuzynka zadzwoniła i zaproponowała, że może zorganizujemy mojej drugiej kuzynce, która wychodzi za mąż wieczór panieński. Chciałam się zorientować jak to wygląda, tzn. jakie Wy miałyscie wieczory. Ja nic nie organizowałam Na 100 % nie chcemy gołego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 cześć Dziewczynki Madzia, ponoć miałam fajny panieński....kurcze, szkoda,ze nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 To chyba taka babska nasiadowa po prostu nie? Cze Malka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 cze malciu, no rozwaliłaś mnie Może jednk coś Ci się przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witamy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts