malka 26.08.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 mozecie mnie podejrzewać o pisanie teorii spiskowej, ale moje zdanie jest takie,ze wątek został usunięty nie z powodów braku merytoryki (70% watków musiało by zniknąć), lecz na prośbę, kogos komu się nie podobało to co inni maja do powiedzenia na temat patracy niektórych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ... jeśli wuażasz, że Vadiol napisał prośbę o usunięcie tego wątku by w ten sposób po sobie posprzątać - to myśle, że masz racje... ale głowy sobie uciąć nie dam... bo zdaje sobie sprawe że dla samej Rasi ten wątek też nie był na szczycie tych ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ... jeśli wuażasz, że Vadiol napisał prośbę o usunięcie tego wątku by w ten sposób po sobie posprzątać - to myśle, że masz racje... ale głowy sobie uciąć nie dam... bo zdaje sobie sprawe że dla samej Rasi ten wątek też nie był na szczycie tych ulubionych Pewnie, że nie był ulubionym, ale zgodziłam się z tym co powiedziałaś, powinien zostać ku przestrodze innych... teraz pan v. ma czystą kartę, a szkoda... /z wyjątkiem czarnej listy mazowieckiego, do której zamierzam się ze swoją opinią dopisać/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Czesc kolezanki. Malkaaaa, SMS'a dostalaaaaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dzień dobryJuz czwartek, wstawać, wstawać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.08.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dzień dobry Juz czwartek, wstawać, wstawać!!! No już wstałem.... ale energii wyjątkowo brak......Warszawa ... a do tego pada..... mam nndzieję, że uda mi się szybko wyjachcać ku Wrocławiowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Małogś, no to zanotuj żem przyszła Prośbę mam Ty masz chyba zdjecia na photobuckecie, nie?? Szlag mnie trafia, bo mi jakieś 3 dni temu "zniknęły" cyferki do przerzucania następnych stron, wiesz to co jest pod zdjęciami. No kuźwa nei ma ich i już Wiesz może co się skopało i jak to odkręcić?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Kasia, jakie cyferki? Te z numerem stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Kasia, jakie cyferki? Te z numerem stron?Dokałdnie tak!!! HELP!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejka. Male spoznienie, ale mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone, bo wczoraj, znaczy dzisiaj do 5:30 ogladalam film, wiec to jak zwykle wszystko przez straszace zjawy nocne. Kasia, nie mam pojecia, co Ci sie moglo stac, ale zanotowalam. Jestes pewna, ze nie przycisnelas "View all" i nie masz po prostu wszystkich zdjec na jednej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Właśnie to chciałam napisać o wszystkim na jednej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejka. Male spoznienie, ale mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone, bo wczoraj, znaczy dzisiaj do 5:30 ogladalam film, wiec to jak zwykle wszystko przez straszace zjawy nocne. Kasia, nie mam pojecia, co Ci sie moglo stac, ale zanotowalam. Jestes pewna, ze nie przycisnelas "View all" i nie masz po prostu wszystkich zdjec na jednej stronie? Nieee. Zdjecia kończą się w pewnym momemcie, tak jak się kończyły jak jeszcze były te cholerne numery A gdzie to View all jest?? Może tam se cykne i mi się normalnie wyświetli. Bożeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jak wchodzę do Twojego albumu to masz 6 stron zdjęć i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejka. Male spoznienie, ale mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone, bo wczoraj, znaczy dzisiaj do 5:30 ogladalam film, wiec to jak zwykle wszystko przez straszace zjawy nocne. Kasia, nie mam pojecia, co Ci sie moglo stac, ale zanotowalam. Jestes pewna, ze nie przycisnelas "View all" i nie masz po prostu wszystkich zdjec na jednej stronie? Nieee. Zdjecia kończą się w pewnym momemcie, tak jak się kończyły jak jeszcze były te cholerne numery A gdzie to View all jest?? Może tam se cykne i mi się normalnie wyświetli. Bożeeee No u mnie jest tam, gdzie numery stron... Na samym dole. Wiolaaaaaaaaaa, jaki awatar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejka. Male spoznienie, ale mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone, bo wczoraj, znaczy dzisiaj do 5:30 ogladalam film, wiec to jak zwykle wszystko przez straszace zjawy nocne. Kasia, nie mam pojecia, co Ci sie moglo stac, ale zanotowalam. Jestes pewna, ze nie przycisnelas "View all" i nie masz po prostu wszystkich zdjec na jednej stronie? Nieee. Zdjecia kończą się w pewnym momemcie, tak jak się kończyły jak jeszcze były te cholerne numery A gdzie to View all jest?? Może tam se cykne i mi się normalnie wyświetli. Bożeeee na dole strony, tam gdzie powinny być numery stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejka. Male spoznienie, ale mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone, bo wczoraj, znaczy dzisiaj do 5:30 ogladalam film, wiec to jak zwykle wszystko przez straszace zjawy nocne. Kasia, nie mam pojecia, co Ci sie moglo stac, ale zanotowalam. Jestes pewna, ze nie przycisnelas "View all" i nie masz po prostu wszystkich zdjec na jednej stronie? Nieee. Zdjecia kończą się w pewnym momemcie, tak jak się kończyły jak jeszcze były te cholerne numery A gdzie to View all jest?? Może tam se cykne i mi się normalnie wyświetli. Bożeeee na dole strony, tam gdzie powinny być numery stronczyli jestem w czarnej dupie nic nei mam takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 BA!! to cała ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejka. Male spoznienie, ale mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone, bo wczoraj, znaczy dzisiaj do 5:30 ogladalam film, wiec to jak zwykle wszystko przez straszace zjawy nocne. Kasia, nie mam pojecia, co Ci sie moglo stac, ale zanotowalam. Jestes pewna, ze nie przycisnelas "View all" i nie masz po prostu wszystkich zdjec na jednej stronie? Nieee. Zdjecia kończą się w pewnym momemcie, tak jak się kończyły jak jeszcze były te cholerne numery A gdzie to View all jest?? Może tam se cykne i mi się normalnie wyświetli. Bożeeee na dole strony, tam gdzie powinny być numery stronczyli jestem w czarnej dupie nic nei mam takiego A jak klikniesz "albums and upload" - "album organizer" to one tam sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Są, a jakze Nie mam ich tylko jak "przewinąć", a co za tym idzie nie mogę pokazać zdjeć, np tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 To ja juz nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts