malgos2 28.08.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dobra, przyznam sie że zaszokowana jestem. Dobrze, że mąż Małgos przyjeżdża w końcu. Moze jej trochę upilnuje a to ciągle na randki z obcymi łazi Upi-co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dobra, przyznam sie że zaszokowana jestem. Dobrze, że mąż Małgos przyjeżdża w końcu. Moze jej trochę upilnuje a to ciągle na randki z obcymi łazi Upi-co? aaa uipr---doli Ci te Twoją wolność ślachecką, wis czy to Wiola miałaś na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dobra, przyznam sie że zaszokowana jestem. Dobrze, że mąż Małgos przyjeżdża w końcu. Moze jej trochę upilnuje a to ciągle na randki z obcymi łazi Upi-co? aaa uipr---doli Ci te Twoją wolność ślachecką, wis czy to Wiola miałaś na myśli ? Bedziemy pic w trojke. Im nas wiecej tym weselej, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dobra, przyznam sie że zaszokowana jestem. Dobrze, że mąż Małgos przyjeżdża w końcu. Moze jej trochę upilnuje a to ciągle na randki z obcymi łazi Upi-co? aaa uipr---doli Ci te Twoją wolność ślachecką, wis czy to Wiola miałaś na myśli ? Bedziemy pic w trojke. Im nas wiecej tym weselej, wis? a spać tyż w trójke będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dobra, przyznam sie że zaszokowana jestem. Dobrze, że mąż Małgos przyjeżdża w końcu. Moze jej trochę upilnuje a to ciągle na randki z obcymi łazi Upi-co? aaa uipr---doli Ci te Twoją wolność ślachecką, wis czy to Wiola miałaś na myśli ? Bedziemy pic w trojke. Im nas wiecej tym weselej, wis? a spać tyż w trójke będziecie? A co? Dolaczyc chcialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no, że Cię zacytuje Im nas wiecej tym weselej, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no, że Cię zacytuje Im nas wiecej tym weselej, wis? Alez ja nie mam nic naprzeciwko. Tylko jak zauwazyla wczoraj malka - Duchowi jest do mnie zawsze po drodze, a Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no, że Cię zacytuje Im nas wiecej tym weselej, wis? Alez ja nie mam nic naprzeciwko. Tylko jak zauwazyla wczoraj malka - Duchowi jest do mnie zawsze po drodze, a Tobie? no nie złość się nie złość bo Ci żyłka pęknie ze mną nie jest tak hop siup... opcja tylko w weekendy, a i to nie każdy.... wiem, że powiesz, że kazdy tak ma... ale kurcze nie bardzo chce dziecka zostawiac same z Szanownym, a babć niestety w promieniu 230 km brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Małgoś - a te Revlony już Twojny kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Małgoś - a te Revlony już Twojny kupił? Jeszcze nie, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Małgoś - a te Revlony już Twojny kupił? Jeszcze nie, a co? słuchaj bo ja je znalazłam na allegro... nie wiem tylko czy nie jakies podróby, ale raczej chyba nieeee http://www.allegro.pl/item724836449_revlon_super_lustrous_najlepsze_kolory.html więc bym Twojnemu już głowy nie zawracała, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Małgoś - a te Revlony już Twojny kupił? Jeszcze nie, a co? słuchaj bo ja je znalazłam na allegro... nie wiem tylko czy nie jakies podróby, ale raczej chyba nieeee http://www.allegro.pl/item724836449_revlon_super_lustrous_najlepsze_kolory.html więc bym Twojnemu już głowy nie zawracała, co? No nie wygladaja na podroby, w Stanach one kosztuja ok. 8 dolarow, wiec tez jakies 24 zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nooo to skoro tak - to daj spokój Meżusiowi... niech się chłopina nie stresuje zakupami w kosmetycznym ... a ten podkład co Nefcia chwaliła, to pamiętasz co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nooo to skoro tak - to daj spokój Meżusiowi... niech się chłopina nie stresuje zakupami w kosmetycznym ... a ten podkład co Nefcia chwaliła, to pamiętasz co to? http://allegro.pl/item717646719_revlon_colorstay_mineral_mousse_wszystkie_kolory.html To bylo to... Ale ja sie szczerze mowiac boje na odleglosc kupowac podklad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a co tu sie zamawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.08.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam, ostatnio tylko z doskoku jestem bo mi moje panny nie dają za długo przy kompie posiedzieć. Dzisiaj to nawet wysiudały mnie sprzed niego i tak się zagrały że aż komputer padł. Już się bałam, że nie ruszy ponownie, bo jakieś dziwne komunikaty z błędami się pojawiały a na dodatek mąż wyjechał na regaty nad morze i wizja bez komputera przez cały weekend mnie przeraziła. Na szczęście po długim czasie sprawdzania wszystkich plików - ruszył. Oczywiście nie było mnie jak tu zaś na ostrzu noża było. I nie chwaliłam zmiany avatarka. Chociaż poprzedni jakoś pozytywnie na mnie działał i był taki lekki. No ale rozumiem, że skoro jesteś taka wojownicza to i avatar na bardziej manifestacyjne trzeba było zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Oj tam, zaraz wojownicza. Jedno "chamskie" pytanie zadalam i tyle. Z kompem uwazaj, lepiej zrob backup wszystkiego, na czym Ci moze zalezec, zanim Ci padnie, z tymi cholerami nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.08.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Oj tam, zaraz wojownicza. Jedno "chamskie" pytanie zadalam i tyle. Z kompem uwazaj, lepiej zrob backup wszystkiego, na czym Ci moze zalezec, zanim Ci padnie, z tymi cholerami nigdy nic nie wiadomo. O mój komputer dba mąż więc mam nadzieję, że wszystko zabezpieczone. Dobra, zmykam, bo mi mała z książką nad głową stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 znowu jestem nie w temacie, i nie mam czasu nadrabiać...może djacie jakiś cynk następnym razem jak się będzie jakiś fajny wątek rozkrecał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 znowu jestem nie w temacie, i nie mam czasu nadrabiać... może djacie jakiś cynk następnym razem jak się będzie jakiś fajny wątek rozkrecał... Dobra, masz jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts