Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć śpiochy :lol:

Małgos, no przeca mówię, ze my wszystkie na D. bo dooopy (i to niezłe) :lol: :wink:

Duchu, rozumiem, ze dla faceta, nieważne czy żona z niego rogacza robi czy nie, najważniejszy i zawsze na 1. miejscu bedzie jego samochód?

Choć pytanie nie było do mnie - nie potwierdzam twierdzenia 8)

Tak, to to i podlaczone bede to miec do wannowej termostatycznej. :) A laski mowily, ze tak sie nie da. :p

Dzien dobry sie z Panstwem tak w ogole.

Anja, sorry, ze sie rozminelysmy, ale taaaaaak pada, ze w ogole mi sie nie chcialo reka ani noga ruszyc. :roll:

Hejka Małgoś :)

ja już po wieczorze panieńskim :wink:

I jak pytania? :roll: :wink:

Zostawiłam pytania zamknięte. Odpowiedziała na 60 %. Żeby dodać certyfikat przyszłej żony narzeczona musiała dodatkowo przebrać się w taką seksowną siatkę erotyczną, którą dostała na prezent.

:lol: :lol:

Ogólnie była fajna zabawa, tylko ja za dużo wypiłam o jeden drink. Jak wróciłam do domu to czułam się jakaś "drewniana" :lol: A o 3 w nocy już rozmawiałam z panią muszlą i oddałam jej cały wczorajszy posiłek :-?

A dyńka papier...ała mnie do 16 :o

Kurde, nie wiem w kogo ja się wdałam. :o U mnie w rodzinie nikt za kołnierz nie wylewał :lol: :lol:

W sumie mało odpowiedziała, ale życie przed nimi. Ja po 10 latach to umiem odpowiedzieć na pytanie jaką bieliznę preferuje mój mąż :roll: Skąd ja mam to wiedzieć :wink:

Chyba się dzisiaj zapytam 8)