nitubaga 31.08.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 czesc odzywam sie teraz bo w pracy mam tygodniowe zaleglosci i urlop na karku no faktycznie urlop 'na karku' to cięzka kara witanko Małgoś... a ile Ty masz tych nałogów jeszcze, co? jeśli chodzi o czystość powietrza - nic, ale to wierzcie mi nic nie przebije zapachu jaki wydobywał się jakieś 15 lat temu z kopalni siarki w Machowie... okolice mjego rodzinnego miasta i jeden z głównych zakładów pracy.... feeeetor był straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nie wiemy, co tu się dzieje, jakieś nowe awatary, jakieś cuda niewidy - spuścić na dwa tygodnie z oka i człowiek piaskownicy nie pozna Niestety było suuuper i na tym poprzestańmy - a tera do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ... e widziałam to marmorino - czy ja temu tam ... no fajne... a idzie to samemu zrobic... jakąś podróbą rzecz jasna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dlaczego szkoda? przecież Ty byś nie chciała takiego mieszknia, ono jest całe beeeeżowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 cze Małgoś miałam sie rozbiegać dzisiaj...ale taaaaaaaaak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hejka. Zaskoczeni? A mogliscie byc jeszcze bardziej, bo mnie dzisiaj prof. obudzil o 8:40. I oczywiscie z nerwow nie moglam juz spac. News jest taki, ze we wtorek 8.09 skoro swit jestem w Wawie. Tak gdyby ktos mial sie ochote spotkac. Mam nadzieje, ze mi sie uda wyciagnac P. na spacer przez Wloszczowa... Nitka - nie, nie da sie podroby zrobic. To znaczy mozesz probowac, natomiast... Bez odpowiednich narzedzi i doswiadczenia efekt moze byc taki, jak gdybys probowala sobie sama parkiet polozyc. Ten tynk ma 1 mm grubosci, nie jestes w stanie tego zrobic szpachelka z Castoramy... Irma, wieeeeem, ale swiatlo (ostre slonce) troche przeklamuje kolory. Bylo dosc bezowo, ale nie az tak. W tym mieszkaniu najbardziej odlotowa byla lazienka - na podlodze beton, a na scianach - wyk.rwista czerwien, ale taka, ze oczy na wierzch wylazily. Cze baranki pourlopowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Małgoś- choraś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No kuuuurde, a dlugi dzien przede mna i zaprawde nie wiem, jak go przezyje o 2 godzinach snu. Wszystko przez Ciebie, mscisz sie za piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Czyli klatwy działają a co masz mieć lepiej niz ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzwonili do mnie z Kancelarii takiej co to sie odszkodowaniami zajmuje. Biora 20% jesli cos wywalcza. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hejka. Zaskoczeni? A mogliscie byc jeszcze bardziej, bo mnie dzisiaj prof. obudzil o 8:40. I oczywiscie z nerwow nie moglam juz spac. News jest taki, ze we wtorek 8.09 skoro swit jestem w Wawie. Tak gdyby ktos mial sie ochote spotkac. Mam nadzieje, ze mi sie uda wyciagnac P. na spacer przez Wloszczowa... Witaj Małgoś skoro świt Ja nie wiem jaki rozkład zajęć będzie miała moja Weronika w szkole ale podejrzewam, że mogłabym Cię odebrać z dworca, najbliżej mam do Wschodniego. Z wieczornym spotkaniem może być gorzej, bo to wtorek a wtedy MążBetaGreta gra z kolegami w kosza. A jak długo zamierzasz zostać w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hejka. Zaskoczeni? A mogliscie byc jeszcze bardziej, bo mnie dzisiaj prof. obudzil o 8:40. I oczywiscie z nerwow nie moglam juz spac. News jest taki, ze we wtorek 8.09 skoro swit jestem w Wawie. Tak gdyby ktos mial sie ochote spotkac. Mam nadzieje, ze mi sie uda wyciagnac P. na spacer przez Wloszczowa... Witaj Małgoś skoro świt Ja nie wiem jaki rozkład zajęć będzie miała moja Weronika w szkole ale podejrzewam, że mogłabym Cię odebrać z dworca, najbliżej mam do Wschodniego. Z wieczornym spotkaniem może być gorzej, bo to wtorek a wtedy MążBetaGreta gra z kolegami w kosza. A jak długo zamierzasz zostać w Warszawie? Hej. Bede gdzies maksymalnie do 10:15 w Palacu Kultury, bo tam sie spotykam z Profem a potem jestem free i wlasnie sie zastanawiam, czy zostac do ostatniego pociagu czy zostac na noc, ale to by zalezalo od meza-weza. W kazdym razie caly dzien jestem wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzwonili do mnie z Kancelarii takiej co to sie odszkodowaniami zajmuje. Biora 20% jesli cos wywalcza. Co myslicie? a jak nie wywalczą to ile sobie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzwonili do mnie z Kancelarii takiej co to sie odszkodowaniami zajmuje. Biora 20% jesli cos wywalcza. Co myslicie? a jak nie wywalczą to ile sobie liczą Nic. Chyba, ze trzeba bedzie wystapic na droge sadowa to wtedy jest osobna umowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a skąd mieli namiar na Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a skąd mieli namiar na Ciebie ? Zglosilam sie sama... Se pomyslalam, ze co mi szkodzi... I wszyscy taksowkarze mi truja, ze powinnam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hejka. Zaskoczeni? A mogliscie byc jeszcze bardziej, bo mnie dzisiaj prof. obudzil o 8:40. I oczywiscie z nerwow nie moglam juz spac. News jest taki, ze we wtorek 8.09 skoro swit jestem w Wawie. Tak gdyby ktos mial sie ochote spotkac. Mam nadzieje, ze mi sie uda wyciagnac P. na spacer przez Wloszczowa... Witaj Małgoś skoro świt Ja nie wiem jaki rozkład zajęć będzie miała moja Weronika w szkole ale podejrzewam, że mogłabym Cię odebrać z dworca, najbliżej mam do Wschodniego. Z wieczornym spotkaniem może być gorzej, bo to wtorek a wtedy MążBetaGreta gra z kolegami w kosza. A jak długo zamierzasz zostać w Warszawie? Hej. Bede gdzies maksymalnie do 10:15 w Palacu Kultury, bo tam sie spotykam z Profem a potem jestem free i wlasnie sie zastanawiam, czy zostac do ostatniego pociagu czy zostac na noc, ale to by zalezalo od meza-weza. W kazdym razie caly dzien jestem wolna. A to lepiej Ci na Centralnym wysiąść jak masz iść na spotkanie do Pałacu Kultury. Ja to całego dnia Ci nie mogę obiecać bo mam już dziewczynki na głowie ale na poranną kawę po spotkaniu możemy się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hejka. Zaskoczeni? A mogliscie byc jeszcze bardziej, bo mnie dzisiaj prof. obudzil o 8:40. I oczywiscie z nerwow nie moglam juz spac. News jest taki, ze we wtorek 8.09 skoro swit jestem w Wawie. Tak gdyby ktos mial sie ochote spotkac. Mam nadzieje, ze mi sie uda wyciagnac P. na spacer przez Wloszczowa... Witaj Małgoś skoro świt Ja nie wiem jaki rozkład zajęć będzie miała moja Weronika w szkole ale podejrzewam, że mogłabym Cię odebrać z dworca, najbliżej mam do Wschodniego. Z wieczornym spotkaniem może być gorzej, bo to wtorek a wtedy MążBetaGreta gra z kolegami w kosza. A jak długo zamierzasz zostać w Warszawie? Hej. Bede gdzies maksymalnie do 10:15 w Palacu Kultury, bo tam sie spotykam z Profem a potem jestem free i wlasnie sie zastanawiam, czy zostac do ostatniego pociagu czy zostac na noc, ale to by zalezalo od meza-weza. W kazdym razie caly dzien jestem wolna. A to lepiej Ci na Centralnym wysiąść jak masz iść na spotkanie do Pałacu Kultury. Ja to całego dnia Ci nie mogę obiecać bo mam już dziewczynki na głowie ale na poranną kawę po spotkaniu możemy się umówić. No jaaaaaaasne, troche Was tam w Wawce jest, nie? Ma sie kto zajac sierotka. A jesli uda mi sie Malza namowic to juz w ogole bedziemy mieli co robic. Bedziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Telefon masz, to się pewnie jakoś umówimy.Ja już pewnie jutro będę znała dokładny plan lekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Telefon masz, to się pewnie jakoś umówimy. Ja już pewnie jutro będę znała dokładny plan lekcji. OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts