wiolasz 31.08.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 u mojej siostry pieknie wychodza, w koncu chyba jej leki dobrze dopasowali, tylko jak patrze na nia to jakas taka chuda: 174 cm i 50 kg...normalnie rozmiar 34 chwilami za duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No to moze przesadzili w druga strone. Ale ja nie te... Powypadkowe mam zrobic i jeszcze raz rtg. Kuuuuuurde, jak ja to lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a nie, nie, siostrze wczesniej tak dopasowali ze teraz nie bierze od prawie pół roku i teraz mimo, ze nie bierze, wyniki ma dobre. A Ty o odszkodowanie walczysz? walcz, walcz, przyda sie, a nastepnym razem moze pomysli zanim wsiadzie za kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a nie, nie, siostrze wczesniej tak dopasowali ze teraz nie bierze od prawie pół roku i teraz mimo, ze nie bierze, wyniki ma dobre. A Ty o odszkodowanie walczysz? walcz, walcz, przyda sie, a nastepnym razem moze pomysli zanim wsiadzie za kółko No wlasnie wczesniej nie myslalam, ze bede walczyc i nie mam faktury na leki, na kolnierz... To sa drobne sumy, ale uzbieraloby sie. Chyba wezme ta kancelarie - co mi to szkodzi. Babka powiedziala, ze jesli mam zniszczone ubranie albo telefon to tez moge na to przedstawic faktury. Tylko skad ja jej faktury na ubranie znajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kup nowe i wez paragon, tylko tu akurat data nie zgadzalaby im sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 wiola nu nu nu Ty Małgoś na złą droge sporowadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kup nowe i wez paragon, tylko tu akurat data nie zgadzalaby im sie Nooooo, troche. Nawet na komorke nie mam faktury, nie pamietam w ogole skad ja mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 oooo jak ona tak stara to czas już na wymiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Nooo, owszem. Przypomina mi sie taki odcinek "Kasi i Tomka" jak im mieszkanie okradli czy cos takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Chyba zaraz strzele sobie Focha. Nie dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 nadrobiłam ale pieczarki przypalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Za wiele do nadrabiania nie bylo, nie sciemniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.09.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 skończyłam jak Magda z panieńskiego wróciła Reszta miała być dziś... dziś rano młode trzeba było wyszykować...i dopiero teraz znalazłam chwilę a teraz idę bo jeszcze schab spalę i znów będę po pizze dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dobra pizza nie jest zla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 o ale bym se pizze zjadla czesc Malgos jutro przyjezdza małż? dobrze pamietam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dobrze, dobrze, za chwile jedzie na lotnisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dobrze, dobrze, za chwile jedzie na lotnisko. to na jakis czas znikniesz z forum? a w czwartek bedziesz bo ja sie bede zegnac bo wyjezdzam na tyddzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dobrze, dobrze, za chwile jedzie na lotnisko. to na jakis czas znikniesz z forum? a w czwartek bedziesz bo ja sie bede zegnac bo wyjezdzam na tyddzien Powinnam byc chociaz na chwile, bo musze troche popracowac. A o ktorej wyjezdzasz? Nie znikne tak calkiem, kiedys musze tez jesc i inne takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wyjezdzamy wieczorom, samolot mamy cos po 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wyjezdzamy wieczorom, samolot mamy cos po 23 To powinnysmy sie jakos byc w stanie zgwizdac jeszcze. A jak nie, to pusc SMSa z lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts