Nefer 03.09.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 to zycze Wam fajnych chwil a co w mieskzaniu bedziecie robic? Nie pytam o sprawy osobiste Jakbyś pytała o osobiste to nie pytałabyś "co ?" tylko "jak ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 to zycze Wam fajnych chwil a co w mieskzaniu bedziecie robic? Nie pytam o sprawy osobiste Jakbyś pytała o osobiste to nie pytałabyś "co ?" tylko "jak ?" Anja nie jest amerykanskim urzednikiem emigracyjnym wszakze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja Wam do lozka nie zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Zbereznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 to zycze Wam fajnych chwil a co w mieskzaniu bedziecie robic? Nie pytam o sprawy osobiste Chyba od drzwi nalezaloby zaczac... Kontakty, lampy... I jak sie uda kupic ten tynk do lazienki to tez. Znaczy że i w dzienniku coś nowego zacznie się pojawiać, tak? jestem pełna nadziei na to, bo na komentarzach o niczym budowlano-remontowym poczytać nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No i zniknęła nam małgoś. Daj znać co z wtorkiem, o której się spotykamy i co z wieczorem (zostajesz na dłużej?). Buziaki i pozdrowienia dla męża. Dzieki Becia. Bede od 10:15 tak jak mowilam. Jeszcze tylko cos tu z Nefcia kombinujemy, ale na 100% kawa sie nam uda. Zdaje sie, ze wracac bedziemy ostatnim pociagiem 21:07 chyba, ze cos niespodziewanego nas zatrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 to zycze Wam fajnych chwil a co w mieskzaniu bedziecie robic? Nie pytam o sprawy osobiste Chyba od drzwi nalezaloby zaczac... Kontakty, lampy... I jak sie uda kupic ten tynk do lazienki to tez. Znaczy że i w dzienniku coś nowego zacznie się pojawiać, tak? jestem pełna nadziei na to, bo na komentarzach o niczym budowlano-remontowym poczytać nie można Dobra, dobra, cus sie moze zacznie w koncu dziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 no i super udanego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Hejka. Mala zmiana planu z Warszawka, ale jeszcze nie wiem dokladnie jaka. Wszystko mi prof. pokickal. Moge byc troszke pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 oooo to może jak później to w tym czasie co i ja się wybiore, oby weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nieeeee, bedzie wtorek, ale tak z godzine, dwie pozniej. Wyprobowalam w koncu wczoraj swoj odkurzacz. Jest boski. I wracalismy na nogach do domu spod Tesco (sorry, chyba tylko jedna osoba tu wie, gdzie obok mnie jest Tesco ) w deszczu, pijac szampana z butelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 eeee to my dopiero w październiku, tak? zazdroszczę szampana (w nocy?) z facetem marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No na to wychodzi, ze dopiero. Mam nadzieje, ze tym razem dotrzesz... Jasne, ze w nocy. Normalnie jak w Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dotrę dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 To super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nieeeee, bedzie wtorek, ale tak z godzine, dwie pozniej. Wyprobowalam w koncu wczoraj swoj odkurzacz. Jest boski. I wracalismy na nogach do domu spod Tesco (sorry, chyba tylko jedna osoba tu wie, gdzie obok mnie jest Tesco ) w deszczu, pijac szampana z butelki. Eeee... cała baba! Najpierw o odkurzaczu, a potem o "deszczowej piosence"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nieeeee, bedzie wtorek, ale tak z godzine, dwie pozniej. Wyprobowalam w koncu wczoraj swoj odkurzacz. Jest boski. I wracalismy na nogach do domu spod Tesco (sorry, chyba tylko jedna osoba tu wie, gdzie obok mnie jest Tesco ) w deszczu, pijac szampana z butelki. Eeee... cała baba! Najpierw o odkurzaczu, a potem o "deszczowej piosence"! A przed chwila kupilam garnek do fondue, bedzie jak znalazl na imprezke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 nie dosyć, że się przyda, to jeszcze jaki ładnisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 nie dosyć, że się przyda, to jeszcze jaki ładnisty Dzieki TomKa, fajnie, ze wpadlas. Gdybys miala ochote to jak najbardziej wpadaj do Krakowa 3.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Małgosiu, dziękuję za zaproszenie. Bardzo chętnie bym się wyrwała z domu, zwłaszcza, że nie robiłam tego przez ostatnie 2 lata , a przede wszystkim po to by w końcu Ciebie poznać, ale raczej to nierealne. Nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts