Irma 04.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nieeeee, bedzie wtorek, ale tak z godzine, dwie pozniej. Wyprobowalam w koncu wczoraj swoj odkurzacz. Jest boski. I wracalismy na nogach do domu spod Tesco (sorry, chyba tylko jedna osoba tu wie, gdzie obok mnie jest Tesco ) w deszczu, pijac szampana z butelki. ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nieeeee, bedzie wtorek, ale tak z godzine, dwie pozniej. Wyprobowalam w koncu wczoraj swoj odkurzacz. Jest boski. I wracalismy na nogach do domu spod Tesco (sorry, chyba tylko jedna osoba tu wie, gdzie obok mnie jest Tesco ) w deszczu, pijac szampana z butelki. ja wiem Ale chyba nie o tym samym Tesco myslimy. A moze... TomKa - przykro mi, ze nie mozesz sie wyrwac, ale na pewno jeszcze bedzie niejedna szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 to zalezy czy myślisz o tym na kapelance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 to zalezy czy myślisz o tym na kapelance... A widzisz... to na Kapelance to blisko mieszkanka, a szlismy tam, gdzie teraz mieszkam. Tesco tez jakies 2 przystanki tramwajowe dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.09.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dzień dobry wszystkim Co tam Panie w wilekim świecie Małgoś ja też mieszkam koło Tesco Czy ktoś jeszcze mieszka koło Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dzień dobry co słychować ? ja co prawda już nie mieszkam koło Tesco, ale mieszkałam - czy to się liczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Tesco rulez. Lidka, liczy sie jak najbardziej. Zakladamy klub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Tesco rulez. Lidka, liczy sie jak najbardziej. Zakladamy klub? pewnie, a jak go nazwiemy ? czy my się jakoś we wtorek spotykamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Tesco rulez. Lidka, liczy sie jak najbardziej. Zakladamy klub? pewnie, a jak go nazwiemy ? czy my się jakoś we wtorek spotykamy ? Musimy pomyslec nad nazwa... Lidus, jasne. Zaraz pomyslimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.09.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 to zalezy czy myślisz o tym na kapelance... A widzisz... to na Kapelance to blisko mieszkanka, a szlismy tam, gdzie teraz mieszkam. Tesco tez jakies 2 przystanki tramwajowe dalej. to chyba jakis malutkie i nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 to zalezy czy myślisz o tym na kapelance... A widzisz... to na Kapelance to blisko mieszkanka, a szlismy tam, gdzie teraz mieszkam. Tesco tez jakies 2 przystanki tramwajowe dalej. to chyba jakis malutkie i nowe... Malutkie to ja mam pod samym domem, a to, o ktorym mysle kiedys bylo HITem. Chyba zupelnie nie Twoje okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.09.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 nie moje, ale w tych okolicach miałam sporo klientów i pediatrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 nie moje, ale w tych okolicach miałam sporo klientów i pediatrę Stac ich bylo na Ciebie? Jak pediatre to na pewno te okolice. Taksowkarze mowia na to: Bermudy, bo jak tam stana to nie moga sie wyrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 a to może to jednak nie te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 a to może to jednak nie te okolice Jesli blisko Wieliczki to te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 czy my się jakoś we wtorek spotykamy ? Lidus, jasne. Zaraz pomyslimy. myślisz ? a jaki masz rozkład dnia w stolycy ? Z kim się spotykasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 czy my się jakoś we wtorek spotykamy ? Lidus, jasne. Zaraz pomyslimy. myślisz ? a jaki masz rozkład dnia w stolycy ? Z kim się spotykasz ? Mysle, ze moje spotkanie z Profem powinno sie skonczyc ok. 12, a o 5 spotykam sie z Nefcia, wiec miedzy tymi godzinami jestem jak najbardziej free. Cos slyszalam o rasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 czy my się jakoś we wtorek spotykamy ? Lidus, jasne. Zaraz pomyslimy. myślisz ? a jaki masz rozkład dnia w stolycy ? Z kim się spotykasz ? Mysle, ze moje spotkanie z Profem powinno sie skonczyc ok. 12, a o 5 spotykam sie z Nefcia, wiec miedzy tymi godzinami jestem jak najbardziej free. Cos slyszalam o rasi? Umawiałam się z Moniką, bo zapomniałam, że ty przyjeżdżasz, ale jeśli chcesz, to możemy się wtedy wybrać do Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 zrobimy jej "mały" nalocik jeszcze Zuzka, chce się podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 zrobimy jej "mały" nalocik jeszcze Zuzka, chce się podłączyć Sie ucieszy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts