Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nieeeee, bedzie wtorek, ale tak z godzine, dwie pozniej. 8)

Wyprobowalam w koncu wczoraj swoj odkurzacz. Jest boski. :) 8) I wracalismy na nogach do domu spod Tesco (sorry, chyba tylko jedna osoba tu wie, gdzie obok mnie jest Tesco :lol: :lol: :lol: ) w deszczu, pijac szampana z butelki. :) :) :)

ja wiem :)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieeeee, bedzie wtorek, ale tak z godzine, dwie pozniej. 8)

Wyprobowalam w koncu wczoraj swoj odkurzacz. Jest boski. :) 8) I wracalismy na nogach do domu spod Tesco (sorry, chyba tylko jedna osoba tu wie, gdzie obok mnie jest Tesco :lol: :lol: :lol: ) w deszczu, pijac szampana z butelki. :) :) :)

ja wiem :)

Ale chyba nie o tym samym Tesco myslimy. :wink: A moze... :roll:

TomKa - przykro mi, ze nie mozesz sie wyrwac, ale na pewno jeszcze bedzie niejedna szansa. :wink:

to zalezy czy myślisz o tym na kapelance...

A widzisz... to na Kapelance to blisko mieszkanka, a szlismy tam, gdzie teraz mieszkam. Tesco tez jakies 2 przystanki tramwajowe dalej. :wink:

to chyba jakis malutkie i nowe... :wink:

Malutkie to ja mam pod samym domem, a to, o ktorym mysle kiedys bylo HITem. 8) Chyba zupelnie nie Twoje okolice. :wink:

czy my się jakoś we wtorek spotykamy ?

Lidus, jasne. :) Zaraz pomyslimy. :roll:

myślisz ? 8)

a jaki masz rozkład dnia w stolycy ? Z kim się spotykasz ?

Mysle, ze moje spotkanie z Profem powinno sie skonczyc ok. 12, a o 5 spotykam sie z Nefcia, wiec miedzy tymi godzinami jestem jak najbardziej free. 8) Cos slyszalam o rasi? :roll:

czy my się jakoś we wtorek spotykamy ?

Lidus, jasne. :) Zaraz pomyslimy. :roll:

myślisz ? 8)

a jaki masz rozkład dnia w stolycy ? Z kim się spotykasz ?

Mysle, ze moje spotkanie z Profem powinno sie skonczyc ok. 12, a o 5 spotykam sie z Nefcia, wiec miedzy tymi godzinami jestem jak najbardziej free. 8) Cos slyszalam o rasi? :roll:

Umawiałam się z Moniką, bo zapomniałam, że ty przyjeżdżasz, ale jeśli chcesz, to możemy się wtedy wybrać do Rasi :D