malypatrys 25.03.2008 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A moze by tak link do tego dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 27.03.2008 01:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 przesyłam odnosnik http://forum.muratordom.pl/dom-w-powojach-2-wiolki-i-darka,t127166.htm pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No to gratuluje i zycze powodzenia. Dzialka prezentuje sie okazale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 28.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hej, miło zawitać tu jako jedna z pierwszych i tak: - projekt piękny - działka też (ile arów??) - syn przesłodki Szkoda że nie będziemy sąsiadami:( Powodzonka życzę i jak by co to służę pomocą:) tylko trzy kilometry nas dzielą:) Trzymam za Was kciuki:) Po zdjęciach z waszej galerii zorjentowałam się że mieszkacie na Górczynie, jeżeli tak to super:) A zapomniałabym, Wasza stronka też bardzo fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.03.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam imienniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 28.03.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Moniko tak mieszkamy obecnie na górczynie, dziennik dopiero zaczyna się pisać wiec jeszcze jest w nim mało znaczących dla budowy faktów. nasza działeczka ma 12 arów. masz racje 3 km to bardzo bliziutko więc.....my rowniez zapraszamy do siebiechociaa jak widać po zdjęciu u nas narazie tylko pole, co prawda z piękną zielona trawka ale grilka ciężko bedzie zrobić.....co najwyżej dzieciaki sobie pobiegają a ile latek ma wasz synek? bo nasz patryś w grudniu skończył dwa... pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 28.03.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 WITAJ WIOLASZ!!!!!! mi równiez miło cię powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 29.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Cześć , nasz synek ma 4 skończone w październiku, ale uwielbia młodsze dzieci:), u nas na działce oprócz ściągniętego humusu i kilku górek piachu też się nic nie dzieje, w poniedziałek będą wytyczać budynek a od wtorku 1 kwietnia mają zacząć budować (ciekawe jak ten dom będzie wyglądał jak zacznie się budować w pryma a prilis ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 29.03.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Witam My też zaczynamy w połowie kwietnia i tak szczerze mówiąc to planuję zupełnie tak jak ty Już nawet wiem jakie firanki będę wieszać w oknach A mąż się śmieję że trochę przesadzam no ale przyznaję ci rację że baba to wszystko bardzo wcześnie planuje. Domek macie śliczny działkę też Miejmy nadzieję że wszystko się ułoży po naszej myśli i będzie ok POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 29.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A jeszcze co do łazienki to suuuper te płytki wybrałaś Chyba kupię takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 29.03.2008 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 hej!!!! Miło mi że zagladnęłaś do naszego dziennika Wasz projekcik tez jest super, troszkę nawet podobny do naszego Z reszta parterówki wogóle są super poniżej podaje link do producenta kafelek, niestety ceny nie znam....jeszcze nie biegałam po hurtowniach http://polcolorit.jelonka.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=195&Itemid=247 PRZESYŁAM POZDROWIONKA I OBIECUJE ŻE BĘDE ZAGLADAC DO WASZEGO DZIENNIKAhttp://www.malypatrysmurator.republika.pl/ROZA.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 30.03.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja też obiecuję że będę zaglądać do waszego. Zawsze to lepiej jak można się z kimś podzielić informacjami na temat budowania i ktoś to rozumie bo jest w tej samej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 30.03.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam jeszcze takie małe pytanko... Na ile wstępnie szacujecie sobie koszty budowy??? Bo my zastanawiamy się nad kredytem. To znaczy na wymurowanie ścian nam na pewno starczy no ale przed zimą pasowało by przykryć a właśnie boimy się że nam nie starczy na zapłacenie robotnikom i nie wiemy co robić W ogóle nie rozglądaliśmy się jeszcze nad żadnym kredytem i nawet nie wiemy jakie warunki trzeba spełniać. Może ty się orientujesz od czego zależy wysokość takiego kredytu i czy wogóle opłaca się go brać teraz czy dopiero na wykończenie. Jestem ciekawa jak tam u Was i będę wdzięczna za jakąś radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 01.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 04.04.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Pięknie Wam idzie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 05.04.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nie załamuj się, jak załatwicie papierki to ruszycie pełną parą i raz dwa domek urośnie w górę. Trzymam kciuki za pomyślne załatwienie wszystkich spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 05.04.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Mam taką nadzieje, narazie to troche przygnębiajace tak jezdzić po cudzych budowach i ogladac jak tam praca wre.....a u nas dalej tylko piękna, zielona łaczka Super ze u was się coś dzieje. Ps. jakie ogrzewanie montujecie? bo u nas nie będzie gazu i mamy dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 05.04.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 U Was też niedługo będzię się dużo działo My montujemy piec na eko groszek raczej bo na gazowe ogrzewanie nas nie stać niestety trochę ono kosztuje ale narazie nam jeszcze daleko do ogrzewania. Narazie myślimy żeby pokryć domek przed zimą bo niewiadomo czy nam na to starczy ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. TRZEBA MYŚLEĆ POZYTYWNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 "dachóweczka", "domeczek", "działeczka", "ogródeczek" "grzebiemy w papierkach" "spacerujemy wieczorkami"- jezu... ty na codzien tez tak mowisz?! Niestety ilosc zdrobnien na centymetr kwadratowy tekstu przekracza moja wytrzymałosc - a zaluje bo projekt bardzo ciekawy i zgrabny. ps. ładne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts