kamilaJ 09.06.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 hej to super już nieumiem się doczekac waszych zdjęc to jak wrócisz to wklejaj odrazu No a u nas narazie powoli idzie jutro jedziemy do Polski i zaczniemy działac juz sama nieumiem się doczekac tego a jeczsze tyle przed nami cóż jakos trzeba od czegos zacząc, niestety niema nas na miejscu i pójdzie przez to papierologa troche dłużej ale i tak mamy dopiero zacząc budowe na wiosne przyszłego roku więc teraz narazie załatwiamy papierki ale mam nadzieje że pójdzie sprawnie pozdrawiam gorąco Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 09.06.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aha, nie chcę się wtrącać ale wydaję mi się że w kuchni wcale nie jest Wam potrzebne drugie okno. Jest ona mała a jak dasz jeszcze jedno okno to zrobi ci się problem jak ustawić meble żeby było w miarę dużo szafek i wygodnie. My właśnie mamy dwa okna i z jednego rezygnujemy ( tego bocznego) bo stwierdziliśmy że będziemy mieć łatwiej ustawić meble ale to jest już indywidualna decyzja i moje zdanie a Wy zrobicie po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 09.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 raczej mała ta kuchnia nie jest bo ma 11,8 metrów a chcemy dodac okno bo bedzie widniej w kuchni,okno będzie nieduze,ale jeszcze zobaczymy co powie architekt bo może całkiem z tego bocznego oka w kuchni zlikwidujemy a damy na srodkowej scianie jeszcze do konca cały czas sie zastanawiam,więc zobaczymy ale napewno jak wróce to dam znac jak zdecydowalismy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 09.06.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To było tylko moje zdanie A teraz lecę na budowę. No to narazie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 09.06.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dzieki dzieki za zdjęcia ładne śą, u was już dużo zostało wymurowano moje gratulacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 09.06.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Nie ma za co No trochę już stoi, ale to nawet połowa nie jest, jeszcze trochę pracy przed nami Pozdrawiamy, no i miłego lotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 16.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie że ci się spodobały te drzwi bo mąż mi cały czas próbuje wmówić że białe to sie będą brudzić i wogóle ale ja jak się uprę to i tak będzie po mojemu No bo tak wogóle to okna chcę białe i bramę garażową też no to drzwi też by pasowało bo przecież jakoś to musi wyglądać A tak to będzie wszystko do siebie pasować Myślę, że mąż ma rację! Miałem w mieszkaniu białe drzwi i nigdy więcej. Brudzenie się to nic, po 10 latach będą śnieżno ... żółte. Swoją szosą macie dobre tempo i niskie koszty budowy jak porównuję do naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 16.06.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Jeżeli można, to ja chciałabym się wypowiedzieć w sprawie drzwi. Nasze "wszystkie otwory są nietypowe", ajk to stwierdził stolarz . No coż, kosztować to będzie więcej, ale... Ja bardzo, bardzo chciałam mieć takie wielkie drzwi, takie wrota na powitanie. Czy możesz sprawdzić te drzwi w projekcie? Jeżeli w projekcie masz na tej samej wysokości, co okna, to ja mimo wszystko bym nie zmieniała. pozdrawiam serdecznie PS ale ja należę do tych, co lubią duże okna i drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 16.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Agata i Łukasz a może wiecie, jaka to umywalka w łazience turkusowej na =zdjęciu? Bardzo mi się pododba i chcialabym taką do toalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 17.06.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 [quote=Ziemianie ] Fajnie że ci się spodobały te drzwi bo mąż mi cały czas próbuje wmówić że białe to sie będą brudzić i wogóle ale ja jak się uprę to i tak będzie po mojemu No bo tak wogóle to okna chcę białe i bramę garażową też no to drzwi też by pasowało bo przecież jakoś to musi wyglądać A tak to będzie wszystko do siebie pasować Myślę, że mąż ma rację! Miałem w mieszkaniu białe drzwi i nigdy więcej. Brudzenie się to nic, po 10 latach będą śnieżno ... żółte. Swoją szosą macie dobre tempo i niskie koszty budowy jak porównuję do naszych. Dzięki za odwiedzinki Wiem że białe sie brudzi i w sumie to mąż ma rację ale to chodzi o koszta. Mamy zamiar wprawiać białe okna bo są o wiele tańsze niż brązowe i tu jest właśnie ten problem bo jak białe okna no to i drzwi, bo musi to jakoś wyglądać. No chyba że wygramy w totka to może sie zastanowie Co do kosztów to może i niskie ale co się trzeba narobić własnymi rękami to tylko mój mąż z tatą wiedzą. Coś za coś niestety. A Wy gdzie się budujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 17.06.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Agata i Łukasz a może wiecie, jaka to umywalka w łazience turkusowej na =zdjęciu? Bardzo mi się pododba i chcialabym taką do toalety. Przykro mi ale nie mam pojęcia co to za umywalka. Sorrry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 17.06.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A jaka decyzja w sprawie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 18.06.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Wiesz co że jeszcze nie wiem narazie jeszcze ta ściana się nie muruje to mam trochę czasu jeszcze ale dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 WItajcie czytamy czytamy, tylko rzadziej się odzywamy Co do drzwi, może luksfery na górze? nad grzwiami? albo inne doświetlenie i wtedy wyjdzie na wysokości okien, ale wymiar drzwi też będzie typowy i wyjdzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 25.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Zawsze można tę ścianę jakoś całkowicie inną zrobić. Wtedy drzwi będą jej elementam, a całość - zupełnie inna niż reszta. Jakiś kolorek, płytka elewacyjna...np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 25.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dziennik czytamy na bieżąco. Za chwilę już koniec murowania.Zostanie Wam tylko dach i koniec SSO Czekamy na kolejne zdjęcia Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.06.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 WItajcie czytamy czytamy, tylko rzadziej się odzywamy Co do drzwi, może luksfery na górze? nad grzwiami? albo inne doświetlenie i wtedy wyjdzie na wysokości okien, ale wymiar drzwi też będzie typowy i wyjdzie taniej? Myślałam właśnie żeby zrobić coś takiego np. jakieś oczko nad drzwiami albo coś ale po przemyśleniu stwierdziłam że wykombinujemy coś jak będziemy ocieplać i dawać kolor bo widziałam już parę takich drzwi i strasznie one wysokie wyglądają bo jak by nie patrzeć to otwór 2,45 to wysoki jest. Mam nadzieję że jakoś to w miarę wyjdzie a tak w zasadzie to grunt żeby się dobrze mieszkało i szybko wybudowało ten dom z resztą i tak napewno jeszcze czegoś będę żałować że zrobiłam tak a nie inaczej, tak to już jest. Fajnie że ktoś czyta te moje bazgroły. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.06.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Zawsze można tę ścianę jakoś całkowicie inną zrobić. Wtedy drzwi będą jej elementam, a całość - zupełnie inna niż reszta. Jakiś kolorek, płytka elewacyjna...np. Fajny pomysł z tą płytką, pomyślimy może faktycznie to jakoś fajnie wyjdzie Tylko że obok drzwi jest okno kuchenne w odległości 1metra ale jak się może jakąś otoczkę da wokół drzwi z tej płytki to się zniweluje tą różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.06.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dziennik czytamy na bieżąco. Za chwilę już koniec murowania.Zostanie Wam tylko dach i koniec SSO Czekamy na kolejne zdjęcia Pozdrawiamy No nie tak szybko bo jeszcze wewnętrzne ściany a najgorsze że mężowi kończy się urlop w przyszłym tyg. i trochę to wolniej pójdzie ale trzeba być cierpliwym. Dach mamy zamówiony na październik tak że trochę czasu jeszcze jest... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.06.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A teraz stawiam Wam coś zimnego w ten upał za wszystkie pomysły http://bi.gazeta.pl/im/1/1912/z1912611N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts