onna 26.09.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 o ja od rana gości a jeszcze spalam , hmmm, musze to Wam wynagrodzić. poobiednia kawka dla każdego jaką lubi:http://www.singleservecoffee.com/images/kaffee_1479_detail.jpg nitu, to milo że jesteśfuturo, obiecuję dziś wieczorem zdjęcia, teraz musze ogarnąć pobojowisko w kuchni po obiedzie z gośćmi... Tola, nie martw się, jeszcze będę gadać z wykonawcą szafy, myślę że sie da to skorygować. Jakim sposobem Cię do mnie ściągnęło, no prosze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 znów jestem.... zabieram kawę z pianką....z kawy to uwielbiam piankę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 26.09.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ostatnio nie zaglądałam, bo zarobiona jestem po uszy Ciekawa jestem jak wyjdzie szafa. No i czy w terminie Plakatu też ciekawa jestem bardzo. Imbryczek mi się podoba baaaaardzo, no ale ja trochę torebkowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.09.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No na te zdjecia przyszłam a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.09.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 trochę to zajęło. Zrobiłam zdjęcia i tak sobie myślę, że maleńka i ciasna ta moja kuchnia przy Waszych salonach Ale miło się w niej siedzi i tak. http://images31.fotosik.pl/370/6ea295935ce6d5a8.jpg http://images33.fotosik.pl/374/d4cae467ab8116de.jpg http://images31.fotosik.pl/370/6e14b01041fcf2b1.jpg http://images38.fotosik.pl/14/7fea010d333a27ae.jpg http://images28.fotosik.pl/279/337da2e04f87ddf3.jpg natrzaskałam żeby byo widać jak w całej kuchni to wygląda. Stoł oczywiście jeszcze niedokończony - z meblami do przedpokoju maja nam przywieźć blat, taki sam jak to, tylko zaokrąglony. No i szafkę górną, która zawiśnie na lewo od wejścia i będzie trochę zasłaniać plakat chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam..... jestem.... a kuchnia wcale nie musi być duża by była przytulna.... a Tobie się to właśnei udało....Róże piękne...i są fajnym ozdobnikiem ściany... podoba mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.09.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Mi się na tych zdjęciach nie podoba wystawka na blatach, dążę do tego żeby tam mieć mniej rzeczy, no ale... sezon owocowy i dostajemy sporo owoców od teściów... Gdzieś to trzeba trzymać. Motyw róż powtórzę jeszcze na sloikach- mam zamiar je zdekupażować. Podobały mi się takie fajne pojemniki z Tesco ale śmierdzące jakieś w środku się okazały. No to zostaną słoiki po Nescafe - będą w róże z brązowym wieczkiem. I tak większość trzymam w cargo (strasznie wygodna szafka) Ale jakaś sól, mąka to codziennie musi być na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 27.09.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ja też obiecałam sobie, że nie będzie zadnej wystawki na blatach, tymczasem jakoś się nie udaje właśnie tu owoce, tu jakiś słoik, pojemnik. W szafkach i szufladach nie mam już miejsca Chyba, że kocie żarcie wywalę gdzieś indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.09.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no bo sa rzeczy potrzebne w kuchni właściwie na okrągło. Trzebaby jej nie używać, żeby nic nie stało. albo mieć jakąś żaluzjowo zamykaną szafkę na blacie. U mnie takie cięższe sprzęty jak robot tez muszą stać na wierzchu bo nie miałabym siły tego taskać, a dość często używam. Mikser, toster i takie inne mieszczą sie w głębokiej szufladzie pod kuchnią i to mnie bardzo cieszy. Chyba jeszcze schowam wagę i jak już będzie górna szafka to tam powędrują kubki i herbata więc będę mieć więcej miejsca w szafce na dole. Ale mieszka z nami babcia i niektórych rzeczy nie pochowam bo by sobie nie znalazła, a nie chcę żeby musiała o wszystko pytać. Z tej samej przyczyny zawisła suszarka na relingu, choć wcale jej tu nie planowałam. Ale trzeba sie dostosować do reszty domowników i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.09.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Onna, metraż kuchni dość mały, ale bardzo ładnie, zgrabnie wszystko w niej rozplanowałaś. Podoba mi się. Z przyjemnością przysiadłabym w tym kąciku i wypiłabym kawę. A jakby tak jeszcze cieplutka szarlotka, to już pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dzień dobry..... pobudka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Obraz dopełnił wnętrza Fajne masz krzesła. I bardzo podobaja mi się okna Ogólnie, ładną masz kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.09.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 pobudka nie zadziałała, spalam tradycyjnie gdzieś do 10tej Ale kawka i szarlotka jak najbardziej (swoją droga to upiekłabym taką prawdziwą, mmmm. Mąż w pracy, ale chyba i tak nie zdążę bo musiałabym conieco kupić :/ Dla gości: http://www.leftoverqueen.com/wp-content/uploads/2007/07/coffee-cup-cupper.jpg http://www.sweets.pl/pliki/artykuly/Unilever_lody_z_szarlotka_400.jpg Cieszę zie że Wam sie podoba. Mayland, z krzesłami to cała historia - napatoczyłam się na nie w sklepie, ale jakieś drogie były to znalazłam producenta przez allegro, zamówiłam i przywiózł mi razem z transportem do tego sklepu Marże to oni maja jakieś 50% A okna zmieniał mąż jeszcze jako kawaler. W kamienicy są takie ze szprosami i ponoć wszyscy takie same muszą mieć (A nie wszyscy mają...) JA tam bym wolała brązowe, no ale cóż, może chociaż parapety sobie kiedyś wymienię na blaty drewniane... może dzięki temu jest jaśniej w mieszkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Mnie tez bardzo podoba się kuchnia Trochę chyba przesadzasz z tymi duperelami na blacie przecież mieszkanie jest do mieszkania Szralotka mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.09.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 heh, no ale skoro wybrałam taki ładny blat to chciałabym go oglądać w całej okazałości a na szarlotkę to aż sama nabralam ochoty...Chyba polecę do sklepu po jabłka jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dzień dobry Ja dziś szukałam szarlotki ale kupić nigdzie nie można.. Ale kuchnię masz superową. I ta Róża, rewelka. Bardzo mi się ogólnie podoba, niby nowoczesna a jednak bardzo przytulna i domowa Czy to w rogu to szafki? Bo nie wiedzieć czemu mam wrażenie że lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 O ile się orientuję, to masz słuszne wrażenie i to jest lodówka Onna, kuchnia wyszła rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Naprawdę??? Lodówka?? jeny, niesamowity pomysł, muszę przejrzeć pozostałe strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 28.09.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no bo sa rzeczy potrzebne w kuchni właściwie na okrągło. Trzebaby jej nie używać, żeby nic nie stało. albo mieć jakąś żaluzjowo zamykaną szafkę na blacie. U mnie takie cięższe sprzęty jak robot tez muszą stać na wierzchu bo nie miałabym siły tego taskać, a dość często używam. Mikser, toster i takie inne mieszczą sie w głębokiej szufladzie pod kuchnią i to mnie bardzo cieszy. Chyba jeszcze schowam wagę i jak już będzie górna szafka to tam powędrują kubki i herbata więc będę mieć więcej miejsca w szafce na dole. Ale mieszka z nami babcia i niektórych rzeczy nie pochowam bo by sobie nie znalazła, a nie chcę żeby musiała o wszystko pytać. Z tej samej przyczyny zawisła suszarka na relingu, choć wcale jej tu nie planowałam. Ale trzeba sie dostosować do reszty domowników i już bardzo ociepliła się kuchnia z tymi różami, pięknie a co drobiazgów na blacie, to jakoś nie wierzę, że w małej kuchni, przy codziennym użytkowaniu, gotowaniu i to przez więcej niż jedną osobę da się ich uniknąć, ja bym raczej myślała jak je sensownie i zgrabnie rozmieścić i dopasować do ogólnego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Zgadzam się z przedmówczynią.... u mnie też miało być pięknie....a jest no........ jak nie mam czasu posprzątać to --- zresztą przemilcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts