onna 18.10.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no właśnie stoi w salonie jako druga kanapa (jest jeszcze moja z mieszkanie i ta zostanie), tylko że bez tapicerki, za to przykryty naszymi ubraniami pościelą itp.... Jak wreszcie będziemy mieli szafę i zlikwidujemy ten bałagan to chce i pkoj doprowadzić do porządku, przestawić komodę na miejsce tapczana i nie mam co z nim zrobić... kachna, że tez ani ja ani mąż nie wpadliśmy na taki prosty pomysł nawet materac on ma rozkładany, bo to są trzy elementy. Myślałam juz o upychaniu go w piwnicy ale to duzy mebel jest i jeszcze ma stelaż na sprężynach, jak nie jest obciążony to się sam otwiera... Ale może można rozłożyć tą konstrukcję i wtedy zmieści się bez problemu - piwnica jest duża, trochę tam zapach nie bardzo, ale może bez tapicerki to później wywietrzeje... No chyba że maż sprawdzał już tę najprostsza opcję rozłożenia i nic z tego. Stól na przykład mamy sklejony.... no i strych tu jest ogromny i właściwie możnaby za zgodą sąsiadów wykorzystać, to jest myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 18.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Pomysl z poproszeniem sasiadow to dobry pomysl Kto wie kiedy znajdziesz chwilke czasu i wezmie cie natchnienie na uzycie tapczanu? Ja tez mam meble od babci, trzymam je z sentymentu, ale tez z goracym postanowieniem przerobienia ich/wykorzystania... tez sa na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja tez mam meble od babci, trzymam je z sentymentu, ale tez z goracym postanowieniem przerobienia ich/wykorzystania... tez sa na strychu Wygląda na to, że jakbyśmy my wszystkie forumowiczki oczyściły swoje strychy -to by całkiem spora Desa powstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 18.10.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Niezle zaopatrzona i napewno jakies biale kruki by sie znalazly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 18.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A jesteś pewna, że ten tapczan się nie przyda jako zapasowe miejsce do spania dla gości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 18.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Onna... kuchnia nie do poznania muszę przyznać, że ten obraz na ścianie to jak kropka nad i pasuje doskonale, ogromnie mi się podoba wcześniej nie miałam okazji zaglądnąć, wiec czym prędzej patrzę, bo byłam strasznie ciekawa jak to się będzie prezentować. Jest super! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 20.10.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 onna pozwoliłam sobie jeszcze raz wpaść do ciebie obejrzeć kuchnie i naprawdę jest świetna. Jak na nią patrzę to wyobażam sobie swoją, też zdecydowaliśmy się na jasne fronty i ciemne blaty tylko ciekawe kiedy u mnie będzie tak czyściutko i ślicznie;)pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 21.10.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Onna - nazwa od mojego pięknego ... nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
on_onnej 21.10.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 futuro, a pozwalaj sobie ile chcesz Wątek jest ootwarty więc zapraszam. Nie wiem co będę pokazywać jak już skończę remont ale przy moich sklonnościach innowacyjnych coś tam będeę pewnie robic. Bo tak czysto towarzysko jakoś nie umiem podtrzymywac go na wierzchu No chyba że goście sami wpadną LipowaP. Dzięuję za wyjaśńienie Jak będe w Żwycu kiedyś to będę szukać tego adresu A ja w emocjach - jeszcze mam na dziś zaplanowane przygotowanie pokoju bo jutro mają szafę robić... Ciekawa jestem co to będzie i jak będzie po tych zabiegach wyglądać sypialnia... Wczoraj wytapetowaliśmy śćiankę do przedpokoju, zobaczymy jaki będzie efek, nie tak latwo jednak dopasowac wzo, choć już rugi arkusz jest lepszy nioż ten pierwszy. Jednym slowem umiejętności pochodza z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.10.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 oj, to poprzednie to ja pisałam i nie do futuro tylko do Pati prace trwają od rana, ciekawe do jakiego etapu dojdą. Już stoi prawie całą szafa, ale te tory do drzwi to dopiero będzie zabawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja prosze na pw informację o cenie tej szafy i o wstawienie zdjeć gotowej już szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.10.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No i gdzie te meble salonowe są?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.10.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 kasiu, one sa jeszcze pewnie w magazynie u producenta. Albo na taśmie produkcyjnej. Będę je miała za jakiś miesiąc. No i do salonowych to im daleko Pokazałabym ile panowie dziś zdziałali - robiłam zdjęcia jak sobie wychodzili na przerwę ale spieszę się do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ło matko komus sie tu noc z dniem pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 23.10.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 nic sie nikomu nie pomylylo, efilo. Moze dziś jak musiałam o ósmej wsta c () żeby panów pd szafy wpuścić, to myślałam,że noc głęboka jeszcze... Pogoda fatalna. A tak wogóle to witam sie z kawką... http://www.lebensbaum.de/DE/Verbraucherservice/Tasse%20Kaffee%20auf%20Tablett.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 dzień dobry.. a tak wogóle to gdzie szafa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 23.10.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 wybaczcie, ale niedawno wrócilam z pracy i niemam ju.z sił wklejac zdjęcia. Jutro juz posprzątam to zdjęcie szafy będzie, chociaż wolalabym dac je jak już będzie cały efekt sypialni. A to jeszcze troochę potrwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ja poczekam, cierpliwości mi nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.10.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 już by byly, ale przy przenoszeniu komputera schowane gdzieś zostaly kabeli i nie mam jak zgrać z aparatu . To ide dalej sprzątać W każdym razie szafa wyszla fajnie, jest jasna ale odrobinę ciemniejsza niż ściany. Oczywiście to nie bedzie jej ostateczny wygląd Wydaje mi się że nie zmniejsza pokoju a wręcz daje wrażenie takiej przestrzeni, no i uporządkowania wreszcie. A miejsca w niej duuużo, myślę że spokojnie zmieszczę wszystkie szmatki. Aż mi szkoda że jutro mam wyjazd na ślub, bo wolalabym sie zająć domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.10.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no to szafa stoi Jeszcze nie jest oficjalnie skończona, bo brak jej jakichs elementów ,maskujących nierównośi pod dolną szyną, ale już można używać co zaczynam czynić Dokumentacja przed zamieszanie3m (przepraszam za balągan i przypadkowe sprzęty: http://images32.fotosik.pl/386/4620c5bbe75197cf.jpg panowie wyszli na pierwsza przerwę: http://images34.fotosik.pl/387/371019b0e137b4b8.jpg a to drugaprzerwa: http://images26.fotosik.pl/288/86c563d52a8f3d4e.jpg a tu już po pierwszym dniu - fajna taka ciemna szafa, ale niestety za malo światła aw pokoju... http://images39.fotosik.pl/23/48a121ec9f376247.jpg tak wygląda szfa juz z drzwiami: http://images50.fotosik.pl/23/2d8580d4f7fe468e.jpg http://images46.fotosik.pl/23/40f72e2e8583bbb7.jpg no i lepiej bylo bez szafy?dużo miejsca zabrała??? http://images30.fotosik.pl/287/010c00dd748adffb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts