onna 09.12.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 JA też się witam Troszkę się ostatnio udomowiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ale tu słodko!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dekorowanie zakończone?? Na aktualne zdjęcia czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.12.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 spróbuję zrobić zdjęcia w najbliższym czasie. Jeszcze nocka i trzy dni w pracy a potem już mogę się przygotowywać do Świąt i świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Rob, rob te zdjecia, bo potem narzekasz, ze nikt nie zaglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.12.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ja się będę upierać,że to nie z powodu zdjęć się zagląda do wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ja się będę upierać,że to nie z powodu zdjęć się zagląda do wątku... a z jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.12.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 nooo, żeby pogadać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 15.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Pozdrawiam przedświątecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.12.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 o, malami, jak CIe tu dawno nie było... Ja dzisiaj postanowiłam przygotować nowe zaslonki do sypialni. Zmieniła mi się koncepcja- w zimie w sypialni jest ciemno i te fiolety jeszcze bardziej to wrażenie ponurości poglębiają (mimo,że ciepły odcień) Kupilam więc srebrny szantung i zamierzam go powiesic tą blyszczącą stroną. Jak jeszcze udaloby się te tapety na szafe machnąć to będzie naprawdę glamour sypialnia Kupiłam też świcidełka do abażurkó przy nocnych lampkach, żeby je upodobnić nieco do tego du zego, ale chyba w szale przedgościowych porządkó zgarnełam je w woreczku i wyrzuciłam (( Bo nigdzie nie moge znaleźc a z torebki na bank wyjęłam.. W salonie stoi ścianka i czeka na TV. I na zamocowanie przez małżona, bo póki co stoi wylącznie o własnych siłąch. Przy okazji mam dylemat czy taka ścianka utrzyma 30kilowy telewizor???? To przecież tylko płyt MDF A przy okazji obmierzania zasłonek zebrało mi sie od babci, że sypialnię urządzam a duśy pokój stoi tak bez zasłon. A ja nie zamierzam tam dawać zasłon, tylko rolety, strasznie jej się ten pomysł nie podobał. Ewentualnie myślę o takich tylko wąskich kawałkach materiału imitujących asłony, robiącyh taką "ramę" w oknie... Tylko jak wąski może być taki kawalek żeby nie byłl zbyt wąski??? Karnisze mi zachodz ana ściankę TV i zasłony zasłanialyby telewizor, a to bez sensu.... NO i obrazy koniecznie, babcia mówi, a jak ja nie chcę obrazów! CHyba że jeden wielki. Wyjdzie na to że i ja kanapy zacznę szukać i foteli, bo ta się rozłazi jak pare osób siądzie na niej. Cóż, pianka w końcu rozkladana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.12.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 choroba, znów mi kilka razy posty wysyla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 oo to czekam na efekty jeśli chodzi o okno w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja się będę upierać,że to nie z powodu zdjęć się zagląda do wątku... no, ja też tak myślę dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Onna, a może zamiast wąskich zasłon makarony?? Można je ciekawie podwiązac i nic nie będą zasłaniać. I okno wtedy juz gołe nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 witam się i czekam na makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 17.12.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 makaron będzie... na obiad W salonie nie mogę dać makaronu bo tam sa już firanki i to póki co podpięte na chybcika (Pokazywalam kiedyś...) Wczoraj mi mężuś zrobił niespodziankę i na ściance na TV zawisly światełka, takie migające. Ach, jak ja lubię takie światelka zimową porą... Rachunki za prąd nieważne przy nich Dziś mam troche czasu to poza praniem, gotowaniem i takimim tam pomyślę co zrobić. Idę do sklepu, to kupię taśmę do podszycia zasłonki, ale z tym szyciem to tak prędko nie pójdzie. Okazuje sie że nwet uciąć prosto nie potrafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ja ciąć prosto też nie potrafię... pokaż światełka, pokaż ja uwielbiam takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 żeby jeszcze śnieg był.... ale w tym roku jakoś wyjątkowo mi nie żal że go nie ma miał rację mój dekarz góral który mnie zapewniał że zima w tym roku będzie licha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.12.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 pokażę wiecxoremm, jak się będą świeciły, ale to nie odda tego efektu migotania teraz się wybieram na zakupowe szaleństwo, może domkowi też sie coś dostanie ode mnie? wczoraj nam zrobili resztę szaf, jeszcze nie są skończone całkiem ale teraz to tylko kosmetyka. no to już chyba mieszkamy pełną gębą A dziś ma przyjść nowy telewizorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 żeby jeszcze śnieg był.... ale w tym roku jakoś wyjątkowo mi nie żal że go nie ma miał rację mój dekarz góral który mnie zapewniał że zima w tym roku będzie licha Jak to nie ma sniegu? U mnie od rana pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts