wiolasz 10.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bosko straszniście mi sie podoba, właśnie sobie coś ukradnę od Ciebie jak pozwolisz. Odnośnie tapet, to na drzwiach szafy nie dawałabym już nic, ale nad łóżkiem coś by sie przydało, ale nie wiem czy tapeta to nie byłoby za dużo. Może nowoczeny obraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A może we wnęce nad łóżkiem też ją wkleić, szukam czegoś do niej... Onna -ślicznie! pomysł z tym, żeby dac za łóżkiem, a nie na reszcie drzwi -baaardzo mi się podoba! ja bym tak zrobiła Onna -ile Cię kosztowała ta szafa? bo ja w zasadzie wcale o takiej nie myślałam, ale teraz kombinuję, zeby zrobic w sieni... tam jest potwornie ciasno (130x240cm ), ja jakbym dała na wprost wejścia taka szafe z lustrami w drzwiach -to nie dośc, ze ukryłabym cały ubraniowy bajzel -to jeszcze optycznie bym pomieszczenie powiekszyła.. co sądzisz? Facio powiedział mi za tą szafe ok 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.01.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 wiolasz, co zamierzasz ukraść? żebym sie zorientowala jak mi bedzie brakowało kachna, nie pamiętam ile daliśmy za tą szafe w końcu. Za tą część nad łóżkiem i obok 1600, a reszta nie pamiętam, musze odgrzebać rachunki a to chwilę potrwa... Myślalam,że wiem gdzie są ale chyba zanosi się na dłuższe szukanie.... Pomysł na szafe z lustrem w przedpokoju jest dobry, musialabyś tylko dobrze rozplanować, bo byłyby pewnie wa skrzydla, a wtedy dostęp masz tylko do jednej częsci naraz. acha, i odradzAM LUSTRA DO SAMEJ GORY - POTWORNIE SIĘ JE MYJE A na "za łóżkiem" mam też jeden taki pomysł, ale nie moge napisać, bo mąż mi przez ramię zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Onna, gdzie Ty zalatwilas takie fajne srebrne zaslonki, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dzień dobry a mnie się podoba ta tapeta w szafie.... jest to fajny akcent w pokoju... zwłaszcza, że ja to mam słabość do takich esków floresków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.01.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Onna, gdzie Ty zalatwilas takie fajne srebrne zaslonki, he? malgos, te zasłonki nie sa jeszcze uszyte, co widac to najzwyklejszy, chyba naktanszy materiał jasłonkowy, szantung, wisi na ta bardziej błyszczaca strone, druga strona jest taka jakby pozaciągana i bardziej matowa, ale srebrzy sie fajnie. mi pasowala ta gładsza nitu, a dzieki ktoś pytał o producenta tapety - to BN International, kolekcja Brocante Ja kupowalam przez allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.01.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 a jeszcze mialam napisac, że sypialnia oczywiście nie jest skończona... O zaslonkach juz bylo, jeszcze chcę dokupić aażurki takie same i ozdobić je delikatnie krysztalkami tak jak żyrandol. Niestety mnie moge trafić na odpowiednie w rozmiarze i z uchwytem mocowanym na żarówke Ostatnio już mialam kupić i okazało sie że sa takie same jak te co mam - niały i czerwony ... No i fotel, który stoi w sypialni - to fotel do komputera, który jest zainstalowany w szafie obok łóżka. Nie wiem czy tam zostanie. Nie wiem tez czy zostawić stolik - specjalnie byl przemalowany jak inne meble i bardzo mi się podoba, ale trochę zajmuje miejsca a jeszcze przydalby sie mu jakiś fajny taboret - wykorzystałabym go jako toaletkę pozostala mi tez sprawa lepszej organizacji miejsca w szafie - na razie mam niedużo rzeczy, więc sobie luźno rozmiescilam, ale można to lepiej ustawić Mamy tam zainstalowaną mikrowieżę, bo brakowało mi muzyki w sypialni w ten sposob ostatnio śpiewala nam amJopek z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onnas_friend 11.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ja Ci dam "woli zobaczyć na forum, niż na żywo"!!!! Ty, ty, ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Za łóżkiem dałabym...hmmmm duży kawał sklejki oklejony tą tapetą (jak obraz bez ram lub w bogatej ramie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Maylandka ma racje. Wygladaloby, jakby to bylo lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Za łóżkiem dałabym...hmmmm duży kawał sklejki oklejony tą tapetą (jak obraz bez ram lub w bogatej ramie) bardzo mi się podoba ten pomysł, zgra się taki akcent z resztą pokoju. Super to wygląda, na zasłonki też zwróciłam uwagę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.01.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 pomyśle nad tym, chociaz mam też pewien inny pomysl, też związany z tapetą, ale wymagający chyba więcej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ale pewnie pomysł zdradzisz dopiero po realizacji jak Cię znam, to wymyslisz coś całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.01.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no nie moge zdradzić bo tu monsz zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no właśnie... a to ma być niespodzianka dla monsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Pomysł na szafe z lustrem w przedpokoju jest dobry, musialabyś tylko dobrze rozplanować, bo byłyby pewnie wa skrzydla, a wtedy dostęp masz tylko do jednej częsci naraz. acha, i odradzAM LUSTRA DO SAMEJ GORY - POTWORNIE SIĘ JE MYJE A ja właśnie chciałam lustra do samej góry ... mam dylemat -bo ta "szafa" (a w zasadzie jej atrapa) mialaby tylko ok 35cm "głębokości" -musi wejśc w szparę przy drzwiach do holu... i wieszaki bylyby nie normalnie -na drążku, tylko takie jakieś haczyki na "wprost" (chyba nikt tego nie zrozumiał ). Ale to chyba i tak lepsze rozwiazanie niz wieszak "odkryty" i buciory na wierzchu? Poza tym tam jest wysoko (280cm) i na górze zawsze bym upchala jakieś pierdółki... A na "za łóżkiem" mam też jeden taki pomysł, ale nie moge napisać, bo mąż mi przez ramię zagląda jakieś zboczeństwa się tu szykują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.01.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kachna, a może w takim razie zamiast szafy taka tylko ścianka z lustrem? Bo drzwi od szafy zajmują tez w sumie jakieś 10 cm no i taki system sporo kosztuje. Ja bym Ci proponowała coś jak takie rozwiązanie http://www.allegro.pl/item525748373_zestaw_przedpokojowy_stark_ikea.htmlalbo takieŁhttp://www.allegro.pl/item523545706_zestaw_przedpokojowy_gpx_80.html z dostępem z obu stron ale szersze, zeby bardziej zakryc ubrania. jeśli masz możliwość zrobić dostęp po obu stronach. Można tez zrobić takie cos obrotowe - jak już powiesisz co masz do powieszenia to odwracasz do ściany i już. Jak Ci si taki pomysl podoba? a cvo do drugiej czesci Twojego posta, Ania byla blizej prawdy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 bardzo, bardzo podoba mi się Wasza sypialnia. Ta szafa wielka i ładnie wygląda. Ja póki co muszę się wstrzymać z szafą, bo chcę taką naprawdę dobrą, a te szóstki w totka to jakoś mi się nie trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Onna -no nie do końca o to mi chodziło.. szafa byłaby lux -bo zasuwasz i burdelik z głowy (a przynajmniej z oczu) Teraz przerabiam temat lamp do salonu -i jest to dla mnie nie lada problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts