Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okuchnia! (i łazienka) - czyli kto kogo wykończy....

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

oooooooo, już prawie tu nie zglądam :( a tu tak miło, walentynki dostalam :D dziękuję :D

u nas już nic w sprawie remontu się nie dzieje, rozmyślam nad dekoracją ścian w dużym pokoju (marzy mi się jakaś dluuuga na dwe ściany fotografia, może jakies miasto?

a w sypialni nic nie zrobilam na razie, ferie się skończyly, powrót do pracy i czas leci szybko. Jak coś zrobię to zamelduję,. ale obawiam się że fotosik mi wszystkie zdjęcia wywalił, myśłalam,że tylko niektóre, te co przekroczą limit , nawet kasowalam sama...

a co tam u Was słychac?????

A ja poswiecilam jeden wieczor i na photobucket przerzucilam wszystko, bo w picassie nie umialam wykapowac jak sie udostepnia zdjecia. Teraz juz wiem, ale nie chce mi sie juz z photobucketa wynosic. Jest bardzo dobry. Do wklejania pojedynczych zdjec mam imageshacka, ma bardzo wygodny plug-in do firefoxa... :roll:

wiolasz, i tu się mylisz, nie dostaję powiadomień ;)

ale zaglądam czasem, jakoś ostatnio rzadko, fakt...

co do fotosika, to nie chce mi się nic robić , ale pachnie mi tu coś jakimś przekrętem... Wcześniej moje zdjęcia były mniejsze, teraz nagle się zrobily ogromne, dzięki czemu mój transfer jest pewnie większy. No i znikają zdjęcia po kolei. Najgorsze jest że nie można sobie pokasować zdjęć hurtem, przynajmniej ja jakoś nie wpadlam na tą opcję - spędziłam na fotosiku sporo czasu zaznaczając co chce skasować a potem sie okazało że jedno poszło :(((( I nie mialam już czasu na znowu :( to tyle w tej kwestii. Pewnie nie będzie co oglądać więc niedługo będe musiała zrobić galelrię wspomnieniową na początku watku i tyle.... Bo uzupełniać zdjęcia to nie na moje nerwy...

Dzień dobry

onna, mam nadzieje, ze nie zapomnisz tu wpadać, no bo jak?

Ja też usuwam zdjęcia z fotosika bo już mnie zaczyna wkurzać.

picassa też wariuje, raz zdjęcia się pokazują a raz nie. Teraz poszłam w ślady Małgoś i mam na photobucket.com :lol:

co ze ścianą? bedzie?

• 2 weeks później...