onna 23.01.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Aniu, milo że wdepnęłaś Nic się nie dzieje, normalniejemy, znaczy się. Za tydzień mam ferie to może będzie okazja do jakichś wariacji, ale jakos na razie mi się odechcialo.... Mam inne zajęcia poki co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 niestety, tak to jest, że w końcu każdy normalnieje... jak się ma sprawa niespodzianki za... łóżkowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.02.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 jak się ma sprawa niespodzianki za... łóżkowej?? Ja też dopytuję o powyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dzień dobryTo jeszcze nie ma tej niespodzianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 może czeka na walentynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witaj! Ja też jestem ciekawa tej ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/an481_10.jpg Słodkiego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Duuużo Milości życzę i:http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/walentynkowe/walentynki20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/10000000c767e34/1/166/kFUqe_nxyz82wR6jOCvtmoxGJoDLtcUK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 20.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 co tam nowego u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 21.02.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 oooooooo, już prawie tu nie zglądam a tu tak miło, walentynki dostalam dziękuję u nas już nic w sprawie remontu się nie dzieje, rozmyślam nad dekoracją ścian w dużym pokoju (marzy mi się jakaś dluuuga na dwe ściany fotografia, może jakies miasto? a w sypialni nic nie zrobilam na razie, ferie się skończyly, powrót do pracy i czas leci szybko. Jak coś zrobię to zamelduję,. ale obawiam się że fotosik mi wszystkie zdjęcia wywalił, myśłalam,że tylko niektóre, te co przekroczą limit , nawet kasowalam sama... a co tam u Was słychac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dzień dobry onna, dobrze, że powiadomienia dostajesz nie martw się, pół forum z fotosikiem ma problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dzień dobry onna, dobrze, że powiadomienia dostajesz nie martw się, pół forum z fotosikiem ma problemy. No właśnie -ja to nawet 27zl abonamentu zapłaciłam jak zagrozili że foty znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ja sie nie ugnę. Mam picassę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ja sie nie ugnę. Mam picassę a mi się już nie chciało zakładac albumu na 3cim portalu. Z kolei na Onecie to tylko małe fotki wyskakują... jakoś przezyję tego Fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kasia, może i tak. Ja picassę ściągnęłam wczesniej, żeby czerwone oczy zredukować. Niby już umiem to robić tak wiec zostaje bo jest to przy okazji skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 A ja poswiecilam jeden wieczor i na photobucket przerzucilam wszystko, bo w picassie nie umialam wykapowac jak sie udostepnia zdjecia. Teraz juz wiem, ale nie chce mi sie juz z photobucketa wynosic. Jest bardzo dobry. Do wklejania pojedynczych zdjec mam imageshacka, ma bardzo wygodny plug-in do firefoxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 23.02.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 wiolasz, i tu się mylisz, nie dostaję powiadomień ale zaglądam czasem, jakoś ostatnio rzadko, fakt... co do fotosika, to nie chce mi się nic robić , ale pachnie mi tu coś jakimś przekrętem... Wcześniej moje zdjęcia były mniejsze, teraz nagle się zrobily ogromne, dzięki czemu mój transfer jest pewnie większy. No i znikają zdjęcia po kolei. Najgorsze jest że nie można sobie pokasować zdjęć hurtem, przynajmniej ja jakoś nie wpadlam na tą opcję - spędziłam na fotosiku sporo czasu zaznaczając co chce skasować a potem sie okazało że jedno poszło ((( I nie mialam już czasu na znowu to tyle w tej kwestii. Pewnie nie będzie co oglądać więc niedługo będe musiała zrobić galelrię wspomnieniową na początku watku i tyle.... Bo uzupełniać zdjęcia to nie na moje nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dzień dobry onna, mam nadzieje, ze nie zapomnisz tu wpadać, no bo jak? Ja też usuwam zdjęcia z fotosika bo już mnie zaczyna wkurzać. picassa też wariuje, raz zdjęcia się pokazują a raz nie. Teraz poszłam w ślady Małgoś i mam na photobucket.com co ze ścianą? bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 09.03.2009 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 znow mnie dawno nie było :/ Życie wciąga ściany na razie nie ma, może niedlugo będzie coś do siedzenia w dużym pokoju A poza tym nic się nie zmienia. Wiosną zaborę sie za porzadki w piwnicy, ale to już się do dokumentowania nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts