OK 25.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja i tak bym nie pogadała, bo z nikim uzgadniać nie muszę - co se nie wymyślę, to moje i tylko mnie kieszeń ogranicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.05.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no ja już sama ze sobą długo uzgadniałam, to teraz mogę troszkę poodmieniać. A kasy wtedy nie było więc uzgadnianie polegalo na kompromisach pomiędzy tym co bym chciałą za tym co można Kiedyś też nie lubiłam takich mocno kobiecych klimatów - a teraz proszę - róże, kwiatki, falbanki i szyfony w ubraniach - czemu nie:) dziękuję za pozytywny odbiór zdjęcia - to fragment jednego z nszej sesji ślubnej - robiliśy ją kilka dni po i dobrze się przy tym bawiliśmy bo to my wymyślaliśmy jak chcemy być fotografowani Czasu było tylko malo, ale i tak zdążylismy się zmęczyć całą zabawą. a było to już prawie dwa lata temu... nie zmieniłąm się bardzo więc zdjęćie mogę wkleić A co do całośći, hmmm, pomyślę. Może przy jakimś nocnym posiedzeniu pokażę moje ulubione Ania, dziei za sfotografowanie roży - i dodanie nadziei. Juz bardzo ciekawa jestem co to się wykluje. W sumie jakby ni było to moja własna prywatna róża, włąsnoręcznie zasadzona więc i tak fajnie. Gdyby bylą tą to mogłaby zrobić furorę - tam gdzie mieszkają teściowie jest zagłębie rożane - ludzie się zajmują oczkowaniem i hodowlą róż i innych roślinek też. Na pewno byliby na nią amatorzy, ale teściowa będzie mnie pytać czy może siędzielić storczyk rzeczywiście mało spotykany. Szukaliśmy jak najbliżej do czerwonego, ten znalazł dla mnie mąż, teraz mnie męczy za naprawdę czerwonym, ale wśród Phalenopsisów o rzadka sztuka, no chyba że "rasowe". Następny jaki kupię będzie bialy z takimi wielkimi kwiatami, bo takiego jeszcze nie mam a co do rośłinki - już pisalam dokładnie, kalia miniaturowa to też jedna z funkcjonujących nazw, wykorzystuje się ją też do bukietów. Mąz kupil bulwę, chyba kłącze, jak gdzieś czytałam. Są dostępne w sklepach ogrodniczych, marketach i w necie. Starsznie mi się podobają takie prawie czarne. Jeśli chcesz sobie taki sprawić to już teraz trzeba szukać. Nie wiem czy jak by jeszcze w tym tygodniu posadzić to urośnie, ale może. Gdybym miała ogród na pewno chciałabym cantedeskowy zakątek - roslyby z przeznaczeniem do flakonó w domu - uwielbiam taką dekorację. Chciałam Wam pokazać jak teraz jest w sypialni ale chyba będzie jeszcze jedno malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Cześć Piękne zdjęcie, piękne.... ogród teściowej też cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.05.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Kiedyś widziałam na wątku u którejś Was dyskusję nt czy facetom odpowiadają takie kobiece wnętrza jak są teraz modne. Otóż mojemu mężowi się podoba! to chyba u mnie Onna!fota piękna! miłość aż z niej bije! co do tych wnętrz -to mój mężul sie strasznie krzywił na tą kwiecistą tapetę w sypialni -i co? jest bardzo zadowolony! a jak szukaliśmy lamp i zasłon -to wybierał te bardziej "kwieciste" niż ja a nawet chciał takie "kwiecisto-kryształkowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.05.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 no to mamy facetów glamour Kachna ja bym chętnie obejrzała na własne oczy te Twoje apartamenta... Może będę niedługo u rodziców to się wproszę do Ciebie na jaką kawkę, co Ty na to??? a zdjęcie- lubię je bardzo jutro będę robić porządki w sypialni, w końcu nie malowaliśmy ściany drugi raz- nie było czasu i się zniecierpliwiłam i oderwałam taśmę zabezpieczającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no i jak tam?? A co z różą? Moja nadal w pączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ania nie zauważyłam Twojego wpisu. Właśnie wpadłam tu żeby pokazać różę- dalej ma pączki zamknięte, ale dwa już odrobinkę pękły i kolor wygląda obiecująco http://skansen.cs.pollub.pl/martka/obrazy/rosa1.jpg http://skansen.cs.pollub.pl/martka/obrazy/rosa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 to chyba faktycznie ona moja juz ma taki kolorek http://i39.tinypic.com/kb6jwy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.06.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 orrrany, Ania, przepiękny! Bardzo chciałabym żeby to była Ona a obok niej pod ogrodzeniem znajdzie się dla mnie miejsce na jeszcze jedną różę, tylko jak tu wybrać jedną??? Będę Aniu oglądała Twoje i u Moni, może coś wypatrzę dla siebie. Będę szukała takiej, ktora daje trwałe kwiaty, bo zależy mi żeby móc je wziąć do domu i cieszyć się niemi w wazonie. MOgą być pojedyncze. Polecicie coś (tylko nie żółte, najlepiej jakąś ciemno czerwoną albo fiolet/róż) A tej kwiatki nadają się do cięcia?? I powiem Wam jeszcze jedno - męża kuzynka podobno jest świetna w oczkowaniu róż, nie wiem dokładnie co to oznacza, ale chyba coś z rozmnażaniem i szczepieniem - więc jakby co to ją wykorzystam Z innym kwatlkowych tematów: moje storczyki ruszyly z nowymi pędami,. Ten pierwszy, co kwitł rok temu miał pęd juz bardzo długo ale zatrzymal się. Potem sie okazało że chyba bardziej zajęło go wypuszczanie nowego listka i korzenia - i to z tego samego miejsca co pęd. Teraz ruszył i nowy pęd pojawil się też u tego co tak długo i obficie kwitł. A wiśniowo-śmietankowy ma nowe pączki ! NAtomiast innogatunkowce jakby marnieją i właśnie planuje akcję ostatniej próby uratowanie ich (przesadzenie+preparat grzybobójczy). Dzięi Ania za link do FO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Cześć A co tu takie puchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No właśnie -puchy jak u mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 20.06.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 no puchy. Dziś kontynuowaliśmy remoncik ale nie u siebie J mam masę sprzątania bo z okazji zbliżających się wakacji odłożyłam w kąt porządki itd. Zaraz jeszcze lecę do Ani zobaczyć różę, wydaje mi się że moja to jednak nie ta, chociaż fioletowa jak nic - ale środek muszę zobaczyć, to się rozstrzygnie. Zdjęcia na razie nie wrzucę, bo mąż zabrał z komórką A w domku mam nowe storczyki - bylo otwarcie LeroyMerlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.06.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 cześć Onna, znalazłaś ta różę u mnie? Tak wygląda Rhapsody http://i43.tinypic.com/v5hi0n.jpg jak tam Twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.06.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 orrrany, Ania, t o jednak ta! Widziałam ją na własne oczy, ale byliśmy krotko i cały czas deszcz. Mąż zrobił zdjęcie komórką i teściowa chyba mi coś pstryknęła, ale ostatnio mówiła że deszcze szybko ją zdusiły i o mało się nie złamala. Chyba już nie kwitnie Jak mi się uda to wrzucę zdjęcie które mam. W lipcu w Końskowoli pod Puławami będzie tzw święto róż, więc jeśli będę tutaj na pewno się wybierzemy. Wybie3rają tam królową róż co roku i jest wielka wystawa hodowców ) Jak tam będę to wrzucę Wam zdjęcia. A ja mam nowe storczyki P I jestem na FO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ja też jestem na FO, dawaj linka poważnie jedziesz do Końskowoli? Tam takie rarytaski będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no, jak nie wyjadę i nie przegapię terminu to bedę. Mam zbierać zamowienia??? Tylko że mój mąz twierdzi że oni tam tylko pokazują, nie sprzedają. W Końskowoli jestem często bo niedaleko mieszkają moi teściowie - więc jakby byly jakieś potrzeby to dawaj znać - zobaczę co da się zrobić a to moja biedna Rhapsody (chyba mogę już tak oficjalnie pisać???) Już chyba przekwitała i było po deszczu, teraz to pewnie gorzej wygląda... http://skansen.cs.pollub.pl/martka/obrazy/s_foto-0052.jpg http://skansen.cs.pollub.pl/martka/obrazy/s_foto-0055.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 http://www.webalice.it/_emma_/images/rhapsodyinblue.jpg Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się. Onna, wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy ślubu i dzisiejszych imienin Spełnienia marzeń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 http://www.webalice.it/_emma_/images/rhapsodyinblue.jpg Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się. Onna, wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy ślubu i dzisiejszych imienin Spełnienia marzeń.... oj i ja sie dołączę do życzeń Wszystkiego naj ...słodszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 06.08.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ania, wiolasz, bardzo, bardzo dziękuję za życzenia skąd Ty Aniu pamiętałaś o rocznicy??? Jeszcze urodziny miałam ;P a teraz świętujemy - pozdrawiam Was znad pięknego morza - pogoda super, niemal bezchmurnie, więc plaża zaliczana codziennie kilka razy na chwile usiadlam sprawdzić wiadomości a tu takie życzenia opuścilam. Ja zacofana jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cze onna. Milo Cie widziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts