OK 06.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witanko i miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wróciłaś Onna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.08.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 hejhej wróciłam do domku. z noclegiem w Warszawie, pogoda dalej super tylko w podróży bez klimy to już mniej przyjemne. Ale powoli dochodzę do siebie, zresztą z Wwy to już szybko bylo pozdrawiam wszystkich troszczących się o mnie. Ale z domu nie mam co pokazać - mierzę się z zasłonkami i z pokrowcami na krzesła, ale trochę minie zanim je zrobię, dobra krawcowa ze mnie nie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć Nie przejmuj sie, ważne że jak samemu się robi, to dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.08.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Mam jeszcze do uszycia zasłony do dużego pokoju (jednak) i obrusy. Mam też jeszcze jedną niespodzianke ale to w swoim czasie a moja kolekcja storczyków się powiększyła, pierwsze dwa zaczynają u mnie drugie kwitnienie i co najciekawsze pęd kwiatowy rośnie na cambrii - a tuż przed wyjazdem sąsiadka mi mówiła że te to już nigdy nie zakwitną Próbuję zaglądać co u Was na budowach ale zanim wytropię gdzie który dziennik to mi trochę schodzi. Mogę poprosić o skrót u mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Onna, wiem, że i urodziny miałaś , w imieniny mojej Nadusi 1 sierpnia ale nie miałam jak złożyć Ci zyczeń, bo u nas były same imprezki, bo i małej imieninki i Dawidka urodzinki długo nie zaglądałam potem na FM czy na FO mam Cię szukać w storczykach? Miałaś mi podać namiary i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 18.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Onna gdzie Cię na FO szukać Z Anią się znalazłyśmy ja w storczykach siedzę i różany wątek mam, ale u mnie to dopiero początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 21.08.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ania, malami mnie już znalazła na FO, nie jest to trudne, w storczykach Właśnie zaczęłam walkę o moje storczyki, coś im wakacje nie posłużyły, niby na pierwszy rzut oka super, ale jak się przyjrzeć wyraźnie domagają się zwiększonej uwagi Chętnie bym i tu coś nowego wrzuciła, ale dom też odłogiem stoi, jakoś nienajlepiej sie ostatnimi czasy czuję i nie mam weny na sprzątanie, szycie i takie ta,. Ale może kiedyś nadejdzie ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 gdzie łazisz? smutno bez CIEBIE!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 21.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 neluś, zagladam czasem, Twój domek tez podglądam, ale teraz mam bardzo trudy czas, wiec sie nie odzywam za bardzo Wspomnij tam o mnie, mam nadzieje, ze sie wyprostuje i bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ojoj PAMIĘTAM i życzę, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej... buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.09.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Onna -mam nadzieję, że wszystkie trudne sprawy sie wyprostują! ściskam mocno! i zaglądaj do nas czasem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.09.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 nelli, dziękuję, zwląszcza że moje widoki się do okien ostatnio ograniczają... kasia, no zaglądam, zaglądam, a co tam u Ciebie??? z czymś jeszcze w domku walczysz czy już wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Onna, czy Ty czasem.... nosisz drugie serduszko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Onna, moje najszczersze gratulacje to długo będziesz tak siedzieć w domku?? a na co masz smaki?? i jak się czujesz i co to będzie i wogóle, no... pora sie pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Onna -tak!!??? no jeśli to prawda -to Najszczersze gratulacje!!! ja mam nadzieję też niedługo dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 05.10.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no, dobrze, mogę się wreszcie przyznać. Chyba wyszliśmy wreszcie na prostą i minęliśmy ten najtrudniejszy okres, bo po wcześniejszych doświadczeniach nie wiedziałam jak będzie. Ania, smaków nie mam, chyba na to co mam zabronione (nabiał) W związku z tym poproszę CIę o przepisy w których nie ma mleka, śmietany, masła, jogurtu itp (to się zrobi kulinarny wątek ) Buraczkowa sałatka mnie zaintrygowała Póki co schudłam , mdłości jeszcze mnie męczą i jeść nie bardzo mogłam, chociaż brzuszek mi wyskoczył, ale przy podwójnym szczęściu tak bywa, że to wcześniej NO i jestem szczęśliwa i chyba wreszcie mogę się cieszyć, choć niewykluczone że różne atrakcje mogą mnie jeszcze spotkać. Póki co jest dobrze, słyszałam i widziałam oba serduszka, ale o plci to za wcześnie wyrokować. Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No to GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 będą bliźniaki?? ale się cieszę , rany to juz trzecie bliźniaki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts