Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okuchnia! (i łazienka) - czyli kto kogo wykończy....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

http://www.solis.net.pl/pictures/user/sylwester-2008-2009.jpg

Dużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w tę radosną chwilę -Życzy Kachna28

• 1 month później...

Aaa, kiedy to bylo, dxiekuje za zyczenia. sylwestra spedzilam w szpitalu niestety....

postanowilam sie poijawic na chwile, czy ktos z odwiedzajacych jeszcze tu zyje???

moje zycie kreci sie teraz zupelnie inaczej, niestety jestem lezaca, na dodatek z lozka spadl mi laptopek i dopiero niedawno odsyskal fprme wlasciwa...

A ja juz przygotowuje sie do przyjecia maluszkow, szykuje miejsce dla nich i stad tak pomyslalam,ze moze czas zajrzec na muratora po inspiracje jakies??? Zastanawiam sie czy przemalowywac moja sciane w sypialni czy cos do niej dzieciecego dodac o prostu.... tam bedzie stalo lozeczko z komoda a potem moze i oba... My przewedrowalismy z lozem pod okno... Jakos ciasniej sie robi ;)

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

dzięi za wszelkie życzenia...

dla zainteresowanych :) - maluchy przyszły na świat 8 marca jako wcześniaczki, 3 tygodnie byly w szpitalu, ale radzil sobie całkiem nieźle.. Bardzo urosły od tamtego czasu i straszliwe z nich głodomory... A ja... hmmm no krotko mówiąc jest ciężko.... no i czasu nie mam, zajrzałąm korzystająć z i tak nieśpiącej nocki... pozdrawiam M

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

orrrany, jak mnie tu dawno nie bylo. Ania, zdjęć w pokoju specjalnie nie robilam, bo trudno teraz sprzatac tak zeby sie to nadawalo do publikacji ;) Joasia oi Wojtus przymierzaja sie do siadania ale ekspansja na podlodze juz jest. zreszta zamienilismy funkcje pokoi - nasza sypialnia zostala pokojem goscinnym (goscie jakos nie przychodza i glownie mamy tamm ...prasowaknie ;) a w salonie urzadzilismy wspolna sypialnie, z naszym łożenm, łózeczkamim, komoda dzieci i ... sprzetem RTV ktorego nie dalo siew ruszyc i ktorego prawie nie uztwamy bo w dzien niema czasu a w nocy przeszkadza dzieciom w spniu. Ech, zycie...

a na pokoj osobny dla dzieci predko sie nie zanosi. moze kiedys zrobie i wstawie zdjecia

• 3 months później...
  • 2 months później...

eeeeeeeeeech, tak mnie natchnęło żeby zajrzeć tu jeszcze, żyje kktoś tutaj???? wsiąkłqam na trochę wspominając te fajne czasy remontu, a teraz w planach następne wyzwanie - pokoój la dzieci. I to nie taki docelowy a przystosowanie dla nich tylko naszej sypialni. Niedługo skończą roczek i ja mam ambitny plan żeby do tego czasu wyprowadzić na prostą moje mieszkanie. Bo jakiś chaos się wszędzie zroobił, a szafa jak bya pierwszy raz zapakowana tak jest nadal - trzeba sobie przestrzen na nowo zorganizować, teraz już będzie lątwiej, mam nadzieję...

pozdrawiam kto tu jeszcze zajrzy, na razie nie będe w stanie być na bieżąco, ale przeciez kiedyś znów wpadnę. Obiecuję pokazac zdjęcia jakies :)