OK 23.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://files.pino.pl/images/articles/0a/bf/9c431a9de9799a508b059541fe02ca72_full.jpg Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.solis.net.pl/pictures/user/sylwester-2008-2009.jpgDużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w tę radosną chwilę -Życzy Kachna28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 16.02.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Aaa, kiedy to bylo, dxiekuje za zyczenia. sylwestra spedzilam w szpitalu niestety.... postanowilam sie poijawic na chwile, czy ktos z odwiedzajacych jeszcze tu zyje??? moje zycie kreci sie teraz zupelnie inaczej, niestety jestem lezaca, na dodatek z lozka spadl mi laptopek i dopiero niedawno odsyskal fprme wlasciwa... A ja juz przygotowuje sie do przyjecia maluszkow, szykuje miejsce dla nich i stad tak pomyslalam,ze moze czas zajrzec na muratora po inspiracje jakies??? Zastanawiam sie czy przemalowywac moja sciane w sypialni czy cos do niej dzieciecego dodac o prostu.... tam bedzie stalo lozeczko z komoda a potem moze i oba... My przewedrowalismy z lozem pod okno... Jakos ciasniej sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czesc Pewnie że zaglada Mam nadzieję, ze ten szpital to tylko tak, dla pewności, co? Na kiedy termin? Kurcze, już nie pamiętam jaki tam w sypialni kolor masz na ścianach. Wrzuc fotke jeśli będzie to mozliwe. I zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.02.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witaj onna! Dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Onna, jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 03.06.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dzięi za wszelkie życzenia... dla zainteresowanych - maluchy przyszły na świat 8 marca jako wcześniaczki, 3 tygodnie byly w szpitalu, ale radzil sobie całkiem nieźle.. Bardzo urosły od tamtego czasu i straszliwe z nich głodomory... A ja... hmmm no krotko mówiąc jest ciężko.... no i czasu nie mam, zajrzałąm korzystająć z i tak nieśpiącej nocki... pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Oooo, kogo ja tu widze? Fajnie, ze dalas znak zycia. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Onna, często myślałam o Tobie i Twoim brzuszku Cieszę się, że już jesteście w komplecie w domku i życzę duuużo zdrówka wam wszystkim ,cierpliwości też . Pochwalisz się mebelkami i zdjęciem maluszków? Jakie mają imiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.06.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 GRATULACJE! I dużo sił dla Ciebie i snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 22.06.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Edytowane 25 Grudnia 2010 przez Hal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.08.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 orrrany, jak mnie tu dawno nie bylo. Ania, zdjęć w pokoju specjalnie nie robilam, bo trudno teraz sprzatac tak zeby sie to nadawalo do publikacji Joasia oi Wojtus przymierzaja sie do siadania ale ekspansja na podlodze juz jest. zreszta zamienilismy funkcje pokoi - nasza sypialnia zostala pokojem goscinnym (goscie jakos nie przychodza i glownie mamy tamm ...prasowaknie a w salonie urzadzilismy wspolna sypialnie, z naszym łożenm, łózeczkamim, komoda dzieci i ... sprzetem RTV ktorego nie dalo siew ruszyc i ktorego prawie nie uztwamy bo w dzien niema czasu a w nocy przeszkadza dzieciom w spniu. Ech, zycie... a na pokoj osobny dla dzieci predko sie nie zanosi. moze kiedys zrobie i wstawie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Czeeeeeeeeeeesc. Jak Cie dawno nie bylo. Dzieciakow nam tez nie pokazesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2010 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2010 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Zapomniałam dodać: GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN BLIŹNIAKÓW. Nic nie wiedziałam. Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.02.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 eeeeeeeeeech, tak mnie natchnęło żeby zajrzeć tu jeszcze, żyje kktoś tutaj???? wsiąkłqam na trochę wspominając te fajne czasy remontu, a teraz w planach następne wyzwanie - pokoój la dzieci. I to nie taki docelowy a przystosowanie dla nich tylko naszej sypialni. Niedługo skończą roczek i ja mam ambitny plan żeby do tego czasu wyprowadzić na prostą moje mieszkanie. Bo jakiś chaos się wszędzie zroobił, a szafa jak bya pierwszy raz zapakowana tak jest nadal - trzeba sobie przestrzen na nowo zorganizować, teraz już będzie lątwiej, mam nadzieję... pozdrawiam kto tu jeszcze zajrzy, na razie nie będe w stanie być na bieżąco, ale przeciez kiedyś znów wpadnę. Obiecuję pokazac zdjęcia jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Nie obiecuj, tylko dawaj Jak dzieciaczki? Ja też robię remont, Nadia już duża, pora rozdzielić duży pokój na dwa małe i w końcu zrobić sobie sypialnię Cieszę się, że zajrzałaś, pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts