szczukot 30.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 WitamSzukam ciagu "Zielona Gorka" w postach. Nic nie moge znalezc. Ale sam taki post napisalem i wiem ze wystepuje. Jak mam wpsiac wyszukiwanie aby mi to znalazlo ??Wchodze po prostu w szukaj, wpisuje "ZielonaGorka" i zaznaczam szukaj wszystkich slow. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.03.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam Szukam ciagu "Zielona Gorka" w postach. Nic nie moge znalezc. Ale sam taki post napisalem i wiem ze wystepuje. Jak mam wpsiac wyszukiwanie aby mi to znalazlo ?? Wchodze po prostu w szukaj, wpisuje "ZielonaGorka" i zaznaczam szukaj wszystkich slow. Fantom z niewiadomych powodów ostatnie użycie słowa "zielona" wyszkukiwarka 'widzi' w maju zeszłego roku słowo gorka widzi normalnie dziękuję za sygnał więcej >>> http://forum.muratordom.pl/problemy-z-forum,t102677.htm >>> http://forum.muratordom.pl/opcja-szukaj-bledy-wyszukiwarki,t121931.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 16.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam Mam podobny problem. Kiedy wpisuję do przeglądarki słowo kluczowe po którym wyszukuję sobie posty np. "surowy" to w wyniku otrzymuję odnośniki z najświeższą datą z 2007r. Wydaje mi się, że to jakiś błąd systemowy, bo zdarza się dość często przy różnych słowach kluczowych. A może coś źle robię? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazgi 24.04.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 dokładnie to samo u mnie... wpisuję "Miła chwila" i nie wyszukuje tematy które sam stworzyłem... kiedyś wyszukiwało... potem wyparowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts