DarioAS 14.01.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 niemożliwe, takie cudo na pewno nie straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Aniu oj lepsza jest samobieżna uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 jak dobrze że dzisiaj już piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 jak dobrze że dzisiaj już piątek ja też się ciesze, bo im bliżej końca tygodnia tym jakoś tak trudniej mi się z pracusiami moimi dogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no mam prawie skończone schody jak znajdę chwilę to zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no mam prawie skończone schody jak znajdę chwilę to zrobię fotki czy ja pytałam czy robi Ci Duszysko te schodeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no mam prawie skończone schody jak znajdę chwilę to zrobię fotki czy ja pytałam czy robi Ci Duszysko te schodeczki? nie, Duch nie, tylko mój wioskowy stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no mam prawie skończone schody jak znajdę chwilę to zrobię fotki czy ja pytałam czy robi Ci Duszysko te schodeczki? nie, Duch nie, tylko mój wioskowy stolarz można wpaść pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ANia, a ja się przypomne odnosnie tych zaślepek na schodach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no mam prawie skończone schody jak znajdę chwilę to zrobię fotki czy ja pytałam czy robi Ci Duszysko te schodeczki? nie, Duch nie, tylko mój wioskowy stolarz można wpaść pomacać? no ba jasne że mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dzieki Ania, chodzi mi o te brazowe zaślepki, które masz na białych królach, tam gdzie jest łączenie poręczy z królami. Jak on to robił? Mozna to gdzieś kupić gotowe? czy masz na mysli słupki te szerokie na początku schodów ? bo nie wiem co to są króle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 jesli tak to tam jeszcze nie ma zaślepek zaslepki są drewniane i czekaja aż stolarz je pomaluje na biało pod kolor słupków niestety dzisiaj zapomniał więc pewnie następnym razem mi podrzuci bo jeszcze zawias w drzwiczkach misi zmienic polożnie jutro się będe z nim widzieć to zapytam gdzie kupuje te dinksiki i czy są np różne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Dzieki Ania, chodzi mi o te brazowe zaślepki, które masz na białych królach, tam gdzie jest łączenie poręczy z królami. Jak on to robił? Mozna to gdzieś kupić gotowe? czy masz na mysli słupki te szerokie na początku schodów ? bo nie wiem co to są króle Chodzi mi o te kropki brązowe na białym uchwycie, żeby zakryć śruby. http://img42.imageshack.us/img42/5585/009td.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.01.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 czesc, jak dzieciaczki? wstaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Ania, juz nie trzeba. Zaślepki dostał mój maż dziś od naszego schodziarza, gotowe do pomalowania dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.01.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Ania, juz nie trzeba. Zaślepki dostał mój maż dziś od naszego schodziarza, gotowe do pomalowania dzieki no to super bo bez tych kapselków to takie niedokończone wygląda a ja zachwycałam się kiedyś wylanym chudziakiem i gołymi murami bez dachu a teraz ciągle chodzę i oglądam moje schody muszę coś nowego zrobić w domu to mi przejdzie a na razie nocna odsłona http://img59.imageshack.us/img59/8761/003wlm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.01.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Anja dzieci to lubią sobie dłuzej pospać w weekend niestety najmlodszy Jeremi nie bardzo jeszcze łapie kiedy jest weekend i wstaje jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.01.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 .... czeee Ania weź Ty mnie uświadom Ty masz kuchnię by IKEA, prawda? No.. i teraz czy szafkę mogę kupić bez frontu? czy mogę kupić front bez szafki? czy to jest pakiet i nie ma zmiłuj nooo i czy te dziutki w szafkach można jakoś pozaślepiać? bo jak je widze to mam drgawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.01.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 .... czeee Ania weź Ty mnie uświadom Ty masz kuchnię by IKEA, prawda? No.. i teraz czy szafkę mogę kupić bez frontu? czy mogę kupić front bez szafki? czy to jest pakiet i nie ma zmiłuj nooo i czy te dziutki w szafkach można jakoś pozaślepiać? bo jak je widze to mam drgawki możesz kupić sobie wszystko osobno Nituś ale co to są dziutki w szafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts