aniawmuratorze 11.10.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 a co do butli to wiosną i latem skorzystałam z nich chyba tylko z 6 razy resztę wody słonko grzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.10.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Hej Jasiu !!! z zaglądaniem na forum mamy podobnie odkąd zmienił się wygląd strony trochę się gubię W domu na razie nic nie robimy niestety gromadzimy fundusze na ogród i ogrodzenie W poniedziałek wreszcie przyjdzie ekipa wykopać dołek i zakopac na rurkę z gazem koniec z 30kg butlami z gazem w garażu! A ze spraw niebudowlanych założyłam Fundację !!! Pomagamy bezdomnym psom Zaraz zajrzę do Ciebie też wolałam stare forum gratuluję bardzo, tylko nie wiem czego bardziej, gazu czy Fundacji niemniej jednak bardzo Cię podziwiam, bo zdecydowałaś się na coś wielkiego i dobrego, sama mając już na głowie niejedno życzę Wam wiele powodzenia we wszelkich działaniach, tych domowych i fundacyjnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dzięki Jasiu a ja będę teraz myśleć ciepło o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Popatrzyłam na część psiaków fundacji - boskieeeeeeeeeee skąd takie bierzecie, i to berneńczyki moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.10.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Aniu, gratulacje gazu.I jestem pod wrażeniem, podjęcia wyzwania czyli założenia fundacji. Skąd pomysł? I czemu w Miliczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Na naszej stronie w zakladce O Fundacji jest opisane jak to z Fundacją było W Miliczu jest siedziba bo Prezes ma tam blisko Bernenczyki to wspaniałe psy rodzinne niestety pseudohodowcy wykorzystują modę na nie dlatego sporo zaczyna się ich pojawiać w nieciekawych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Psy są ze schronisk, od ludzi, którym się znudziły, lub po prostu z ulicy lub lasu Przechodzą zawsze przez dom tymczasowy gdzie oceniany jest ich charakter i wpajane są dobre maniery Pies zawsze przychodzi do swojego nowego domu z instrukcją jak z nim postępować nowi wlasciciele praktycznie 24h/dobę mogą nas zamęczać pytaniami Domy dla psów są skrupulatnie dobierane, by np amatorowi sportów i biegów przez pola nie trafił się leniwiec kanapowy Zajmujemy się przede wszystkim berneńczykami ale.... u mnie ostatnio była bernardynka Mamy też dom tymczasowy, ktory przebranżowił się nieco i przygotowuje do adopcji malizny czyli np jamniory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dobry wieczorek poczytałam ,zycze powodzenia i....nie znikaj już, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 postaram się bywać częściej zniknąć nigdy nie zniknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nie ma to jak ospa wietrzna w przedszkolu Mimo szczepień najmłodsza córa wysypana A z psiarskich spraw takie cudeńko mam do adopcji Billa ma 5 lat i jest BPP - berneńczykiem wspaniała sunia! http://img233.imageshack.us/img233/9988/billa20.jpg http://img263.imageshack.us/img263/1474/billa15.jpg (to z dziennika ) i zmykam spać dobrej nocki kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Jakie cudddddddddddddne futra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Oj żebym to mogła mieć psa echhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Berneńczyki są wspaniałe baaardzo delikatne i spokojne. Całe zapatrzone w człowieka. Dla mnie najfajniejsze jest to, że spuszczone ze smyczy nie dają dyla jak moja podhalanka tylko grzecznie idą i oglądają się co chwila czy właściciel idzie w tym samym kierunku i czy jest blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 i są boskie jako terapeuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 nooo ja pamiętam jak jeden taki mi się "uwalił" na nogach, bo chciał by go głaskać... lekko nie było czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 piękna psica...jakbym swojej nie miała już byłabym w Wawie po nią.. Cześć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.10.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Piękny .... gdyby nie to uczulenie ( pewnie tez juz bym się z Tobą kontaktowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Billa jest wyjątkowa i czeka na wyjątkowych ludzi Kamilla z alergią nie ma żartów, niestety Jeśli ktoś byłby zainteresowany adopcją to podaję numer telefonu do Elzy 692 438 657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.10.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 te alergie są okropne:bash: ja ostatnio pojechałam do teściów na imprezę - oni mają kota i po prostu z godziny na godzinę było mi coraz gorzej, masssakra:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Pasie, my też mamy kota, nie dusiło Cie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts