pasie 01.11.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Pasie, my też mamy kota, nie dusiło Cie? jakoś nie może dlatego, że krążyliśmy miedzy domem i dworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Być może... Moja chrześnica była u nas na weekend, drugiej nocy juz musieliśmy jej inhafalacje robić i wziewy, choc kot specjalnie od zimy nie był wpuszczany do domu..ale to i tak niewiele pomogło, bo okazało sie ze Młoda u psa w budzie siedziała i tam się nawdychała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 alergeny kocie dłużej pozostają w pomieszczeniach niż psie a dzieci ciężko czasem upilnować i ochronić bo ciągle mają jakieś 'super' pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Nieciekawie z tymi alergiami, ja na szczescie mam zerowa na kota i psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.11.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 to prawda ostatnio wystarczyło aby synek pogłaskał kotka a potem potarł oczy i nos .... ( alergie na sierść kotów i psów mamy wszyscy w domu i niestety zwierzaki nie dla nas ( nawet te pluszowe bo również mamy alergię na roztocza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Pies cudny. Mam nadzieję, że znajdzie wspaniałych opiekunów. U nas niestety też w domu alergicy - mąż i starsza córka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Pies cudny. Mam nadzieję, że znajdzie wspaniałych opiekunów. U nas niestety też w domu alergicy - mąż i starsza córka. ja też alergiczka ale na psa jakoś nie, zawsze w domu był i nic mi jakoś nie było ale już kot i małe gryzonie to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 My bezalergicy Pies będzie, bankowo...jak chałupa stanie i nada się do zamieszkania. W naszym klaustrofobicznym mieszkanku nawet chomika się nie wciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Malka jak będziesz chciała berneńczyka wynajdę Ci jakieś cudeńko Jutro jadę sprawdzić dom dla Billeczki Trzymajcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Będziemy trzymać, za nowy domek toć to forum budowlane Taką psinę powiadasz..hymmmmm kuszące Rasiowy Filiniytka i taki kudłacz...matko i córko..trzeba się z tą chatą sprężać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 śliczna sunia gdybym miała już swój domek, to bym ją chętnie wzięła, ale niestety przeprowadzka przełożona na wiosnę, więc to jeszcze nie ten czas. Gratuluję też gazu. Zazdroszczę, bo ja właśnie jadę na 30 l butlach i powiem - jest beznadziejnie. Mam jednak nadzieję, że do już niedługo uda się tą rurę wkopać i popłynie przez nią gaz. Walka z gazownią mnie dobija psychicznie, ale jakieś światełko w tunelu już widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.11.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Domek dla Billki niestety nie wypalił. Ale to nic szukamy dalej Lidszu ja jeszcze nie mam odbioru geodety więc wciąż na butlach i kominku Dobrze, że mrozów nie ma Moja fundacja specjalizuje się w berneńczykach więc zawsze jest jakaś psina do adopcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Cześć Ania. Znalazłaś domek dla Billki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.12.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Tak znalazlam Mam za to kolejne cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.12.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) O takie http://img704.imageshack.us/img704/9210/bonzo1.jpg Bonzo ma jeden feler - nie widzi po za tym to wspaniały pies - spokojny, pogodny i bardzo grzeczny Dorzucę jeszcze fotki http://img818.imageshack.us/img818/7250/bonzo2.jpg http://img683.imageshack.us/img683/2448/bonzo4.jpg Edytowane 12 Grudnia 2010 przez aniawmuratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 cudne te psy Aniu, cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.12.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 To prawda cudne są! i ciągle się zastanawiam dlaczego bezdomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Aniu, cudne te psy masz już normalny gaz ? ja nadal na butlach jadę, bo gazownia wymyśliła sobie jakąś umowę cywilnoprawną, a którą czekam już prawie 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.12.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Gaz mam od 1,5 tygodnia !!!! Szkoda, że mieszkasz dalej dałabym Ci butlę do wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Aniu gratulacje... i co za ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts