Cinek23 05.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ja mam taką z Ferro, jest tania i ładna. Zapytaj w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 05.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Np na allegro masz tego sporohttp://www.allegro.pl/item795745554_kludi_bozz_deszczownica_super_zestaw_podtynkowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katyus 05.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dziękuję za odpowiedzi, napaliłam się na baterie hansgrohe - słyszałam, ze są najlepsze, a skoro mam to zatynkować i oglazurować, to chciałabym mieć pewność, że przez kilka lat nic w środku nie rymsnie no i właśnie hansgrohe ma takie fajne "wannowe" z przełącznikiem... co do deante to widziałam serię cubic, świetnie wygląda, ale słyszałam, że te baterie nie są najlepszej jakości - zresztą potwierdziła to lektura kilku wątków na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 19.06.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 a może mogę zastosować wannową pod prysznicem? Jeżeli będzie to bateria ścienna, a nie wannowa montowana na brzegu wanny, to możesz bez problemu ją zastosować i nie przejmować się nazewnictwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsungm 22.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam, jakie baterie podtynkowe polecacie?Może macie już wypróbowane firmy, proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 23.01.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ja jeszcze nie korzystam, ale mam zamontowane różne. hydraulik najlepiej wyraził się o bateriach vado, o tresie już mniej pochlebnie... o la torre nic nie wie, ale fajnie zapakowane... jeszcze pochwalił baterię roca seria touch, za dopracowanie szczegółów montazowych(?) natomiast naciełam się na jakąś firmę podrabiającą chyba baterie i kupiłam przez allegro rhode, niestety nic dobrego nie mogę o niej powiedzieć poza tym że odebrali ode mnie towar... także baterie z gwarancją tak! baterie nieistniejących firm-nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
62542 23.01.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 a ja korzystam z baterii podtynkowych omnires, kupione w CMB w Czestochowie, seria darling z dwu funkcyjna deszczownica scienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 31.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 i jak się sprawuje omnires? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruxy 03.03.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 natomiast naciełam się na jakąś firmę podrabiającą chyba baterie i kupiłam przez allegro rhode, niestety nic dobrego nie mogę o niej powiedzieć poza tym że odebrali ode mnie towar... także baterie z gwarancją tak! baterie nieistniejących firm-nie! Jaki był problem z tą baterią ? Co dokładnie kupiłaś, samą baterię czy też zestaw nadtynkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 04.03.2011 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 kupiłam komplet, ale część podtynk wydała się jakby skorodowana, albo jakaś pozaciekana? tak jakby zaszły na niej jakieś procesy chemiczne nie służące jej, natomiast część natynkowa wyglądała inaczej niż na zdjęciu w aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 04.03.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 My mamy kludi zenta podtynkową wannową z odpływem Rotexa, jesteśmy bardzo zadowoleni. Baterie do całego domu kupowaliśmy przez internet ze sklepu lazienkaplus, jakość super, czyszczą się dobrze. Mogę polecić ze spokojem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 30.03.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ja polecam podtynki firmy Cifial, seria Techno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 chcę mieć baterie podtynkowe, ale irytuje mnie sposób ich sprzedaży. Kiedy już znajdę baterię okazuje się, że trzeba do niej kupić element podtynkowy, który jest droższy od samej baterii. Nie można od razu podawać ceny pełnego kompletu montażowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 03.01.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 też mnie to wkurzało, nie wiedziałam jak skompletować zestaw. W końcu poprosiłam jakiegoś sprzedawcę na allegro, pomógł mi dobrać i zamówiłam hansgrohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidos_rys 06.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 wiem że podtynkowe również robi Oras. To firma, która jest liderem rozwiazań proekologicznych, mają mnóstwo innowacyjnych rozwiązań nastawionych na oszczędzanie wody i energii: termostaty, Eko-przycisk, fotokomórki, ecoled (Oras Eterna) do tego super wzornictwo, są projektowane przez znanych projektantów np.: z domy projektowego Alessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 26.05.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Może ktoś mi pomóc? Chciałabym zamontować baterie podtynkowe hansgrohe. Wiem że muszę kupić iboxa, ale potrzebowałabym baterii trzy pozycyjnej (czy jakoś tak) - abym mogła sterować - deszczownicą, prysznicem i napełnieniem wanny. Czy ktoś wie jaka seria z hansgrohe ma baterie trzy pozycyjne? Czy wystarczy jeden ibox, czy powinnam zamontować dwa i jak to połączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 My rowniez posiadamy baterie Hansgrohe-seria Metris S-jestesmy mega zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.05.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 My rowniez posiadamy baterie Hansgrohe-seria Metris S-jestesmy mega zadowoleni. To dzięki Twojemu domkowi trafiłam na ich stronę Teraz ogólnie wiem co mam kupić, tylko nie wiem czy na jednym ibox -ie da radę zrobić 3 wyjścia (wanna, prysznic, deszczownica) i czy hansgrohe posiadają baterie trzypozycyjne. Czy jednak potrzebuję 2 ibox -ów: 1- do wanny i prysznica 2- do deszczownicy (wcale nie musi być z jakimiś bajerami) Dlatego tak się wszędzie rozpytuję, bo JUŻ muszę zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.05.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 To dzięki Twojemu domkowi trafiłam na ich stronę Teraz ogólnie wiem co mam kupić, tylko nie wiem czy na jednym ibox -ie da radę zrobić 3 wyjścia (wanna, prysznic, deszczownica) i czy hansgrohe posiadają baterie trzypozycyjne. Czy jednak potrzebuję 2 ibox -ów: 1- do wanny i prysznica 2- do deszczownicy (wcale nie musi być z jakimiś bajerami) Dlatego tak się wszędzie rozpytuję, bo JUŻ muszę zamawiać. Chanel-dziekuje raz jeszcze!!!O ile pamietam to iboxy mialy cztery wyjscia i jesli nie chcialas ich wszystkich uzywac to czesc sie poprostu zakrecalo(zatykalo),ale nie chce namieszac. Ja swoje kupilam w bardzo dobrej cenie na http://www.termicotychy.pl ,byli bardzo pomocni w wielu kwestiach.Radze poprostu do nich zadzwonic a oni rozwieja Twoje watpliwosci i wszystko wyjasnia-bardzo milo wspominam wspolprace-slowni i rzetelni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 27.05.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dobre sklepy internetowe pomagają dopasować elementy w systemie podtynkowym. Wybrałam markę Kludi, zamówiłam poszczególne części, zapłaciłam i..... okazało się, że nie do końca wszystko by do siebie pasowało. Pani ze sklepu zadzwoniła do mnie, poinformowała, że nie wszystkie zamówione przeze mnie części do siebie pasują i zaproponowała inne. Nie wiem czy mogę tu zareklamować, ale kupowałam w sklepie łazienkaplus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts