Kaśka73 09.10.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Gajeczko, ale Wasza budowa bez tego pomocnika na zdjęciu (lat2) nie mylić z mężem tak szybko by nie szła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 09.10.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No ba!!.. 2 latek na budowie jest NIE-ZBĘ-DNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.10.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witaj agagajJak widzę idzie w końcu do przodu budowa!!! Super. Trzymajcie tak dalej!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 15.10.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzięki wielkie. Staramy się jak możemy, aby coś się działo Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 U nas na budowie ostatnio wszystko na pełnych obrotach ale niedługo zima i jak juz ocieplą to zamykamy i czekamy na wisnę. Jedyne co to przyłącze kanalizacyjne i wodne będziemy robić ale to już nie to samo co budowa domku. Jednak ja widzę w tym wszystkim pozytywną stronę...można tak na dobre postanowić co i gdzie i jak i jakie wewnątrz Czyli w zimę będziemy jeździli po sklepach wnętrzarskich, stolarzach itp. i myśleli co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 16.10.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Bardzo podobnie u nas... Z tą różnicą, że teraz sporo zwolnione obroty (i całe szczęście ufff...), które lada moment mogą nabrać zawrotnego tempa, na co oczywiście liczę Zimą będziemy wykańczać wewnątrz, natomiast wiosną zrobimy przyłącza wod - kan i się wprowadzamy. Taki jest nasz misterny plan... I tego się będziemy trzymać! Czego oczywiście i Tobie życzę Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.10.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ten plan to jakby skopiowany ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 18.10.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Zostałam zdemaskowana Więc uważaj, bo cały czas Cię bacznie obserwuję Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 18.10.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Niedługo wybudujesz tak jak ja dom drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Zimą będziemy wykańczać wewnątrz, natomiast wiosną zrobimy przyłącza wod - kan i się wprowadzamy. Taki jest nasz misterny plan... I tego się będziemy trzymać! o nie, wypraszam sobie, to prawie nasz plan Tyle że nie "misterny", tylko "chytry" i na święta chcielibyśmy zamieszkać w domciu Czego i Wam życzę! ps. Dzisiaj podobała mi się reakcja naszej sąsiadki jak stwierdziła, że nasz domek jest śliczny jak "cukiereczek" To chyba przez czekoladowe wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 18.10.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Niedługo wybudujesz tak jak ja dom drewniany No chyba zdurniałeś!!! Jeszcze mi go robale wpierniczą żywcem, albo inny jakiś pożar spali czy cóś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 18.10.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 o nie, wypraszam sobie, to prawie nasz plan Tyle że nie "misterny", tylko "chytry" i na święta chcielibyśmy zamieszkać w domciu Czego i Wam życzę! ps. Dzisiaj podobała mi się reakcja naszej sąsiadki jak stwierdziła, że nasz domek jest śliczny jak "cukiereczek" To chyba przez czekoladowe wykończenia Też chcieliśmy święta spędzić w nowym domku, ale jakoś już przywykliśmy do myśli, że wodę i prąd te cholerne wodociągi i prądownie rzucą dopiero wiosną... A ze zwykłego skąpstwa nie chcemy inwestować w media tymczasowe, bo 5-6 tysiaków piechota u nas nie chodzi Ale za Was oczywiście trzymam mocno kciuka!!! A sąsiadka rację miała, potwierdzam. Wasz domek naprawdę słodki Może nie przez brązy, ale cudne proporcje i prostotę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.10.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 witam.... no fakt - wpierdzieliłam się w dziennik aż miło, ale śladów nie porzucę niech zostaną na wieczna rzeczy pamiątkę.... Przyszłam z rewizytą i podzięka za gratulacje. Fakt z depesiami nie jest najłatwiej, ale jak widać da się dożyć końca. Za to dziś tak sobie wszędzie chodzę już na luzie zupełnym i patrzę to tu to tam - co u kogo w trawie piszczy. A u Ciebie widzę, że dużo piszczy. A to cieszy.... A i mam prośbę - zapytaj swoją Wróżkę Zębuszkę czy jak jej oddam wszystkie moje zęby to czy spłaci mój kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 WItam Wstyd tak po cichaczu chodzić po Twoim domku i dzienniczku i jak złodziej wszystko po cichu śledzić i oglądać to się kajam i ujawniam Super, że masz zdjecie z pierwszym wypadającym ząbkiem Muszę pamietać, żeby swojej też takie zrobić pozdrawiam wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 23.10.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A i mam prośbę - zapytaj swoją Wróżkę Zębuszkę czy jak jej oddam wszystkie moje zęby to czy spłaci mój kredyt? Bardzo mi miło z okazji rewizyty Tak między nami mówiąc - pytałam Wróżkę Zębuszkę, czy nie zechciałaby za zębiska całej rodzinki spłacać naszego przyszłego kredytu, ale... udawała, że jej nie ma, no nie istnieje! (Pinda jedna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 23.10.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 WItam Wstyd tak po cichaczu chodzić po Twoim domku i dzienniczku i jak Regulamin forum: czy na pewno masz dowody, by kogoś tak nazwać? wszystko po cichu śledzić i oglądać to się kajam i ujawniam Super, że masz zdjecie z pierwszym wypadającym ząbkiem Muszę pamietać, żeby swojej też takie zrobić pozdrawiam wiolasz Dobra, to ja kajam się razem z Tobą, bo też śledzę to i owo w Twoim dzienniku A z pierwszym zębem córci to wyszłam na jakiś mega autorytet. Oglądając dzień wcześniej mleczaka, tak mi się chlapnęło: "Eee... On się tak bardzo rusza, że na pewno jutro wypadnie...". Do dziś widzę wpatrzone we mnie ufne oczęta pierworodnej... I następnego dnia robiłam fotki jedynego w swoim rodzaju pączka Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.10.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A i mam prośbę - zapytaj swoją Wróżkę Zębuszkę czy jak jej oddam wszystkie moje zęby to czy spłaci mój kredyt? Bardzo mi miło z okazji rewizyty Tak między nami mówiąc - pytałam Wróżkę Zębuszkę, czy nie zechciałaby za zębiska całej rodzinki spłacać naszego przyszłego kredytu, ale... udawała, że jej nie ma, no nie istnieje! (Pinda jedna ) za zęby całej familii nie chciała???? no to faktycznie pinda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 agagaj, to teraz jesteśmy kwitka muszę zapamietać o tym zębie, bo chciał nie chciał-ważne wydarzenie a ta wróżka pindzia, bo chodzi o dorosłych a ona przeca dziecięca Znajdzcie kogoś od czarowania dorosłych....może doradców kredytowych oni ładnie czarują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 SERDECZNIE WAM GRATULUJE okna te jaśniejsze ładniejsze, a dachówka co do koloru to się nie wyowiem, ale też chcę dac karpiówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 04.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a ciekawe czy Kruszon i tutaj przyleci ,... hi hi hi, ale fajnie tak z tym pogadaniem, i teraz ja ci sie wpisze.... wiec jakbys stawiala na sosne i lubisz pogodne kolory to popros jakas lokalna firme, (albo Stolhaus ) aby przeslali ci proby- meilem to meilem, ale zawsze coś, ja pamietam ze bylam zachwycona ich meilowym kolorem HONIG, ale na zywo nie ogladalam, pozatym w tej sosnie maja naprawde ze 4cieple jasnawe kolory, meranti tez maja ale wydawalo mi sie ciemne... byla kiedys u nas na formu na chwilke dziewczyna ktora miala z tej firmy okna, w kolorze wiśni- wyszło cudnie na domku balowym, ale ja wisnie nie bralam pod uwage bo troche chcialam jasniejsze,... Iwona chyba, ale ona nie ma dziennika i miala chyba tylko ze 2wpisy, to gdzies zima 2008r bylo,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts