Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Gajdeczkowego domu z bali

agagaj

Recommended Posts

• Odpowiedzi 585
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
U nas na budowie ostatnio wszystko na pełnych obrotach ale niedługo zima i jak juz ocieplą to zamykamy i czekamy na wisnę. Jedyne co to przyłącze kanalizacyjne i wodne będziemy robić ale to już nie to samo co budowa domku. Jednak ja widzę w tym wszystkim pozytywną stronę...można tak na dobre postanowić co i gdzie i jak i jakie wewnątrz :D Czyli w zimę będziemy jeździli po sklepach wnętrzarskich, stolarzach itp. i myśleli co dalej.

Bardzo podobnie u nas... Z tą różnicą, że teraz sporo zwolnione obroty (i całe szczęście ufff...), które lada moment mogą nabrać zawrotnego tempa, na co oczywiście liczę :wink:

Zimą będziemy wykańczać wewnątrz, natomiast wiosną zrobimy przyłącza wod - kan i się wprowadzamy. Taki jest nasz misterny plan... I tego się będziemy trzymać!

Czego oczywiście i Tobie życzę :D

Pozdrawiam cieplutko

Zimą będziemy wykańczać wewnątrz, natomiast wiosną zrobimy przyłącza wod - kan i się wprowadzamy. Taki jest nasz misterny plan... I tego się będziemy trzymać!

o nie, wypraszam sobie, to prawie nasz plan ;) Tyle że nie "misterny", tylko "chytry" i na święta chcielibyśmy zamieszkać w domciu :) Czego i Wam życzę!

ps. Dzisiaj podobała mi się reakcja naszej sąsiadki jak stwierdziła, że nasz domek jest śliczny jak "cukiereczek" :) To chyba przez czekoladowe wykończenia ;)

o nie, wypraszam sobie, to prawie nasz plan ;) Tyle że nie "misterny", tylko "chytry" i na święta chcielibyśmy zamieszkać w domciu :) Czego i Wam życzę!

ps. Dzisiaj podobała mi się reakcja naszej sąsiadki jak stwierdziła, że nasz domek jest śliczny jak "cukiereczek" :) To chyba przez czekoladowe wykończenia ;)

Też chcieliśmy święta spędzić w nowym domku, ale jakoś już przywykliśmy do myśli, że wodę i prąd te cholerne wodociągi i prądownie rzucą dopiero wiosną... A ze zwykłego skąpstwa nie chcemy inwestować w media tymczasowe, bo 5-6 tysiaków piechota u nas nie chodzi :wink:

Ale za Was oczywiście trzymam mocno kciuka!!!

A sąsiadka rację miała, potwierdzam. Wasz domek naprawdę słodki :D Może nie przez brązy, ale cudne proporcje i prostotę.

Pozdrawiam

witam....

no fakt - wpierdzieliłam się w dziennik aż miło, ale śladów nie porzucę niech zostaną na wieczna rzeczy pamiątkę....

Przyszłam z rewizytą i podzięka za gratulacje. Fakt z depesiami nie jest najłatwiej, ale jak widać da się dożyć końca. Za to dziś tak sobie wszędzie chodzę już na luzie zupełnym i patrzę to tu to tam - co u kogo w trawie piszczy.

A u Ciebie widzę, że dużo piszczy. A to cieszy....

A i mam prośbę - zapytaj swoją Wróżkę Zębuszkę czy jak jej oddam wszystkie moje zęby :o to czy spłaci mój kredyt? :lol: :lol: :lol: :lol:

WItam

Wstyd tak po cichaczu chodzić po Twoim domku i dzienniczku i jak złodziej wszystko po cichu śledzić i oglądać to się kajam i ujawniam :lol:

Super, że masz zdjecie z pierwszym wypadającym ząbkiem :lol:

Muszę pamietać, żeby swojej też takie zrobić :lol:

pozdrawiam wiolasz

A i mam prośbę - zapytaj swoją Wróżkę Zębuszkę czy jak jej oddam wszystkie moje zęby :o to czy spłaci mój kredyt? :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Bardzo mi miło z okazji rewizyty :p

Tak między nami mówiąc - pytałam Wróżkę Zębuszkę, czy nie zechciałaby za zębiska całej rodzinki spłacać naszego przyszłego kredytu, ale... udawała, że jej nie ma, no nie istnieje! (Pinda jedna :lol: ) :lol: :lol: :lol:

WItam

Wstyd tak po cichaczu chodzić po Twoim domku i dzienniczku i jak Regulamin forum: czy na pewno masz dowody, by kogoś tak nazwać? wszystko po cichu śledzić i oglądać to się kajam i ujawniam :lol:

Super, że masz zdjecie z pierwszym wypadającym ząbkiem :lol:

Muszę pamietać, żeby swojej też takie zrobić :lol:

pozdrawiam wiolasz

Dobra, to ja kajam się razem z Tobą, bo też śledzę to i owo w Twoim dzienniku :lol:

A z pierwszym zębem córci to wyszłam na jakiś mega autorytet.

Oglądając dzień wcześniej mleczaka, tak mi się chlapnęło: "Eee... On się tak bardzo rusza, że na pewno jutro wypadnie...". Do dziś widzę wpatrzone we mnie ufne oczęta pierworodnej...

I następnego dnia robiłam fotki jedynego w swoim rodzaju pączka :o

Pozdrawiam cieplutko

:lol: :lol: :lol:

Bardzo mi miło z okazji rewizyty :p

Tak między nami mówiąc - pytałam Wróżkę Zębuszkę, czy nie zechciałaby za zębiska całej rodzinki spłacać naszego przyszłego kredytu, ale... udawała, że jej nie ma, no nie istnieje! (Pinda jedna :lol: ) :lol: :lol: :lol:

za zęby całej familii nie chciała???? :o :o :o :o :o

no to faktycznie pinda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agagaj, to teraz jesteśmy kwitka :lol:

muszę zapamietać o tym zębie, bo chciał nie chciał-ważne wydarzenie :lol:

a ta wróżka pindzia, bo chodzi o dorosłych a ona przeca dziecięca :lol:

Znajdzcie kogoś od czarowania dorosłych....może doradców kredytowych :wink: oni ładnie czarują

• 2 weeks później...

a ciekawe czy Kruszon i tutaj przyleci ;),...

hi hi hi,

ale fajnie tak z tym pogadaniem, i teraz ja ci sie wpisze....

wiec jakbys stawiala na sosne i lubisz pogodne kolory to popros jakas lokalna firme, (albo Stolhaus ) aby przeslali ci proby- meilem to meilem, ale zawsze coś,

ja pamietam ze bylam zachwycona ich meilowym kolorem HONIG, ale na zywo nie ogladalam, pozatym w tej sosnie maja naprawde ze 4cieple jasnawe kolory, meranti tez maja ale wydawalo mi sie ciemne...

byla kiedys u nas na formu na chwilke dziewczyna ktora miala z tej firmy okna, w kolorze wiśni- wyszło cudnie na domku balowym,

ale ja wisnie nie bralam pod uwage bo troche chcialam jasniejsze,...

Iwona chyba, ale ona nie ma dziennika i miala chyba tylko ze 2wpisy, to gdzies zima 2008r bylo,....