Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Gajdeczkowego domu z bali

agagaj

Recommended Posts

Z tym kolorowaniem domu ja bym poczekał. Jasne, że chcesz jak najwięcej zaplanować teraz i jak najwięcej od razu... Ale poczekaj aż stanie cały dom, przykryty dach, wstawione okna itd. Jak zobaczysz całość może Ci się zmienić koncepcja.

Mam tak samo, że po głównej części budowy nie wiem co ze sobą zrobić... Wstrzymuje mnie czekanie na kominek i DGP, ale i tak szukam sobie pretekstu żeby jechać na wieś i coś porobić :lol:

A dzieciakom może pajdy z miodem ? Niech mają urozmaicenie :D:D:D:D

• Odpowiedzi 585
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a co tutaj taki spokój i nic nie słychać, ogladać nie ma co nowego????

Aga- nie wiem, nie wiem czy ten ciemny brąz bedzie nie za ciemny????

ale co byś nie wybrała to potem i tak znajdzie się coś innego co byś zastosowała,....

z tych kolorow na bale to dobrze kruszon mówi, poczekaj aż bedzie dach i okna i wtedy sobie dobierzesz-, ale ten jasny chyba lepszy - właśnie dlatego że jaśniejszy, ale z jakiej firmy te impregnaty?

Też mi się wydaje za ciemny :roll:

Pomalujemy jaśniejszym nadbitkę i się zobaczy jak wygląda na większej powierzchni...

malujemy Tikurillą Valti Color

Już się miałam brać za wklejanie fotek, ale zaraz muszę dziecko odbić ze szkoły i nie opłaca się nawet siadać...

Weź ekipę zoastaw na pół dnia na budowie, to ci szpilki powkładają i więźbę zaczynają targać na góre :x :lol:

A fotek tego już nie da się zrobić...

Witajcie,

a ja życzę WAM samych radosnych chwil z przebywania z sobą!!! cieszcie się byciem nawzajem, nie trzeba nigdzie gonić, praca czeka, domek też gdzies sobie czeka, to jest chwila na oddech od pracy, problemów, trosk ......,

Agaj- a już zamówiłaś???

mówiłam, a raczej sugerowałam, ale sama wiem jak to jest jak się kogoś posłucha- i też nie zawsze słucham, .....

raz posłuchaliśmy znajomego- wyszło NIEto co wyobrażaliśmy sobie,

potem tego samego znajomego NIEposłuchaliśmy się- i kurcze wyszło na to że tym razem powinniśmy się byli posłuchać i byłoby b.dobrze....

od tej pory mam jeszcze większe rozterki przy podejmowaniu decyzji niż wcześniej.......,

my przeczekujemy zime, zimujemy pare tyg. w bloku i z pierwszymi promieniami wiosny bedzie wywózka ...