kruszon11 11.12.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Z tym kolorowaniem domu ja bym poczekał. Jasne, że chcesz jak najwięcej zaplanować teraz i jak najwięcej od razu... Ale poczekaj aż stanie cały dom, przykryty dach, wstawione okna itd. Jak zobaczysz całość może Ci się zmienić koncepcja. Mam tak samo, że po głównej części budowy nie wiem co ze sobą zrobić... Wstrzymuje mnie czekanie na kominek i DGP, ale i tak szukam sobie pretekstu żeby jechać na wieś i coś porobić A dzieciakom może pajdy z miodem ? Niech mają urozmaicenie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 podobno powiedzenie, że wykończeniówka wykańcza z palca wyssane nie jest) racja, wielka racja dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 16.12.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a co tutaj taki spokój i nic nie słychać, ogladać nie ma co nowego???? Aga- nie wiem, nie wiem czy ten ciemny brąz bedzie nie za ciemny???? ale co byś nie wybrała to potem i tak znajdzie się coś innego co byś zastosowała,.... z tych kolorow na bale to dobrze kruszon mówi, poczekaj aż bedzie dach i okna i wtedy sobie dobierzesz-, ale ten jasny chyba lepszy - właśnie dlatego że jaśniejszy, ale z jakiej firmy te impregnaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 16.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Nie ma się co dziewczynie dziwić, składają patyki ... Kto ma wtedy głowę do wklejania zdjęć.... A Waćpanna przeczekuje "zimę" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 16.12.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Też mi się wydaje za ciemny Pomalujemy jaśniejszym nadbitkę i się zobaczy jak wygląda na większej powierzchni... malujemy Tikurillą Valti Color Już się miałam brać za wklejanie fotek, ale zaraz muszę dziecko odbić ze szkoły i nie opłaca się nawet siadać... Weź ekipę zoastaw na pół dnia na budowie, to ci szpilki powkładają i więźbę zaczynają targać na góre A fotek tego już nie da się zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 16.12.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A mówiłaś Annnja brać taki kolor okien jak u Ciebie - nie posłuchałam i teraz szczerze żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.12.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jejku jak domek ślicznie rośnie!!!! nie wiedziałam, że tak szybko buduje się domy z bali SUPER!!!! BĘDZIE ŚLICZNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 16.12.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja też nie wiedziałam Ale jakbym powiedziała, że się nie cieszę, to bym bezczelnie kłamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 16.12.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 agagaj super szybko idzie Wam budowa i świetnie wygląda - oby tak dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Domek rośnie naprawde jak na drożdżach!!!Tylko patrzeć jak zamieszkacie;))Ja planuje budowe w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.12.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dużo MIŁOŚCI na każdy dzień...życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/oqdt1221536853m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 21.12.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dzieki Wam wszystkim za ciepłe słowa Życzę Wszystkim, aby nadchodzące Święta okazały się najbardziej udanymi w całym Waszym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku dobremu. http://img73.imageshack.us/img73/6585/choineczka2ay0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 21.12.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 PIĘKNYCH ŚWIĄT I DOBREGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 22.12.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi,niech Wam jak najlepiej w życiu się powodzi,zaś w Nowym Roku o każdej godzinie,niechaj nic co dobre Was w życiu nie minie! http://kartki.duno.pl/kartki/48/92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Jak obyczaj każe stary, według ojców naszych wiary, chcemy złożyć Wam życzenia, z dniem Bożego Narodzenia. Niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku, da Wam szczęście i pomyślność, w nadchodzącym Nowy Roku. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.12.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku życzy stukpuk http://images34.fotosik.pl/423/e36ee2ab04a4f763.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 22.12.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witajcie,a ja życzę WAM samych radosnych chwil z przebywania z sobą!!! cieszcie się byciem nawzajem, nie trzeba nigdzie gonić, praca czeka, domek też gdzies sobie czeka, to jest chwila na oddech od pracy, problemów, trosk ......, Agaj- a już zamówiłaś??? mówiłam, a raczej sugerowałam, ale sama wiem jak to jest jak się kogoś posłucha- i też nie zawsze słucham, .....raz posłuchaliśmy znajomego- wyszło NIEto co wyobrażaliśmy sobie,potem tego samego znajomego NIEposłuchaliśmy się- i kurcze wyszło na to że tym razem powinniśmy się byli posłuchać i byłoby b.dobrze....od tej pory mam jeszcze większe rozterki przy podejmowaniu decyzji niż wcześniej......., my przeczekujemy zime, zimujemy pare tyg. w bloku i z pierwszymi promieniami wiosny bedzie wywózka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.12.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts