renjul 05.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Mnie nigdy nic aż do dziś - zginął mi ostrokrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 05.04.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 a mnie nowa łopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 06.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Lampy do poświetlania ogrodu, rozdzielnia, sterowniki/timery, wszystkie solary, alarm stykowy z furtki, lilak szczepiony, tawułka, byliny z przedogródka i permanentnie są łamane/ odrywane gałązki roślin kwitnących przy sztachetach. Górale to , więc ogromnie Ci współczuję Reniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 06.04.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Lampy do poświetlania ogrodu, rozdzielnia, sterowniki/timery, wszystkie solary, alarm stykowy z furtki, lilak szczepiony, tawułka, byliny z przedogródka i permanentnie są łamane/ odrywane gałązki roślin kwitnących przy sztachetach. Górale to , więc ogromnie Ci współczuję Reniu. O jejku Ty to dopiero skrzywdzona jesteś Haniu Ja byłam bardzo zdziwiona, bo gdy nie mielismy jeszcze garażu często zostawialismy taczki, łopaty, grabie, sekatory i nic nigdy. Poza tym boję sie, że jak ktoś raz się odwazył, to będzie zaglądał teraz Ostrokrzew się wyróżniał na tle sniegu - pieknie przezimował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 06.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 10 modrzewi (świeżo posadzonych), 2 gruszki 3 lata po posadzeniu bluszcz, silnik od piły tarczowej (z garażu), ze 3 razy wiadro ze studni a ostatnio zupełnie kuriozalne 6 metrowego żelbetowego słupa ważącego dobre 400 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 06.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Chyba bede niekonwencjonalny. Telefon komorkowy ze stolika w ogrodzie jesienia zeszlego roku... Zwineli mi tez kiedys kilka azalii, ale ogolnie wieksze szkody narobili kierowcy ktorzy nie potrafia wcelowac w droge tylko musza sobie zadac na krzewy i rabaty kwiatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 06.04.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mówcie co chcecie, ja jestem za muzułmańskim obcinaniem dłoni złodziejom!Nie po to ściubię gotówkę, kupuję kosztem innychwyrzeczeń, by potem złodziej zamieniał to na wódę lub inny trunek.Najciekawsze było to, że cała instalacja była pod napięciem 22OV, a kable zostały wycięte tuż przy ziemi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.04.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mnie nic, stróża puszczam o 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 07.04.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Mówcie co chcecie, ja jestem za muzułmańskim obcinaniem dłoni złodziejom! Nie po to ściubię gotówkę, kupuję kosztem innychwyrzeczeń, by potem złodziej zamieniał to na wódę lub inny trunek. Najciekawsze było to, że cała instalacja była pod napięciem 22OV, a kable zostały wycięte tuż przy ziemi ! To u ciebie już "profesjonalni" zlodzieje Strasznie to jest przykre. Człowiek się stara, dba, a ktoś przyjdzie i zniszczy. Słup żelbetowy toż to szok Znajomy ukradli niedawno drewno na pół płazówki. W paskudna pogodę zapukał do niego człowiek, czy nie pomógłby mu ładować drewana, bo właśnie obok jego domu łańcuch mu pękł i sie wysypało. Znajomy, że niestety ale chory jest i nie ma siły. Tłukli się mu do wieczora, a kiedy rano wstał nie było ani rozsypanego drewna, ani jego własnego. Ot, tupet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Różaneczniki 10-letnie. Wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 08.04.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kilka thuj ConikaKilka świerków, kołpaki od wylewu szamba, nei mówiąc o sporej ilosci łopat, grabi itd. Właściwie 90% iglaków wychodzi 3-4 dni po posadzeniu, najwidocznie ziemia im nie pasuje i idą sobie w sina dal.Liściaste jakoś ostają sie wszystkie.Teraz gdy dom się pojawił, gości póki co węszą, o czym świadczą pozrywane folie w oknach i brak taczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 08.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A nam nic nie ukradli, bo pewnie mamy byle co Nawet ten sam sekator mam już kilka lat Można Wam tylko pozazdrościć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.04.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 U mnie po dzisiejszej nocy przybyło....6 butelek po Lechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 08.04.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A to z was szczęściarze! Mnie po zimieprzy był gustowny żółty grzebień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.04.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Kilka thuj Conika Albo miałaś Thuje albo świerka "Conica" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 09.04.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Kilka thuj Conika Albo miałaś Thuje albo świerka "Conica" Pewnie złodziej nie wiedział co kradnie, może ciemno było . .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 09.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 heheh, macie racje, w tym zacietrzewieniu pomerdało mi sie Mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inseem 14.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ja sie wlasnei zastanawiam czy jakos zabezpieczac czy nie taki duzy stol z lawami wykonany z nieoheblowanych bali sosnowych zbitych tak bez rewelacji i zabezpieczonych drewnochronem licze ze nikt na sosne sie nie pokus tym bardziej ze duze ciezkie specjalnie wykonane troche na "odwal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 14.04.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Koledze ukradli już 2 drewniane komplety wypoczynkowe z ogrodu ( psy są w kojcu ). Gdy zobaczył moje - zachichotał, ze daje im maxymalnie tydzień. Nie czekałam - kupiłam krowi łańcuch i poprzeplatałam go między stołem i fotelami, a na połączeniu dałam kłódkę. I stoją od strony ulicy już drugi sezon, bo widać nieporęcznie taszczyć złodziejowi kilka rzecz na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.04.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Kilka thuj Conika Albo miałaś Thuje albo świerka "Conica" Pewnie złodziej nie wiedział co kradnie, może ciemno było . .. i psy szczekały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts