Elfir 10.04.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 http://img694.imageshack.us/img694/291/1e7f1b4cf4bc76f2a8d9098.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Elfir-obłęd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 14.04.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 http://img694.imageshack.us/img694/291/1e7f1b4cf4bc76f2a8d9098.jpg rewelacja i to muśnięcie żółtym w salonie ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.04.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Przepięknie!!! Szarość z kropla żółtego....mniammm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 zwróćcie uwagę na roletę na małym oknie. Jest dokładnie w kolorze ściany. Okno po zasłonięciu wtapia się w tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 14.04.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 zwróćcie uwagę na roletę na małym oknie. Jest dokładnie w kolorze ściany. Okno po zasłonięciu wtapia się w tło. Fakt , zrobione tak ,że nawet nie zauważyłam okna przy obrazie a zasłony zniknęły - patent super (nigdy o tym nie myślałam -zasłony w kolorze ścian ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LILA_ 14.04.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam, proszę o pomoc. Jaki to kolor (szarej) farby na ścianach ? z mieszalnika ? [ATTACH=CONFIG]247048[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]247049[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]247050[/ATTACH] Nie wiem, czy pytanie jeszcze aktualne, ale.... W poprzednim mieszkaniu miałam tę szarość w pokoju. Kupiłam farbę z mieszalnika Tikkurilla: baza: A, Optiva Super Matt kolor: NCS S 1000-N formuła: BW 0,9 VM 0,7 YX 0,9 jaśniutki naturalny szary, bez żadnych odcieni niebieskiego, fioletu, czy beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 14.04.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Farby i dobór to dla mnie masakra! Nie wiem jak Wy, ale z racji naszych sklepów wciąż coś malujemy i zmieniamy i .... nie trafiamy . Próbniki są maciupeńkie , jak wrzucimy coś na ścianę to wygląda nieco ...delikatnie określenie , nieco inaczej niż próbnik. Dla mnie to najtrudniejszy temat Dlatego kupujemy małe opakowania i robimy próby , próby próby ... może macie jakieś sugestie ? Teraz czekam na nowe ściany w błękitach , turkusach i morskich kolorach, zieleniach - i już wiem, że będzie wesoło bo dobieramy kolory do kanap i nowych lamp .Będzie zabawa . Ryzykujemy Dulux tym razem ( był BENJAMIN MOORE, PARA czas na zmiany ) te ściany zmienią kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2014 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 szara łazienka:http://housetohome.media.ipcdigital.co.uk/96/00001301f/f5e1_orh550w550/Classic-white-bathroom-with-mirrored-tiles-Homes--Gardens-Housetohome.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 14.04.2014 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 śliczna, dekory ścian , BRAWO ! ...ale kto będzie czyścił lustra po kąpieli ... niech będzie szara własna (raz jeszcze) wracamy do tematu SZAROŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Genialne ja nawet nie zauważyłam ze tam okno jest.:oPomysl rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamjakta 24.04.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 http://jakdwiekroplewody.pl/ascetycznie/ teraz w modzie są takie surowe, jakby betonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No i Ameryka odkryta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 27.04.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 a co myślicie o takiej podłodze?http://keramecom.com/wp-content/uploads/2012/11/rinascimento_3.jpg http://www.kvadrat-m.ru/assets/galleries/1034/roberto_cavalli_rinascimento_ebano_versailles_lapp_50x50_d.jpg http://www.plitka.cc/pics/798fe1177bc6bf04a7e4055f0f110bdd.jpg czy nie będzie "przytłaczać" salonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 27.04.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dziękuję za odpowiedź, mam na parterze otwartą przestrzeń - hol , salon - jadalnia i kuchnia (która jest trochę oddzielona tylko niewielką wolnostojącą ścianką). Powierzchnia bez kuchni, to jakieś 50-60 metrów kw. Także chyba będzie ok. Jutro zrobię jeszcze wizję lokalną na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 28.04.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 wprawdzie jeden wzór nie wyklucza innych ,ale jak podłoga będzie z wyrazistym wzorem to OJ !uważaj na inne wzorki oraz kolorystkę dookoła.Zauważ, że te zachęcające zdjęcia wnętrz, są z minimalnie ograniczoną kolorystyką , wiec podłoga ozdabia i z niczym dookoła "nie walczy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.04.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dziękuję za odpowiedź, mam na parterze otwartą przestrzeń - hol , salon - jadalnia i kuchnia (która jest trochę oddzielona tylko niewielką wolnostojącą ścianką). Powierzchnia bez kuchni, to jakieś 50-60 metrów kw. Także chyba będzie ok. Jutro zrobię jeszcze wizję lokalną na budowie Agatorek jak masz tyle powierzchni do "ogarnięcia" to radzę Ci jednak wziąć projektanta. Jak nie masz doświadczenia z aranżacją wnętrz , to na takiej powierzchni, łatwo stracisz nad nią panowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika-iza-marcin 29.04.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Myślę, że jesteście w szarościach biegli stąd pytanie zadam tutaj. Nie wiem jaki odcień szarości wybrać (ewentualnie może kolor?) do salonu. Wklejam zdjęcie paneli i kawałka materiału, z którego będzie narożnik. Będzie jeszcze szafka pod tv białe korpusy czarne fronty i czarna szafka pod akwarium. Ława biała? Czarna? Czarno-biała? Też proszę o radę. Glówny problem to ten kolor na ścianę, może inny kolor nad narożnikiem? Pomysłów wiele, nie mogę się zdecydować. Poradźcie, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 29.04.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Myślę, że jesteście w szarościach biegli stąd pytanie zadam tutaj. Nie wiem jaki odcień szarości wybrać (ewentualnie może kolor?) do salonu. Wklejam zdjęcie paneli i kawałka materiału, z którego będzie narożnik. Będzie jeszcze szafka pod tv białe korpusy czarne fronty i czarna szafka pod akwarium. Ława biała? Czarna? Czarno-biała? Też proszę o radę. Glówny problem to ten kolor na ścianę, może inny kolor nad narożnikiem? Pomysłów wiele, nie mogę się zdecydować. Poradźcie, please! -podłoga mocny akcent szary z wzorem -kanapa ciemniejszy szary -meble białe i czarne (zdecydowane kolory) -ściany chyba zaczęłabym od bieli , ewentualnie potem 1 ścianę zrobiłabym już z koloru istniejącego w pokoju ( coś z podłogi, narożnika) z pewnością pojawi się dywan , elementy dekoracyjne, więc Uwaga ! elementów będzie więcej i więcej moim zdaniem baza powinna być spokojniejsza (bez szaleństw ) pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 01.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) Agatorek jak masz tyle powierzchni do "ogarnięcia" to radzę Ci jednak wziąć projektanta. Jak nie masz doświadczenia z aranżacją wnętrz , to na takiej powierzchni, łatwo stracisz nad nią panowanie. Myślę, że chyba dam radę sama. Wiem, że dom jest duży, ale mimo tego, że miałabym taką możliwość (finansową), to nie wyobrażam sobie płacić tyle pieniędzy za projekt, który pewnie i tak sama bym pózniej przerabiała . Przeglądam dużo zdjęć tu na forum i w internecie i myślę, że sobie poradzę. Lepiej, czy "gorzej" ,ale ważne, że to mi się będzie podobać. (mężowi będzie się musiało podobać ). Jestem po wizji lokalnej na budowie i po wizycie na Bartyckiej i Domaniewskiej. Wpadły mi w oko jeszcze dwie zupełnie inne podlogi, jedna z ńich jest szara, a druga bardzo ciemno brązowa z jasniejszymi refleksami. Chyba będę musiała wypożyczyć po takiej tablicy z podłogą (ok. 1 m kw) i zawieźć to na budowę Edytowane 1 Maja 2014 przez Agatorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts