Waldemar Kowalczyk 30.12.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 No to przekonaliście mnie do szarości - żona chciała ściany szare z 1 fioletową, co już nie bardzo mi leży. Pokazałem jej na forum pomysły i skończyliśmy na 1 kolorze w połączeniu z bielą - klasyczne i eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.08.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 ściany białe, ale cała reszta w szarościach: https://www.hoog.design/projecten/clairz-huis-in-leiden/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewb26 02.11.2016 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Bardzo fajne wnętrze przyjemny szary nie męczący fajne dodatki cegły na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystianbla 02.11.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Szarość jest bardzo elegancka, świetnie wygląda na zdjęciach. Ale teraz wyobraźcie sobie, że w takim salonie będziecie musieli spędzić całkiem sporo czasu. Np. w jesienną szarówkę. Jak dla mnie depresja murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobgar 02.11.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 nie znam się może jakoś specjalnie na wystroju wnętrz, ale nie zgodzę się z przedmówczynią. Żona od dawna suszyła mi głowę o szary salon i w końcu mnie namówiła. Przyznam szczerze, że efekt jest świetny i absolutnie nie depresyjny. Żona zadbała o kolorowe dodatki i myślę, że to robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 02.11.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Ja też się nie zgodzę z krystianbla. Jeśli ktoś nie ma takich wnętrz w szarościach, to jemu się tylko wydaje, że pomieszczenia są przygnębiające. Ja po wielu latach doczekałam się szarości w mieszkaniu i ciągle jestem nimi zachwycona. Za oknem szaroburo i ponuro, a ja w swoim mieszkaniu czuję się wyśmienicie . Kolorów mam dość, bo moje poprzednie mieszkanie miało żywe kolory i teraz potrzebuję wyciszenia od barw. Najważniejsze, by każdy miał takie wnętrza jakie jemu się podobają, a nie innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 02.11.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 WitamJakie dodatki (zasłony, poduszki itp. chodzi mi o kolor) dodalibyście do salonu połączonego z kuchnią, gdzie są jasno- szare ściany, podłoga dąb bielony, meble jasne drewno i białe. Jedna ściana tapeta w szerokie pasy pionowe szare i jasno beżowo-szare.Proszę o sugestie, propozycje, jeśli macie jakieś inspiracje to chętnie zobaczę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
100club 03.11.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Ewb26 zauroczyła mnie bardzo ta cegiełka. Świetny kolor, nie spotkałam się jeszcze z takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewb26 04.11.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Ewb26 zauroczyła mnie bardzo ta cegiełka. Świetny kolor, nie spotkałam się jeszcze z takim. Mi też sie bardzo podoba ten odcień gyba gonzastosuje u siebie. Nie jest to typowa czerwień i nie dominuje we wnętrzu. Ciekawe jaki to odcień. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorz111 24.01.2017 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Według mnie do takiego wnętrza najlepiej będzie nadawał się narożnik, w kolorze podobnym do ścian. Obecnie większość narożników posiada funkcję spania, więc mogą bez problemu zastąpić kanapę. Edytowane 13 Marca 2017 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek.80 13.03.2017 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Jeszcze nie tak dawno, nie wyobrażałem sobie pomalować pokoju w kolorze szarym, może dlatego, że kojarzył mi się dość ponuro, ale w ostatnim czasie, coraz bardziej przekonuje się do tego koloru, może dlatego, że przy odpowiednim kontraście z odpowiednimi dodatkami, szarość we wnętrzach bardzo zyskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 14.03.2017 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ja też się nie zgodzę z krystianbla. Jeśli ktoś nie ma takich wnętrz w szarościach, to jemu się tylko wydaje, że pomieszczenia są przygnębiające. Ja po wielu latach doczekałam się szarości w mieszkaniu i ciągle jestem nimi zachwycona. Za oknem szaroburo i ponuro, a ja w swoim mieszkaniu czuję się wyśmienicie . Kolorów mam dość, bo moje poprzednie mieszkanie miało żywe kolory i teraz potrzebuję wyciszenia od barw. Najważniejsze, by każdy miał takie wnętrza jakie jemu się podobają, a nie innym. Mam takie samo zdanie. Salon szarość chociaż biurko i stolik RTV zrobiłem w kolorze dąb rjeka. Natomiast łazienka to apogeum szarości z dodatkiem czerwieni. Na długo mi się nie znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka9 14.03.2017 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Szary wcale nie musi być ponury! Jest po prostu stonowany, ale zawsze można go rozweselić dodatkami w innych bardziej wyrazistych kolorach. Teraz takich połączeń jest mnóstwo. Nie brakuje inspiracji Ja sama mam sypialnię szarą z akcentem niebieskim i jest świetna, chociaż jeszcze nie jest do końca urządzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 20.03.2017 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Biel i szarość są okej, właśnie mi się mega ostatnio takie klimaty podobają. Ktoś ma może namiar na jakiegoś archi z własną/zaprzyjaźnioną ekipą z wawy/okolic? Do zaaranżowania 50m2 + balkonik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raabe 21.03.2017 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Też planuję wykończyć pokój dzienny i korytarz w popielach i szarościach, zastanawiam się co myślicie o farbach firmy Jeger? chciałem dodatkowo jedną ścianę strzelić sobie w jakiejś fajnej strukturze, a widzę że mają w swojej ofercie kilka bardzo fajnych rozwiązań. Czy może jeżeli chodzi o farby to lepiej brać Magnata albo Beckersa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja.kot 23.03.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 bardzo podoba mi się biel z szarością połączony turkusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijalkowska 23.03.2017 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Bardzo mi się podoba połączenie bieli z szarością. Niestety kilka miesięcy temu pomalowałam swój salon na taki jasny odcień beżu i cappucino. Teraz żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek9635 30.03.2017 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Biel i szarości. Beton architektoniczny w płytach - minimalizm we wnętrzach. Płyty bez sztucznych włókien do szybkiego montażu na klej. Dzięki takiemu rozwiązaniu zyskasz eleganckie wnętrze, szybko i bezproblemowo. A co najważniejsze na czasie, zgodnie trendami w architekturze. [ATTACH=CONFIG]384345[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]384346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]384347[/ATTACH] Gdzie kupić takie płyty? Od jakiegoś czasu szukam z dziewczyną ale nigdzie nie mogę znaleźć takich płyt a strasznie nam się to podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika12345 06.04.2017 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Uwielbiam szare wnętrza! Zawsze lubiłam minimalizm w pomieszczeniach, więc styl skandynawski jest idealny dla mnie. Często przeglądałam różne katalogi lub strony internetowe i zachwycałam się pomieszczeniami w takiej aranżacji. Nie wiedziałam jakie meble i dodatki kupić do mojego salonu, dlatego skorzystałam z rady architekta wnętrz z Łodzi [sPAMER] i po remoncie mój salon wygląda tak pięknie jak te z katalogu. Jestem zachwycona i szczerze polecam tego projektanta Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.04.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Od kiedy minimalizm to styl skandynawski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts