arek10 09.04.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Prośba o pomoc. Jakie drzewko iglaste wozi na wózku Marta żmuda-Trzebiatowska w filmie "Nie klam kochanie"?Scena filmu kręcona jest w jakimś centrum ogrodniczym i często pokazywana jest w reklamie filmu.Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Zapodaj zdjęcie, bo nie potrafię go znaleźć na stronie www filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 10.04.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Też patrzyłam na zwiastun i teledysk, ale nie ma takiej scenki. Może zdjątko jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek10 10.04.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Niestety nie mam zdjęcia, ale jak tylko będę zdobędę to umieszczę na forum. Identyczne drzewko widziałem w Rogowie w ogrodzie botanicznym SGGW. Jeżeli dobrze pamiętam nazwę to jakaś odmiana sosny. Jest naprawd super! Dzięki za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek10 11.04.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Znalazłem o ofercie firmy greengarden chyba!!!!!!!!!!! takie rośliny. Niestety nie potrafię wklejać zdjęć, ale dla zaiteresowanych podaję adres http://www.floramedia.pl/greengarden/p/show_foto.php?file=../foto/GG0013.jpgMyślę, że to tego usilnie szukam od jakiegoś czasu. Oczywiście jak tylko będę w Łodzi, to specjalnie wybiorę się do Rogowa, żeby się upewnić. Wygląd tego drzewka jest super. Przypomina (a może to jest) bonsai. Ma powyginane gałęzie, igły są dość długie i wyrastają w pękach. Zastanawia mnie jak drogie są te drzewka i czy są wymagalne w uprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 11.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Wydaje mi się, że jest to Pinus parviflora 'Glauca'-sosna drobnokwiatowa 'Glauca. Kupiłam taki piekny okaz wiosną 2007za 800zł .Drzewko cudowne,charakterystyczne igły w pękach po 5, kolor zielonkawo-niebieski.Niestety jesienią zaczęła brązowieć i wygladała tak: http://foto0.m.onet.pl/_m/59b2c05d637c90793acde18793d8f6e8,12,19,0.jpg Teraz jest zupełnie bez igieł, całkowicie wyschła Szukałam pomocy w innym wątku, niestety nikt mi nie potrafi powiedzieć co sie stało z moim pięknym drzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts