Myjk 11.04.2017 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Winne temu są agresywne i przećkane reklamy. To już od dawna jest forum reklamowe a nie dyskusyjne. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.04.2017 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam. Problemów nie mam .Na windzie 10 ,śmiga to wszystko normalnie .Tylko te nachalne reklamy ale i z nimi można sobie poradzić.Ktoś tu błędnie zinterpretował służebność FM. ( w rozumieniu"podległość, zależność" ). To właśnie jest forum reklamujące się a potem dyskusyjne.Najpierw trzeba na FM nauczyć się reklamować by potem logicznie dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 11.04.2017 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Włączcie w końcu sobie adbloca. U mnie wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 11.04.2017 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Włączcie w końcu sobie adbloca. U mnie wszystko gra. eureka:wave: Po raz kolejny okazuje się, że najprostsze rozwiązania są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.04.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 2 strony na forum = 11 reklam zablokowanych. Nie chciałbym tego widzieć w oryginale:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.04.2017 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Włączcie w końcu sobie adbloca. U mnie wszystko gra. Namówiliście mnie. Nie mogłem już dłużej czekać by odczytać otrzymane PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 12.04.2017 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 bez adblocka to masochizm a tak na marginesie - strony które ograniczają treści jak ktoś ma włączonego adblocka - omijam. brutalne? - zwykła rzeczywistośc...gdy tutaj ktoś wpadnie na taki pomysł. to tak jak napisał sSiwy12 - odpłynę w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.04.2017 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Muszę się z kolegami zgodzić. Dla tego pożegnał em się z onetem. Reklamy ok, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.04.2017 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 tak samo. Nie chcą żebym czytał w spokoju? No to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 12.04.2017 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 autorus,coulignom - chodziło mi właśnie o onet w domyśle. Mam tam podstawowe konto pocztowe, założone w czasach kiedy internet dopiero raczkował - i jest to jedyny powód dla którego czasami tam zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 12.04.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 a problemy z pocztą juz zostały definitynie usunięte ? Cały czas nie mogę wysyłać wiadomości. Wchodze w linka wyslij wiadomość i kiedy chce wybrac adresata poczta zawieszona i na nic nie reaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.04.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 PW wciąż nie działa, nie ma możliwości wysyłania, odczytywania wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2017 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) . Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created. ........ Po co Wam PW.Tak jest wygodniej Redakcji , że nie ma plucia poza publicznym.To chyba logiczne.;).Przecież lepiej na publicznym np.napisać ,że PC to lipa niźli na PW jak skarżypyta ,że PC jest cacy a ignorantów banować jak pieprzą głupoty o PC.Prawdy się boicie???. Walczycie o PW jakby to był istotny problem niejawnej walki na słowa. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.04.2017 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 U mnie pojawił się problem wcześniej zgłaszany - w zakładce Subskrypcje tematów - nie ma aktywnych linków do tematu. Zero "łapki" i nie można się przenieść do subskrybowanego tematu ... Pojawia się na chwilę przy ładowaniu strony ale nie ma szans aby zdążyć kliknąć w temat, po sekundzie wszystko jest zamrożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.04.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Poczta działa, inne usterki naprawione. Jeśli macie jakieś problemy z forum, prosimy zgłaszajcie je. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.04.2017 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Potwierdzam, działa Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.05.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Nie wiem jak u Was, ale u mnie czas przypisany do każdego postu jest o dwie godziny do tyłu od aktualnego?Da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 31.05.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 zmień czas w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.05.2017 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Dzięki, wstyd się przyznać ale z tymi ustawieniami jestem na bakier. Nigdy nie przykładałem do tego większej wagi:(, chyba czas najwyższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.08.2017 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Dzięki, wstyd się przyznać ale z tymi ustawieniami jestem na bakier. Nigdy nie przykładałem do tego większej wagi:(, chyba czas najwyższy... Wchodzisz na swojej stronie Forum w "Ustawienia" (prawy górny narożnik pod FORUM muratordom.pl, pod czerwonym paskiem dokładnie pod Ofero24.pl), następnie w "MOJE USTAWIENIA" i "zaawansowane ustawienia" i dalej po prawej stronie w czerwonym pasku "Ustawienia daty i czasu" - Strefa czasowa:(GMT +1.00) Warszawa) - Czas letni i zimowy:- Automatycznie wykryj ustawienia czasu letniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts