Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Problemów nie mam .Na windzie 10 ,śmiga to wszystko normalnie .Tylko te nachalne reklamy ale i z nimi można sobie poradzić.Ktoś tu błędnie zinterpretował służebność FM. ( w rozumieniu"podległość, zależność" ). To właśnie jest forum reklamujące się a potem dyskusyjne.Najpierw trzeba na FM nauczyć się reklamować by potem logicznie dyskutować.:p

Gość grend

a problemy z pocztą juz zostały definitynie usunięte ?

Cały czas nie mogę wysyłać wiadomości. Wchodze w linka wyslij wiadomość i kiedy chce wybrac adresata poczta zawieszona i na nic nie reaguje

. Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

• You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.

........

Po co Wam PW.Tak jest wygodniej Redakcji , że nie ma plucia poza publicznym.To chyba logiczne.;););).Przecież lepiej na publicznym np.napisać ,że PC to lipa niźli na PW jak skarżypyta ,że PC jest cacy a ignorantów banować jak pieprzą głupoty o PC.Prawdy się boicie???. Walczycie o PW jakby to był istotny problem niejawnej walki na słowa.

Edytowane przez niktspecjalny

U mnie pojawił się problem wcześniej zgłaszany - w zakładce Subskrypcje tematów - nie ma aktywnych linków do tematu. Zero "łapki" i nie można się przenieść do subskrybowanego tematu ... Pojawia się na chwilę przy ładowaniu strony ale nie ma szans aby zdążyć kliknąć w temat, po sekundzie wszystko jest zamrożone.

• 1 month później...
  • 2 months później...
Dzięki, wstyd się przyznać ale z tymi ustawieniami jestem na bakier. Nigdy nie przykładałem do tego większej wagi:(, chyba czas najwyższy...

Wchodzisz na swojej stronie Forum w "Ustawienia" (prawy górny narożnik pod FORUM muratordom.pl, pod czerwonym paskiem dokładnie pod Ofero24.pl),

następnie w "MOJE USTAWIENIA" i "zaawansowane ustawienia" i dalej

po prawej stronie w czerwonym pasku "Ustawienia daty i czasu"

- Strefa czasowa:(GMT +1.00) Warszawa)

- Czas letni i zimowy:- Automatycznie wykryj ustawienia czasu letniego