Elfir 10.12.2017 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Może kosztować od 12 do 24 tyś Podpytaj tych droższych, co dokładnie składa się na wycenę odstającą od średniej innych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaras 17.12.2017 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Też jestem przed remontem kuchni a w zasadzie to całego mieszkania. Na kuchnie razem z położeniem płytek,fronty, meble, nowa kuchenka, (lodówka zostaje) przeznaczyliśmy 7tys. Powinno wystarczyć, kuchnia nie jest duża (w bloku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.12.2017 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Zmywarka + płyta + piekarnik średniobudżetowe - to już z 3,5K złMeble z tanie, ale nie najtańsze z Ikea - drugie tyle.Płytki z 1K. Jak do tego trzeba jeszcze coś podziałać z elektryką, instalacją gazową czy hydrauliczną - to robi się jakieś 10K. Z moich doświadczeń z remontu mikro kuchni optymalnymi materiałami. Płyty i piekarnika żałuję, teraz kupiłbym droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 17.12.2017 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 U mnie będzie 3,2 mb mebli w zabudowie pod sufit + kredens 1,2 mb + wyspa 1,5 - w tym 14 szt. szuflad. Wszystko w półmacie. Dostałam 7 wycen na meble (bez blatów i AGD) z firm warszawskich i okolic - wartość brutto to 29 - 45 tys zł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 17.12.2017 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 U mnie będzie 3,2 mb mebli w zabudowie pod sufit + kredens 1,2 mb + wyspa 1,5 - w tym 14 szt. szuflad. Wszystko w półmacie. Dostałam 7 wycen na meble (bez blatów i AGD) z firm warszawskich i okolic - wartość brutto to 29 - 45 tys zł!!! Wejdz sobie na strone http://www.deberomeble.pl/ nie wiem jakie meble planujesz, ale mysle, ze wpasuja sie w Twoj styl. Firma spod Łodzi, ale bardzo duzo robia w Warszawie. Kuchnie wg. mnie na najwyzszym poziomie. U mnie 11m2 frontow (okolo 9mb biezacych kuchni) wyszlo 20tys brutto bez agd za kuchnie w stylu angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.12.2017 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 nuxe - kuchnia gładka czy z rzeźbieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 17.12.2017 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Oto projekt kuchni, niby nic specjalnego a cena jednak kosmiczna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 18.12.2017 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Mi robią za 8200zł jak pokazałem projekt to ten sam gość powiedział "Panie takie kuchnie to od 20 tyś...".Musiałem ją zmodyfikować. Swoją drogą to czekam już miesiąc, strasznie się ociągają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.12.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 muxe - może blaty tyle kosztują? Na pewno chcesz tę lodówkę mieć niezabudowaną w takim miejscu?Nie będzie ci też przeszkadzać poszatkowanie blatów roboczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 18.12.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 nuxe to zrób wyceny gdzie indziej, z tego co kojarzę to sporo stolarzy z Radomska też do Warszawy jeździ, do tego jak chcesz mogę podać Ci namiary na kuchnie co mi będą robić, która firma jeszcze nie zdecydowałem, ale obie wyceniły mi wyspę (4,8 m) i meble (też 4,8 m, do tego można powiedzieć, że pod sufit - u mnie nie będzie, ale ja mam 3,50) na 30 tys. bez AGD. Jedni do wyceny brali wysokie i szerokie cargo, inni blat ok. 2 m z granitu. Ewentualnie w rejonie Warszawy polecony mi został Meblan z Mińska Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
debsk 21.12.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Zdecydowałem się na lokalne studio mebli kuchennych. Meble nie były drogieKuchnia kosztowała mnie 10 tys. złotych ale zaznaczam,że mebli jest tam sporo bo pomieszczenie nie jest takie niewielkieNa jednym moim zdaniem nie warto jest oszczędząć na blacie. Warto jest zdecydować się z góry na blat kamienny granitowy. Jest o wiele bardziej wytrzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.01.2018 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Ja jak ostatnio wysłałem do reklamującej się firmy ze Mszczonowa mój projekt kuchni to dostałem podpowiedź, że ze względu na niestandardowy kształt kuchni nie są w stanie zrealizować zamówienia. Na szczęście, napisali że jak zmienię koncepcję to mogę się do nich odezwać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 05.03.2018 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) muxe - może blaty tyle kosztują? Na pewno chcesz tę lodówkę mieć niezabudowaną w takim miejscu? Nie będzie ci też przeszkadzać poszatkowanie blatów roboczych? Wyceny na moją kuchnię są bez blatów. Odłożyłam na jakiś czas zakup kuchni. Teraz wracam do tematu i skorzystam z Waszych podpowiedzi. Lodówkę już mamy - ma 201 cm, czyli będzie równa z kredensem. Jest biała ze szklanym frontem, który ma perłowe drobinki. Jest cudna, taka miała być, żadnej zabudowanej nie chciałam. A blat oczywiście wolałabym mieć długi, taki na 4 metry. Ale się nie da. Będziemy mieli za to kilka niekolizyjnych stanowisk roboczych, dla nas to ważne bo oboje z mężem gotujemy. Czasem jest u nas mama, która także musi mieć kawałek blatu do robienia pierogów i gołąbków . A wracając do tematu, czy na okap powinnam przewidzieć głębszą zabudowę czy mogę zrównać ją z górnymi szafkami? Nie pasują mi wizualnie te schodki na suficie od słupka z piekarnikiem i zabudowy okapu. Edytowane 5 Marca 2018 przez nuxe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 06.03.2018 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Moja rada - kupować lodówkę w jak najbardziej typowych wymiarach, tzn ogolna wysokosc i wysokosc zamrażalnika. Lodówka na pewno zepsuje sie szybiciej niż kuchnia a potem jest mega problem żeby kupić taką samą wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts