dardurdka 19.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nic sie przejmuj sama tego nieraz nie rozumiem Dobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.12.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Witanko..... http://www.dancingsantacard.com/?santa=804667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 21.12.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zyczy Roksana z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami. Iwona , Dario i Kiniahttp://images46.fotosik.pl/42/8e081c5323f089f1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.12.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 RADOSNYCH ŚWIĄT, WSPANIAŁEGO NOWEGO ROKU, IZDROWIA, RADOŚCI I ŻEBY MARZENIA O DOMKU SIĘ SZYBCIUTKO SPEŁNIŁYŻYCZY MAGDA Z RODZINĄ http://republika.pl/blog_tg_400292/660862/tr/7xnrlnhm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 21.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 kochani ,wszystkim bardzo ale to bardzo dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.12.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Rossa http://www.dachy.org/InfinityCMS/files/news/948.jpg przyszłe święta to już spedzimy w nowych domkach, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 21.12.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Rossa przeczytałem Twój dziennik i widzę, że informacje o ceny tych dachówek, to Ty szybko potrzebujesz. Postaram się wszystko szybko opisać. Sprawdź sobie dachówkę Sirius od Ruppa, nie jest duzo droższa - u mnie na całym domu wyszło ok. 3k pln więcej, a ma tą zaletę, że jest barwiona w masie, nie wiem tylko jaki chcesz kolorek na swoje dachówki, bo jak naturalny to nie ma znaczenia. Ja skłaniam się ku Meyer - H, dodatkowe 3k pln, ale jeszcze nie podjąłem decyzji. Nie pisałaś jakie dajesz rynny, ja początkowo szukałem plastikowych, ale raczej kupię te stalowe czy tytanowe, poszukam o jakie konkretnie chodzi. współczuję Ci pogody w lecie, w Bieszczadach spędzałem w tym roku wakacje, rzeczywiście była masakra. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.12.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 ..... Sprawdź sobie dachówkę Sirius od Ruppa, .... A propos dachówki Sirius od Ruppa http://forum.muratordom.pl/ludzie-zobaczcie-jaki-mam-piekny-dach-z-rupp,t80545.htm?highlight=rupp Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.12.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Rossa przeczytałem Twój dziennik i widzę, że informacje o ceny tych dachówek, to Ty szybko potrzebujesz. Postaram się wszystko szybko opisać. Sprawdź sobie dachówkę Sirius od Ruppa, nie jest duzo droższa - u mnie na całym domu wyszło ok. 3k pln więcej, a ma tą zaletę, że jest barwiona w masie, nie wiem tylko jaki chcesz kolorek na swoje dachówki, bo jak naturalny to nie ma znaczenia. Ja skłaniam się ku Meyer - H, dodatkowe 3k pln, ale jeszcze nie podjąłem decyzji. Nie pisałaś jakie dajesz rynny, ja początkowo szukałem plastikowych, ale raczej kupię te stalowe czy tytanowe, poszukam o jakie konkretnie chodzi. współczuję Ci pogody w lecie, w Bieszczadach spędzałem w tym roku wakacje, rzeczywiście była masakra. pozdrawiam, A te rynny stalowe/tytanowe to dużo droższe są niż plastikowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Świąt przepełnionych radością i ciepłem, samych szczęśliwych dni w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 22.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 no właśnie że niedużo droższe, u mnie wyszło raptem 800 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.12.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img381.imageshack.us/img381/5342/bozenarodzenieozdobnakuyf1.gif Wszystkie dobrego, spokoju , szczęscia i wiele miłości w te świeta oraz cały 209 rok zyczy ghościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.12.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 no właśnie że niedużo droższe, u mnie wyszło raptem 800 pln Tia tylko, tu drożej 800 tam 3000 itp i się zbiera - a konkretnie to 800 to pewno z 30% całego kosztu rynien na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.12.2008 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 30% czy 100% dalej to 800 zł. czego jak czego ale plastikowych rynien to bym sobie na dach nie zapodała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.12.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 przyszłe święta to już spędzimy w nowych domkach, no nie? Wobec powyższego to ceny - tym bardziej rynien i ich rodzaju nie mają znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.12.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nie no słuchajcie, ja myślałam że będzie więcej a 800 zł to jeszcze jestem w stanie przeżyć Będą mnie w oczy kłuły plastiki, a potem będę żałowała że przyoszczędziłam kilkaset złotych... Dzięki przemoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts