Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika ROSSY

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz, mam nadzieję, ze Cię nie urażę....bo są tacy, co po takim pytaniu odwracają się na pięcie...

zatem ten piesio to jakiś rasowy czy nie? :oops: bo wygląda naprawdę sympatycznie...to jakaś rasa kudłaczo-pieszczochów jest?

kochana ja nie z tych co się zaraz obrażają,ale odpowiadając na Twoje pytanie powiem tak............jest to piesek z rodowodem który ma dopiero niecałe 5 miesięcy ,faktycznie można by go nazwać że jest to rasa kudłaczo-pieszczochów a tak naprawdę to nowofundland lub jak kto woli wodołaz

• 2 weeks później...
Fajnie że wróciłaś ale na pewno jeszcze byś poleniuchowała ale co za dużo to nie zdrowo, kochana nitubago miło mi że chcesz mnie pocieszyć swoją wodą w wykopach ale ja to bym tą wodę wychliptała wiadereczkiem ale fakt jest faktem jak nie widzisz że może być gdzieś gorzej to wydaje się że to tragedia , teraz to ja Cię pocieszę zobacz do mojego dziennika i się uśmiechnij

Odnośnie wpisu z 3 lipca:

Zrobiłam identyczną rzecz mając 15 lat, ot tak z głupoty. Tylko nie na pustym polu a na łąze ze słomą. I to między budynkami. Wiatr wiał ostro...No imało brakowało a puściłabym z dymem ludzkie domy... :oops:

Od tamtej pory jestem tak ostrożna...

wiolasz witam Cię w moich skromnych progach a co do pytania o psiaka to jak dla mnie to naprawdę najlepszy pies i naprawdę ma płetwy zapitala po wodzie jak motorówka, ale widzę że Ty też masz chyba pieska widzę w awiatarku czy to jakiś myśliwski gończy ?????a tak wogóle to może się kiedyś spotakamy przeciesz mieszkamy niedaleko od siebie