nitubaga 14.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ja też zaczynam doświadczać dobroci jaką jest poślizg w robocie...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 14.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 u nas w tej chwili leje jak cholera grzmoty i błyskawice a mój pies ma w dooopie śpi na balkonie i pogoda mu nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.07.2008 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 to masz jakiegoś psa z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 dzień dobry....otom wstała....i to raczej z musu niż z ochoty....za oknem buro....dekadencko....choć jedna strona mego nieboskłonu daje nadzieję..... oby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 15.07.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 to masz jakiegoś psa z kosmosu żeby nie było że mam do czynienia z kosmosem oto mój zwierz który uwielbia deszcz , kałuże i co jest związane z wodą a jak grzmoty to deszcz a jak dzszcz to balkon o taka to ci z niej cholera http://images31.fotosik.pl/308/a7e118c4de51838f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 OOOOOOOOOOOO jaki fajny kudłacz..... i jak na moje oko to wygląda na pieszczocha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 15.07.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 to aż tak widać ???????????że pieszczoch , jak na razie jest szczeniakiem to sie pieści , chociaż to sie miziać lubi całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 wiesz, mam nadzieję, ze Cię nie urażę....bo są tacy, co po takim pytaniu odwracają się na pięcie... zatem ten piesio to jakiś rasowy czy nie? bo wygląda naprawdę sympatycznie...to jakaś rasa kudłaczo-pieszczochów jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 15.07.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 kochana ja nie z tych co się zaraz obrażają,ale odpowiadając na Twoje pytanie powiem tak............jest to piesek z rodowodem który ma dopiero niecałe 5 miesięcy ,faktycznie można by go nazwać że jest to rasa kudłaczo-pieszczochów a tak naprawdę to nowofundland lub jak kto woli wodołaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.07.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 witam, ja tak tylko na chwileńke przyszłam bo zaraz ide pakować walizy....w moim dzienniku jest coś dla Ciebie kochana... przesyłam buziaczki i trzymam kciuki za dalszy postęp prac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 hejeczka.....wróciłam.... i już nie dam spokoju... mam pytanko co tak cicho w dzienniku....napewno już wody nie ma....napisz co tam słychać - koniecznie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 29.07.2008 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Fajnie że wróciłaś ale na pewno jeszcze byś poleniuchowała ale co za dużo to nie zdrowo, kochana nitubago miło mi że chcesz mnie pocieszyć swoją wodą w wykopach ale ja to bym tą wodę wychliptała wiadereczkiem ale fakt jest faktem jak nie widzisz że może być gdzieś gorzej to wydaje się że to tragedia , teraz to ja Cię pocieszę zobacz do mojego dziennika i się uśmiechnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.07.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Howk! pies przecudny i zapewne Twój basen w fundamentach bardzo mu się spodobał pozdrawiam i trzymam kciuki za wypompowanie i ruszenie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 29.07.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Monis witam dzięki za wsparcie , trzymanie kciuków i miło mi Cię tu u mnie gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 No, dotarłam w końcu. Zaczyna się ciekawie Oczywiście, Ja Zwierzakowa Dziewczyna, uważam że Pies najlepszy, a ta jego grzywka...cud-miód Rzeczywiscie ma złączone palce? ma płetwy? no, może jeszcze to przyszłe jezioro.. też niezłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.07.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Odnośnie wpisu z 3 lipca: Zrobiłam identyczną rzecz mając 15 lat, ot tak z głupoty. Tylko nie na pustym polu a na łąze ze słomą. I to między budynkami. Wiatr wiał ostro...No imało brakowało a puściłabym z dymem ludzkie domy... Od tamtej pory jestem tak ostrożna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 30.07.2008 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 wiolasz witam Cię w moich skromnych progach a co do pytania o psiaka to jak dla mnie to naprawdę najlepszy pies i naprawdę ma płetwy zapitala po wodzie jak motorówka, ale widzę że Ty też masz chyba pieska widzę w awiatarku czy to jakiś myśliwski gończy ?????a tak wogóle to może się kiedyś spotakamy przeciesz mieszkamy niedaleko od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 30.07.2008 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a co do wpisu z 3 lipca napisałam to chyba bardziej z przestrogi dla innych bo ja tą sytuacjię nie bardzo chcę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2008 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Rossa, ja pamietam właśnie dla przestrogi. W którym dokładniej miejscu Bieszczad budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 30.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Bieszczady słowo względne , napisałam tak ponieważ gdybym napisała Sanok to nie każdy by wiedział gdzie to jest a tak każdy wie gdzie bieszczady som a Sanok bramą do bieszczad , no to co masz tego piesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts