wiolasz 30.07.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 aaa Sanok Piesa jeszcze nie mam, mam kota: mały biało-rudy i wredny Ale pies też bedzie, jak już sie wprowadzimy. ALbo wyżeł, albo owczarek albo pierwszy lepszy ze schroniska. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Cześć Rosso dzisiaj wróciliśmy z urlopu i od razu pędzę do Ciebie zobaczyć co tam ciekawego. Jeszcze nie byłam w dzienniku ale komentarze już nadrobiłam. Ale masz cudnego psiaka. Wodołazy to jedna z najlepszych ras na świecie - idealna dla maluszków. Pieszczochem raczej być nie przestanie No i wodni ratownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 O-o no cóż. myślę że chyba faktycznie jedynie Twój szczeniak jest zadowolony z takiego obrotu sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Serdecznie współczuję - jakieś widoki na poprawę pogody u Was? U nas wali słońce jak szalone i tak sobie myślę że gupi to ma jednak szczęście bo dzięki opóźnieniom z ekipami i pozwoleniem nie wystartowaliśmy w lipcu tak jak planowaliśmy, a wtedy u nas padało i byśmy też mieli problem, szczególnie że u nas duża piwnica... Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 kochaniutka - coś mi się wydaję, że te fotki już widziałam, hm........ to gdzie jakieś nowe.... fakt....te nie nastrajaja zbyt optymistycznie....ale uszki do góry.....my tu o Tobie pamiętamy......i kciukaski wciąż som trzymane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 kochaniutka - coś mi się wydaję, że te fotki już widziałam, hm........ to gdzie jakieś nowe.... fakt....te nie nastrajaja zbyt optymistycznie....ale uszki do góry.....my tu o Tobie pamiętamy......i kciukaski wciąż som trzymane... właśnie podpisuje się obiema ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.08.2008 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 dziewczyny wielkie dzięli za trzymanie kciuków i za pamięć , a co dalszych prac na działce to dzisiaj miał byc lany beton ale nic nie wiem co tam się dzieje aż strach pytać , podobno taka przeleciała zaje....sta burza że nawet mi się myśleć nie chce, jutro czyli we wtorek mam nadzieję że coś się dowiem , dam znać.............mam mało czasu , ale staram się nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 hm... raczej dzisiaj no to oby wieści były dobre. jak już wyjdziesz z ziemi to żadna ulwe nie straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 dziewczyny wielkie dzięli za trzymanie kciuków i za pamięć , a co dalszych prac na działce to dzisiaj miał byc lany beton ale nic nie wiem co tam się dzieje aż strach pytać , podobno taka przeleciała zaje....sta burza że nawet mi się myśleć nie chce, jutro czyli we wtorek mam nadzieję że coś się dowiem , dam znać.............mam mało czasu , ale staram się nadrabiać Dobrze będzie - tyle kciuków za Ciebie jest trzymanych, że po prostu nie może być inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Widzisz kochana - nie może być inaczej.... a tak wogóle to gdzie Ty się podziewasz, he? pisałaś coś o wyjeździe za wodę....nadal tam bawisz? nie to żem wścibska..... ale lubię wiedzieć co która psiapsóła robi....gdy jej nie ma na forum.... jeśli Olga to czyta - to jest to również adresowane do niej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 06.08.2008 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no tak , tak pisałam że opuszczam ukochany kraj na całe dwa miechy i wyjeźdzam za ocean , dlatego nie bardzo mam jak z Wami pogadać bo jak u mnie wieczór to u Was kochane nocka i odwracacie się na drugi boczek , ale śledzę na ile mi pozwala czas http://images23.fotosik.pl/260/69d188e7bf4d00c9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 eeeeeee to z Małgośką naszą na drineczka wyskoczyć możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no to się dziewczyny wybrały na skraj świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no widoczek piękny.....cudny.... dziękujemy.... i fakt Ty z Małgosią możesz na drinkaska się umówić....bo ona też gdzieś tam...baluje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 znów zaglądam byś wiedziała, że czekamy tu na Ciebie.... i jak tam na budowie - wiesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 więcej takich zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 hejka efilko ... jak Ci mija wieczór...gospodynie jak widać jeszcze nie ma - ale niech se nie myśli, ze jej odpuścimy, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 gospodyni pewnie teraz śpi skoro my na chodzie ano piję baileys i czytam o okulistach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 aleś mi smaka narobiła....też idę coś poszukać do picia....nie.... no tak nie może być ze wszystkie cuś sącza, a ja jedna nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no i prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts