Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZMYWARKA, zmywarki - wybór i porównanie modeli, poszukukiwane modele

Gość mama-kangurzyca

Opcja mycia w temp = 70 stopni:  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Opcja mycia w temp = 70 stopni:

• nie mam takiej opcji i uwazam, ze jest niepotrzebna
    • nie mam takiej opcji, ale mysle, ze przydalaby sie
    • nie mam takiej opcji i jest tragicznie
      0
    • mam taka opcje i czesto ja wykorzystuje
    • mam taka opcje i uzywam sporadycznie, ale sie przydaje
    • mam taka opcje ale uwazam ja za zbedna
    • nie mam zmywarki, ale chcialabym sadze, ze ta opcja sie przydaje
    • nie mam zmywarki, ale sadze, ze ta opcja jest zbedna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też się zastanawiam, czy brać siemensa z szufladą na sztućce, ale właśnie obawiam się, że sporo czasu będzie zajmowało układanie sztućców :-?

Wierz mi,użutkuję zmywarę bosch SMV53M00EU od ponad roku,posiada ona 2 półki na sztucce oraz kosz na sztucce,jak napisałam wyżej,w koszu układa się moment i sa umyte dokładnie a na półkach są niedomyte i dużo czasu zabiera dokładne ułożenie ich,na półkach układam chochle,duże noże czy łopatki.

też się zastanawiam, czy brać siemensa z szufladą na sztućce, ale właśnie obawiam się, że sporo czasu będzie zajmowało układanie sztućców :-?

Wierz mi,użutkuję zmywarę bosch SMV53M00EU od ponad roku,posiada ona 2 półki na sztucce oraz kosz na sztucce,jak napisałam wyżej,w koszu układa się moment i sa umyte dokładnie a na półkach są niedomyte i dużo czasu zabiera dokładne ułożenie ich,na półkach układam chochle,duże noże czy łopatki.

U mnie tak samo.Zmywarka Simens i kosz służy tylko do dużych noży ,łopatek,krótko mówiąc-dużych sztućców

U mnie tak samo.Zmywarka Simens i kosz służy tylko do dużych noży ,łopatek,krótko mówiąc-dużych sztućców

u mnie tak samo :)

Ja mam w domu zmywarkę z koszem ale miałam możliwośc goscinnie skorzystać ze zmywarki z półką. Strasznie wkurzało mnie układanie sztućców na niej. do kosza się wrzuca po kilka na raz za to na pólce trzeba dokładnie powkładać w przegródki po jednej szt . dla mnie taka półka to pomyłka,strata kasy (no chyba ze się jej uzywa jedynie do duzych sztućów to ok. a szuflada dodana jest do zmywarki w "promocji")

ja mam zmywarkę z boscha i ma szuflade na sztucce, według mnie jest to zdecydowanie lepsze rozwiazanie niz kosz( lepiej wymyte, wygodnie sie wklada i wyciaga sztucce, mozna swobodnie połozyć duze noze)

:lol: :lol: :D no chyba że masz do wymycia 2 widelce i 3 łyżeczki to się zgodzę.

śmieszy mnie gdy ktoś komuś z góry cos narzuca lub wytyka niestety musze cie rozczarowac ale mam wiecej niz 2 widelce i 3 lyzeczki do wymycia mialam wczesniej zmywarke z koszem na sztucce i wedlug mnie o wiele gorzej myla gdyz wszystkie byly poupychane no ale w takim razie to hcyba ty masz tylko 2 widelce i 3 lyzeczki do wymycia skoro dobrze ci sie wymywaja w koszu :D

a tak w ogole ludzie jesli sie zasnaawiacie czy duzo czasu zajmuje wkladanie i wyciaganie sztuccow z polki to juz nie wiem po co wam zmywarka? po prostu lepiej kogos zatrudnic kto bedzie to za was robil i po sprawie!! nie beda gary wam w ogole czasu zajmowaly!;-)

Jak to u mnie tak samo? Piszecie o koszu czy półce?

Tak samo, to znaczy że mam zmywarkę Boscha z półkami dwiema i koszem.

Półki służą mi na duże sztućce i noże oraz na małe filiżanki do kawy.

W koszu myję sztućce i małe noże, gdyż na półce nie domywały się. No chyba że batrdzo dokładnie porozkładane, ale to juz szybciej i wygodniej rozkładac je w koszu.

Ogólnie stwierdzam, że półki są bardzo przydatne ale nie do mycia sztućców,.