Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZMYWARKA, zmywarki - wybór i porównanie modeli, poszukukiwane modele

Gość mama-kangurzyca

Opcja mycia w temp = 70 stopni:  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Opcja mycia w temp = 70 stopni:

• nie mam takiej opcji i uwazam, ze jest niepotrzebna
    • nie mam takiej opcji, ale mysle, ze przydalaby sie
    • nie mam takiej opcji i jest tragicznie
      0
    • mam taka opcje i czesto ja wykorzystuje
    • mam taka opcje i uzywam sporadycznie, ale sie przydaje
    • mam taka opcje ale uwazam ja za zbedna
    • nie mam zmywarki, ale chcialabym sadze, ze ta opcja sie przydaje
    • nie mam zmywarki, ale sadze, ze ta opcja jest zbedna

Recommended Posts

Mikrofalówka BOSCH BFR634GS1 do zabudowy cena około 1850zł

rewelacja!

Brak obrotowego talerza - jest to jakis mechanizm w którym to mikrofale uderzają dookoła i nie ma potrzeby obracania talerza. Więc można zmieścić większy talerz wszystko stoi w miejscu i równo się podgrzewa.

Programy m.in do odmrazania pieczywa - odmraża się idealnie nie podgrzwa mocno wyciagamy pieczywo świeże jak ze sklepu.

Miękkie sterowanie otwieranych drzwiczek, oświetlenie led, wygodne dodawanie i odejmowanie czasu. Zegar. Design. panel dotykowy.

Polecam ten produkt jest wart pieniędzy. W porównaniu do mikroweli którą miałem w starym mieszkaniu (jakis panasonic za 600zł) jest to sprzęt z zupełnie innej epoki

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam potrzebuje zakupić pierwszą zmywarkę. Dlatego proszę o ukierunkowanie na firmę oraz na co zwrócić uwagę. Założenia szerokość max 45cm kwota do 1600zł. Cicha bezawaryjna dobrze domywająca, ekonomiczna [:)] . Co sądzicie też o dokupieniu gwarancji (ubezpieczenia) do 5 lat. Czy szkoda tylko na to kilkaset zł. Wpadł mi w oko ten Siemens http://www.neo24.pl/?p=siemens_sr_65m035_eu. Amice można kupić taniej z bogatsza liczba funkcji. A do Boscha sie zraziłem bo ludzie piszą , że ma plastikowe dno

Witam potrzebuje zakupić pierwszą zmywarkę. Dlatego proszę o ukierunkowanie na firmę oraz na co zwrócić uwagę. Założenia szerokość max 45cm kwota do 1600zł. Cicha bezawaryjna dobrze domywająca, ekonomiczna [:)] . Co sądzicie też o dokupieniu gwarancji (ubezpieczenia) do 5 lat. Czy szkoda tylko na to kilkaset zł. Wpadł mi w oko ten Siemens http://www.neo24.pl/?p=siemens_sr_65m035_eu. Amice można kupić taniej z bogatsza liczba funkcji. A do Boscha sie zraziłem bo ludzie piszą , że ma plastikowe dno

Przyjrzyj się marce Hotpoint Ariston. Pisałem już w tym wątku o zaletach. Gwarancja 4 lata przy zakupie bezpośrednio z Indesitu a jak ponegocjujesz to może dostaniesz 5 lat. Uważam że ktoś kto bez dopłat daje 5 lat gwarancji jest pewny swojego sprzętu. I zdecydowanie: za to co wydasz na "golutkiego" Boscha czy Siemensa możesz mieć "wypasionego" Hotpointa

Ten siemens wygląda niemal identycznie jak mój bosch. Bosch który jest porażką i działa dużo gorzej niż stary bosch sprzed 11 lat.

poczytaj mój post wyżej.

Dodatkowo nie domywa niemal zawsze na programie auto i połowie wkładu - są jakies dziwne osady na talerzach

Nie kupiłbym tej zmywarki. Nie idź w żadne ekologiczne zmywarki A++ wybierz ze zwykłym suszeniem a nie "wymiennikiem ciepła"

• 2 months później...
Słuchajcie ostatnio wynajmowałam 3 mieszkania i w każdym była zmywarka i każda przeciekała......!!!!!!!!teraz kupiłam maleńki domek wykończyłam kuchnie no iiii !!!! po 2 miesiącach użytkowania moja zmywarka też przecieka?? o co chodzi? pytam bo na razie nie chce bawić się w gwarancje i cała tą proceduremoże to jakaś uszczelka???

• 3 months później...
Co to znaczy że cieknie ? Lata temu w drzwiach zmywarki "przyciął sie" kawałek papierowego ręcznika, nikt nie zauważył, chwilę po uruchomieniu maszyna stanęła na amen. Drzwiczki oczyszczone a frania ruszyć nie chce. Gwarancja, zamówiony serwisant wypytał, wyciągnął spod blatu i chyba przechylił na bok. Dokłądnie nie pamiętam, pod spodem była zabudowana kuweta z czujnikiem wody. Cokolwiek wyciekło to wyłączało maszynę. No ale to sędziwy Bosch z komorą z kwasiaka (nierdzewki) .