anjamen 18.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witanko mrozek chwycil u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 wusia wzięłaś kredyt we frankach prawda? dzisiaj w radiu powiedzieli że wreszcie mają się skończyć Twoje problemy (wspominali coś o jakiejś pani Ewie ) bo wreszcie podpisaliśmy umowę z bankiem centralnym Szwajcarii i dostaniemy do Polski więcej franków. bank tylko z pozoru wypłaca ci kredyt we frankach na niby. on naprawdę musi miec te franki. a franków w Polsce po prostu nie ma. uzbrój się w cierpliwość. nawet jakbyś dzwoniła milion razy to oni tych franków sami nie wyprodukują. a pewnie pierwszeństwo i tak mają ci którzy biorą kolejną transzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 wusia wzięłaś kredyt we frankach prawda? dzisiaj w radiu powiedzieli że wreszcie mają się skończyć Twoje problemy (wspominali coś o jakiejś pani Ewie ) bo wreszcie podpisaliśmy umowę z bankiem centralnym Szwajcarii i dostaniemy do Polski więcej franków. bank tylko z pozoru wypłaca ci kredyt we frankach na niby. on naprawdę musi miec te franki. a franków w Polsce po prostu nie ma. uzbrój się w cierpliwość. nawet jakbyś dzwoniła milion razy to oni tych franków sami nie wyprodukują. a pewnie pierwszeństwo i tak mają ci którzy biorą kolejną transzę. To i dla mnie dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 nio już jakiś czas trąbili że mamy się ze szwajcarami w temacie dogadać ale wreszcie ogłosili że to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 To jest wiadomość na dobry początek dnia Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dzień dobry Będzie sądny dzień i obrywanie jajek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzień dobry pewnie że będzie do tego bicie kopanie i parę innych przyjemności u nas mrozik wpół dziewiątej -3 było ale słonko cudnie świeci więc dzień piękny jest efilko we frankach brałam ja nie znoszę być robiona w balona jestem konkretny osobnik jak mi się mówi dzisiaj to dzisiaj a jak są problemy to trzeba powiedzieć i się nie czepiam a oczekiwanie prawie miesiąc czasu na transzę którą rzekomo mieli przelać w ciagu tygodnia naprawdę nie poprawia mi samopoczucia tym bardziej jak sobie pomyślę że przy każdej transzy tak będzie to mnie krew zalewa ludzie będą czekać na pieniądze a skąd im wezmę co im powiem że bank kasy nie przelał a co ich to obchodzi robotę zrobią to pieniądze będą chcieli i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 wusiupiszesz rzeczy oczywiste i się z Tobą zgadzam. co nie oznacza że problem jest w całym systemie bankowości i rozwiązywany globalnie a nie Twój konkretny przypadek ino. a o następne transze się nie martw. ta umowa ze Szwajcarią obejmuje wszystkie zaciągnięte kredyty w całości, więc kaska na Twój kredyt przy następnym terminie będzie już grzecznie czekać.a bank zwodzi bo jemu też pewnie obiecywali że to już. ale oni przeciez nie mają wpływu na rozmowy pomiędzy bankami centralnymi. wkurzaj się ale bądź obiektywna - zaoszczędzi Ci to niepotrzebnych stresów. mam Ci napisać: jasne nakop im do tyłków, w końcu obiecali chamy jedne więc się niech wywiązują patałachy?i będziesz dzwonić co pięć minut do banku z poziomem adrenaliny na maksa i tylko sie będziesz nakręcać a oprócz tego że się wyżyjesz na kimś kto absolutnie nie ma na to wpływu nic nie zyskasz? po co? wypij sobie pyszną kawkę, zjedz szarlotkę i pomyśl o czymś przyjemnym cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 cześć no właśnie .. don Kichoci taak mają..wytłumaczo sobie wszystko i inne wiatraki giganty sobie znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no to dzień dobry mówię..... ja tyz mam we frankch.... i bozię ładnie proszę, by się naszej złotówce jak najlepiej wiodło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzień doberek przyszłam powiedzieć Wusiu kochana wrzodów z nerwów można dostać (podobno) nie nerwój siem - dadzą na 100% - muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 po za tym złość piękności szkodzi czasem pewne rzeczy lepiej przespać..i cera ładniejsza jeszcze i spokojniej w domku jezd ..Witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Duchu, a gdzie Ty masz avatara? taki goły po forum latasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 se zmieniłem z leonidasa na starosa..juś jezd..musiałem zaś zatrybić jak to bylo z temże avatarkiem ładny nie??(no pochwal go no ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 se zmieniłem z leonidasa na starosa..juś jezd..musiałem zaś zatrybić jak to bylo z temże avatarkiem ładny nie??(no pochwal go no ) no nie wiem....... no jakis taki bez wyrazu...... tamtem co się dzierał, że niby w boju jakoś bardziejszy był.... no - ale niech Ci ta będzie - pikny ! ino mi jeszcze dokładnie powiedz co to jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 se nomalnie wojownik se oslaniety tarcza jakby kto najpierw kszyczol łokrutnie (to tyn pucisk świetlny ze nuiby wibracyjo fal dzwikowych przes tarcyje przeleciala) A zaróż potym kcioł 100kg psestawic wis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 cześć..ja na forum mam bóle głowy przy rozczytywaniu poniektórych.. ghost34 teraz normalnie przeszedł siebie wojownik slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 se nomalnie wojownik se oslaniety tarcza jakby kto najpierw kszyczol łokrutnie (to tyn pucisk świetlny ze nuiby wibracyjo fal dzwikowych przes tarcyje przeleciala) A zaróż potym kcioł 100kg psestawic wis.. pierunie jasny ja tam ni jak wojownika nie widze, ale jak mówisz, że jezd, to siem nie kłóce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 AAAAAAAAAAAAAAAA jezd!!! mam go, już mam.... no to żeś se strzeliła avatara, nie powiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 se nomalnie wojownik se oslaniety tarcza jakby kto najpierw kszyczol łokrutnie (to tyn pucisk świetlny ze nuiby wibracyjo fal dzwikowych przes tarcyje przeleciala) A zaróż potym kcioł 100kg psestawic wis.. nic nie rozumiem ale chodzi o avatar, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts