wiolasz 07.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://http//www.e-kartki.com.pl/files/2011/04/wielkanoc_2309.jpghttp://www.e-kartki.com.pl/files/2011/04/wielkanoc_2309.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://i41.tinypic.com/f3f5hw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt http://bi.gazeta.pl/im/2/6475/z6475812X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 dziękuję bardzo Kochane i za życzenia i przytulaski u nas troszkę słońca się pokazało jak z koszyczkiem szliśmy a teraz leje ale co mi tam w kominku się pali można świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zazdraszczam kominka i świętowania. Tutaj też leje od popołudnia, ale nie ma kominka. No cóż, byle do poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 oooooooooo:( bez kominka smutno:( my już ponad miesiąc podpalamy w kominku bo jak piec włączymy to w domu sauna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Nefcia dzięki a wzięła byś i mnie tak pituliła:) Dalczego Ci smutno Dziewczynko ?Toć to wszystko marność ... Pitulam Cię mooooooooooocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ale ja się o osobiste pitulanie przymawiałam;) a smutno to czasem każdemu a mnie szczególnie jak kręgosłup bokiem wychodzi a na własną głupotę nic poradzić nie idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ach, ten Twój kręgosłup.... A o głupocie w tym zakresie to chyba epopeję można napisać, nie ? Ale za to na Święta wszystko przygotowane :) Wusia - więc osobiście Cię baaaardzo mocno przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 a nieeeeee te święta to tak lajtowo jedna sałateczka, strucelka z makiem ( która nie wiem czy do jutra dotrwa bo się małż nią zaopiekował ) trochę posprzątane bez szału;) ale drzewka pomagałam małżowi sadzić no i troszku ogródek pograbiłam i smutno mi trochę było;) ale już mi lepiej za tulanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Taaaaaaaaaa ogródek to powoduje taki smutek :) Jak ostatnio zdejmowałam rękawice mojemu małżowi (co to się do rąk przykleiły od krwi - jak kilofem robił) to też taką miał smutną minę Tylko się nie przyznał do smutku - wybrał wynajęcie młota wyburzeniowego :) Ale zawsze jak Ci smutno to pamiętaj, że ja CIę przytulam. Zawsze. Masz u nie przytulanie nieograniczone (ze wszystkich sieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 pewnie że pamiętam:hug: aaaaaaaaaa znaczy Twój mąż taki sam mondry jak ja:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Nooo a ja właśnie chyba w półmetku kuchennym jestem.... Jeszcze tylko troooooszkę i wyjdę z garów.. jutro jeszcze tylko gościów dużo przyjmę, nakarmię i posprzątam... i będę miała koło południa w poniedziałek święta A ogródek to ja sama też zrobiłam, ... no przepraszam .. starszy syn mi pomógł wertylkulować... ja część, on większość, potem gdzieniegdzie poprawki ja... poplewione, powsadzane co nie co... mój domek sama przeorałam ze ścierką, i babci mieszkanie i u znajomego okna... Dobrze, że wcześniej zaczęłam, bo bym dziś/czy jutro padła na pyszczek Za to mam wspaniały sernik.. mmmmm.... chłopaki aż piszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Czapki z głów! Ja to taka malutka się zrobiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Ja przyjęłam tłum gości i święta zaczęłąm w poniedziałek po południu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Ooo to prawie ja też tak.. tylko około 14.00 w poniedziałek zaczęłam mieć święta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Moi goście pojechali wczoraj ale są samoobsługiwalni , narobić to się nie narobiłam, ale jeden to mnie zmęczył swoimi problemami ... Już odtajałam na szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 a ja miałam fajne leniwe święta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 a ja jutro do pracy Ale dziś się wybyczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 a ja się natyrałam w robocie powalczyłam z grabiami po robocie i jutro Nefcia trza mnie będzie mocno tulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts